- 4 Aralık 2017
- 1.061
- 619
- 38
- Konu Sahibi Scarlet015t
-
Koşarak uzaklaşmak lazım böylelerinden. Suçu sana atması muazzam zaten
Hiç yoksa evlenmeden önce gerçek yüzünü gördün ya bir de bununla evlenseydin? Düşünmek bile istemiyorum
Daha komigini soyleyeyim. Mesaj atmis bu konusmadan sonra,bana sapik muamelesi yaptigin icin cok kirildim..
Cildircam!! Boyle bir piskinlik olabilir mi..
Erkekler sevgilisine: mini etek giydirmem,bikini giydirmem,dekolte giydirmem,telefonunu karıştırırım,erkek arkadaşları olamaz
Başka kızlara: İÇİNE DÜŞERİM
Söylediği şey beni çok rahatsız etmedi. Yani baktım diye itiraf etmesi. Kızlar şimdi dürüst olalım evli ve ciddi ilişkisi olan erkekleri ayrı tutmaya çalışarak söylüyorum, özelikle Türkiye'de bekar hangi erkek plajda gördüğü bikinili güzel kadına bakmıyor? Seninki de dürüst bir şekilde evet baktım demiş. Bakmadım dese inanacak miydin allah aşkına?
Sadece üslubunu yanlış buldum. Türk erkeğinin eşinin bikini giymesini istememesine de neden bu kadar şaşırilmis onu da anlamadım. 10 tanesinden en az 6si asla giyemez demese de giymese daha iyi olur diye düşünür.
Sevgilin eğer ben bikini giyene bakarım ama sen giyemezsin deseydi o zaman mide bulandırıcı bir zihniyet olurdu. Sen bikini giyemezsin demesi de ayrı bir tartışma konusu tabi, ben sadece senin vurguladığın kısma cevap verdim
Merhaba Hanimlar. Bu forumu uzun zamandir takip ediyorum, bilgi aliyorum, okuyorum. Ama bugun bir derdimi sizlere anlatip, fikirlerinizi almak adina yeni uyelik aldim.
26 yasindayim, erkek arkadasim 37. Birazdan okuyacaginiz sacma sapan konusmayi bu yaslarda insanlar yapti, evet.
Gecen gunlerde "evlenince tatilde nereye gideriz" mevzusu acildi, deniz asigi bir insan olarak denizi olan bir yer olabilir dedim. Neymis efendim, yuzerken ne giyecekmisim? Yillardir ailemle tatile gideriz, bikini giyiyorum. Kendisi de biliyor. Insanlar yuzerken ne giyiyorsa onu dedim. Vay efendim herkes bakarmis, ici rahat etmezmis. Mevzu uzamasin diye ( ki burda orta yolu bulmaya calisan salak ben ) sort da giyerim sorun degil dedim. Mirin kirin etmeye devam edince, "anlayamadim ben herkes bakar diyosun, sen bakiyor musun" dedim. "Evet baktim" dedi. O kadar sasirdim ki. Ergen filan miydin dedim, hatirlamiyorum ne zaman baktigimi dedi. Yani burda bakip bakmamasi degil onemli olan tasidigi zihniyet. Esine bakilmasindan rahatsizlik duymaktan bahsederken ayni seyi belki baskalarinin esine yapabilme igrencligi. Benden önce yapmis olsa bile. Bunu bana bu sekilde soylemen hos mu diyince uzerine basa basa EVET BEN BIKINILI KADIN VUCUDUNA BAKTIM. Dedi.
Hanimlar, size soruyorum. Bakmis olsa dahi bunu bu sekilde ifade etmesi dogru mu ? Sevgiliye/ese bu uslupla, bu tarzla boyle bir sey soylenir mi ? Zaten kendisine yapilmasini istemedigi seyi bir baskasina yapmasi,bu zihniyeti o kadar midemi bulandirdi ki.
Sonrasinda ne oldu biliyor musunuz ?
Rahatlikla evet baktim dedikten sonra piskin piskin sormasaydin sen de diyip uste cikti. Bunu bana sen dedirttin, Sormasaydin da sussaydin, bakmamis erkek mi var sen erkekleri ne saniyorsun , sen hayatimdayken bakmam ama oncesinde baktim ve sana durustum ,buna benzer seyler duydum.
Butun bunlar cok kirici degil mi ? Sizin esiniz,sevgiliniz boyle bi sey deseydi. Aa tamam,tabii ne var bunda,butun erkekler bakmistir ve eslerine bunu rahatlikla soyler diyip hic bisey olmamis gibi davranabilir misiniz ? Bunu durustlukle ortmesi ,erkeklik diyerek normallestirmesi igrenc degil mi ?
Simdiden yazan herkese cok tesekkur ederim.
Adam haklı siz haksızsınız. Adama birde sapık muamelesi yapmışsınız. Sizin evleneceğiniz adamsa bu eğer bu fikirleriniz çok saçma... yani miğdeniz niye bulandı hayırdır anlamadım. İğrençlik olan bunu doğru dürüst söylemesi mi ? İnsan doğasında bakar , ama iyi niyetle ama kötü. Yahu kadınlar da bakar. Hiçmi ikinci kez bakmadınız bi adama farklı bir gözle.
Nesiniz siz sütten çıkmış at kaşık mı yahu. Bence siz bu adamdan farklı sebeplerden dolayı sıkılıp bıkmışsınız yoksa bir insanın eşi olacak insandan tiksinmesi zaten başlamadan bitme sebebi.
Anlatayim. Bakmak var gormek var. Ben de biliyorum tatilde guzel fizikli bikinili kadinlari gorecegimizi. Ben de bakmisimdir. Buna bakip " aa ne hos kadin " diyerek bakmis olsa idi sorun degildi. Ama Baktim'dan kasti ve bu durumu " bikinili kadin vucudu" diyerek tabir etmesi bana cok cirkin geldi.
Burda ben 2 noktaya takildim.
Ilki bunu bu sekilde ifade etmesi. Defalarca soylemesi ve o cirkin tabiri kullanmasi
Ikincisi ki ben mi cok anormalim anlayamiyorum ama evet sunu bekledim. O baktigin insanlar da baskalarinin esi olabilir, kendi cok hassas bu konuda. Kendi esine bakilma ihtimali var diye hayatindan denizi cikaracak kadar rahatsizsan sen de birine bakarken aklina onun da bir esi olabilecegi ve onun da rahatsiz olabilecegi gelmeli idi. Ben boyle dusunuyorum, cevabiniz icin tesekkur ederim.
bence nişanlın bak ben bile baktıysam herkes bakar imajı verip seni vazgeçirmek istemiş,aklıncaaaaEvet siz durumu anlamissiniz zira bazi arkadaslar ben bakmaya devam ederim ama sana bakmasinlar olarak algiladi ya da ona yordu. Hos bu durumu benim gozumde iyi yapmiyor.
Evet BAKTIM diye itiraf ediyor,uzerine basa basa soyluyor. Ama bunu bana bu sekilde aktarmak ne kadar dogru ? Siz de demissiniz uslubu yanlis diye.
Ve bugun kendi esine bakilmasi onu rahatsiz ederken zamaninda baktigi kadinlarin da esleri olabilecegi aklina gelmemis. Bu da midemi bulandiran nokta. Ve empati yapip normallestiremedigim. Erkektir bakmistir diye gecemedigim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?