Biraz rahatladım yok kızmiyorum.bunun normal olduğunü büyüdüğünü vucudunun değiştiğini anlatiyorum .inşallah bırakırBu yaşlarda çok normal.Benim kızımda aynıydı hatta pedagoga götürdük ve doktor bunun çok normal olduğunu kendini keşfettiğini görmezden gelmemizi istedi.zamanla bırakır merak etmeyin.
Psikoloğa götürmeyi bende düşündüm.acaba bunu yalniş bişey olarak mi düşünür dedim çünkü cocuğum bana anlatirkende kötü bişey yapmış gibi mahcup anlatıyorBence bir psikoloğa götürün.. seneler önce bir tv programında izlemiştim, anne ağlayarak yardım istiyordu , kızı akşam yorgan altına girip oynuyormuş ve oynarken kendinden geçiyormuş.. aile büyükleri duyunca anne ve baba dışlanmış , çok hatırlamıyorum inanın çok uzun seneler oldu .. dr un tavsiyesi asla şiddete baş vurulmaması anlayış sevgi ve psikolojik tedaviyle düzeltilmesinden yanaydı.. eğer önüne geçilmezse bunun hastalık seviyesine ulaşacağını anlatmıştı.. en büyük görev size düşüyor anne baba olarak , kolay gelsin Allah yardımcınız olsun
Görmezden gelin dedi doktor.sakin utandirmayin özgüvenini kaybeder demişti.üzülmeyin bu gelip geçici bir durum.Biraz rahatladım yok kızmiyorum.bunun normal olduğunü büyüdüğünü vucudunun değiştiğini anlatiyorum .inşallah bırakır
Mahçup olıyorsa bence ne yaptığının farkında .. psikoloğa götürmekten hiç korkmayın ... onlar soruya girmeyide konuşturmayıda hatta utandırmadan korkutmadan anlatmayı bilirler merak etmeyin.. kendini keşfetmek ayrı ama biraz önce dediğiniz gibi eğer sık sık yapıyorsa üstelik terliyecek kadar yapıyorsa bence bir uzmanla görüşün sonrası daha zor olur sizin içinPsikoloğa götürmeyi bende düşündüm.acaba bunu yalniş bişey olarak mi düşünür dedim çünkü cocuğum bana anlatirkende kötü bişey yapmış gibi mahcup anlatıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?