Zaten anlatiyorum çok sakinim kesinlikle hiç kızmadim .baskalarinin yanindq yapmamasi gerektiğini söyledimkendini keşfetme dönemleri ama
çocuğunuzu utandıracakcak veya çok sorgulayarak değilde nasıl bunu keşfettiğini sorun
güzel bir dille bunu herkesin içinde yapılmaması özel bir durum olduğunu belirtin
size tavsiyem her ne olursa olsun her hangi bir bilinç altında farklı nedenler olabileceğinden bir psikiyatriye başvurun
Yani bunu bu şekilde yasamasi ve anlatabilmesi normal mi gerçekten bilmiyorum.Kendini çok güzel ifade ediyor dokunmaktan hoşlandiğini böyle bir titreme geldiğinden bahsediyor kendini sıktığını söylüyor .hem böyle net ifade ediyor zaten özgüveni yüksek birde herseyi anlatir .ama bir taraftan da anne niye bu his bende var acaba diğer çocuklarda da varmi diye soruyor ?utaniyor sanirim.
Bizimki de oyle kasiniyor heralde. Onca zaman havasiz cisli falan dura dura..kasiniyordur diye dusunuyorm. Daha farkinda olmazlar heralde oyle seylerin.. ama dediginiz gibi ben de bi urkuyorum nedense..Ay ne zor işler ya.
Sadece anlayışlı davranın ki öyle görünüyordunuz.
Ben şimdi bile kızım bezini açınca eliyle oynuyor onda bile kendimi kötü hissediyorum,elini çekmesini istiyorum..halbuki bilinçsiz.
Neyse unutacaktır zamanla.
Orgazm oluyor annesi kızınızKendini çok güzel ifade ediyor dokunmaktan hoşlandiğini böyle bir titreme geldiğinden bahsediyor kendini sıktığını söylüyor .hem böyle net ifade ediyor zaten özgüveni yüksek birde herseyi anlatir .ama bir taraftan da anne niye bu his bende var acaba diğer çocuklarda da varmi diye soruyor ?utaniyor sanirim.
10yaşindaki kızım cinsel organına karşı meraklı,normalde pamuk gibidir.sosyal uyumlu bir cocuktur.çocuk kalbi herseyi de anlatir.bana yalniź kaldiğinda özellikle gece yatarken istek geldiğini günde 3 4 kere oynadığını söýlüyor .kızmıyorum görmezden geliyorum.ama bir taraftanda rahatsız oluyorum.ne tavsiye edersiniz
Anneye anlatması anormal demişsiniz.Olay normal de anneye anlatması anormal :)
10 bu işler için biraz erken ama artık ergenlik yaşı düştü. Bence telaslanacak hicbirsey yok.
Ergenlik döneminde insanın kendini keşfetmesini yararlı buluyorum ben. En azından büyüyünce cinselliği tek erkeklerin sevdiği,kadınlarınsa görev gibi gördüğü milyonlarca kadından olmaz, kendi bedenini seven kadın.
Ben buna inanıyorum.
Terslememeniz iyi olmuş .. ergenlik hafizamda şey hatirliyorum. Bastırılmış bir toplum olduğu için vicdan azabı falan çekerdim mast. sonrası. Bir gün go girl mi, hey girl mi ne..bir ergen dergisi bu konuya değinmiş, mast.un sağlıklı bir cinsel hayat için öneminden bahsetmişti. Ve okuyunca gerçekten çok rahatlamıştim.
Bence ergenlikte cinsellikle ilgili bir kitap alin,ortaya koyun. Gitsin gelsin okusun :)
bence şöyle yapın sizin stresli hissettiğinizi söyleyip bir psikiyatriste gidin önce siz girin durumu anlatın sonra konuşurlar onlar uygun dille zaten çocuğu elinden tutup götürüyor gibi değil kendiniz stresten baş ağrım var doktor iyi gelir deyip gidin bencePsikoloğa götürmeyi bende düşündüm.acaba bunu yalniş bişey olarak mi düşünür dedim çünkü cocuğum bana anlatirkende kötü bişey yapmış gibi mahcup anlatıyor
aynen dsdasdaPedagog ile görüşmenizi tavsiye ederim bu süreçte yardımcı olacaktır...
Ben çocukken hiç böyle şeyler olmuyodu yav sorun bende miydi
Tek düşüncem yarın ne oynasam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?