Yok anlıcak yaşta değiller,onlarınki kaşıntı yada değişik geliyo ondan.Bizimki de oyle kasiniyor heralde. Onca zaman havasiz cisli falan dura dura..kasiniyordur diye dusunuyorm. Daha farkinda olmazlar heralde oyle seylerin.. ama dediginiz gibi ben de bi urkuyorum nedense..
Genelde çocuklar 2 sebepten bunu yapar.
1. Ya idrar yolu enfeksiyonu geçirmiştir. Kaşınırken o bölgenin zevk verdiğini keşfetmiştir.
2. İstismara uğramıştır. Ya dokunularak yada böyle görüntüler izletilerek.
Kesinlikle katiliyorum.O bölgenin zevk verdiğini öğrenmesi için bir sebep olmalı. Yoksa bilemez
Hanımlar mastürbasyon sıkıntı oluşturacak, evlilik hayatında zorluk yaşatacak bir konu değil. Bir çok uzman orgazm olmayı sadece erkeğe bırakmayın. Kendiniz nerden nasıl orgazm olduğunuzu bilin, partnerinize yol gösterin diye söylüyor.
Bir çok kadın orgazm olamıyor o nasıl olsun denmiş ya bu nedenle olamıyor işte kadınlar. Anomali harici kadın zaten doğurmak üzere programlanmış bi canlı. Döllenme doğadaki her canlı gibi gerçekleşmeli. Peki niye vajinusmus vakalarını okuyosunuz burda hep? Onca yıl kadın kendini tanımamış dokunmamış orgazm nedir bilmez. Sonra imzayı atınca reset atıcak kocası onu çok mutlu edecek gibi hissediyo ama öyle olmuyor.
Sık sık yapmasın yok efendim alışkanlık olmuş vs bırakalım bu konuşmaları. Kendini keşfedene kadar yapıcak sık sık. Sonra aşık olucak başka şeyler olacak cinsellik babında vs. Şimdiki gibi günde 3 değil haftada 1 yapıcak belki. Belki toplum öyle bir işleyecek ki kafasına bu zamanlarını pişmanlıkla anıp hiç dokunmayacak bir daha. Sonra kocasının insafına yeteneğine kalmış olacak.
Pedagogdan yardım alın bence konu sahibi. Nasıl bir kadın yetiştirmek istediğinizi düşünüp ona uygun bir konuşma yapın. Ya açıklayın ya ayıp günah deyin bitirin.
10yaşindaki kızım cinsel organına karşı meraklı,normalde pamuk gibidir.sosyal uyumlu bir cocuktur.çocuk kalbi herseyi de anlatir.bana yalniź kaldiğinda özellikle gece yatarken istek geldiğini günde 3 4 kere oynadığını söýlüyor .kızmıyorum görmezden geliyorum.ama bir taraftanda rahatsız oluyorum.ne tavsiye edersiniz
Kendini çok güzel ifade ediyor dokunmaktan hoşlandiğini böyle bir titreme geldiğinden bahsediyor kendini sıktığını söylüyor .hem böyle net ifade ediyor zaten özgüveni yüksek birde herseyi anlatir .ama bir taraftan da anne niye bu his bende var acaba diğer çocuklarda da varmi diye soruyor ?utaniyor sanirim.
Geleceğin kadınından söz ediyorum. Ergenlik çanları çalmaya başlamış işte. Kendi vücudunu tanımaya çalışıyo yavaş yavaş. 11-14 yaş arası regl olacak zaten. Neye erken?Bir kadından söz ediyorsunuz , bu kişi bir çocuk , daha ergen bile olmamış.
Haftada bir günde birden değil, günde 3 4 defadan söz ediliyor.
Bu alışkanlık ve hastalıktır evet. Kendini tanıma evresi değil.
Psikolojik detaylar var bunun altında.
Evet kadınlar vücudunu tanısın cinsellik tabu olmasın tamam da 10 yaşında çocuktan bahsediyoruz bu senin özelin falan demek ne alaka o kadar da uzun boylu degil. Etraf bu yaslarda kadıncılık oynamaya baslayan çocuklarla dolu bu yaşlar bunlar için çok çok erken. İstek geliyo titreme geliyor bunlar normal ifadeler değil kimse kusura bakmasın. Cinsel açlığın afrikası ülkemde ilk yapılacak şey kız çocuklarının cinselligi keşfetmesi de degil valla önce herkes erkek çocuklarına öğretsin bazı seyleri.10 yaşındaki kızların cinselligi keşfetmesinin sonuçlarını biliyoruz hepimiz yapmayın allahaşkına
Geleceğin kadınından söz ediyorum. Ergenlik çanları çalmaya başlamış işte. Kendi vücudunu tanımaya çalışıyo yavaş yavaş. 11-14 yaş arası regl olacak zaten. Neye erken?
Birde şu an sık sık yapması psikolojisi bozuk diye değil, Zevk veren bir şeyi yeni keşfetmesinden ve hormonlardan.
İlk defa yediğiniz size göre dünyanın en güzel kurabiyesini yemeyi durduramazsınız. Bir süre sonra o kadar sık yemezsiniz. Sonra başka kurabiyeyi çok sevmeye başlarsınız.
Abarttığınızı düşünüyorum hala. Zaten organlarımızı öğrenelim yaşını çoktan geçmiş 2 yaşında biliyolar cinsel organlarını. Artık başka türlü tanıyor.Yavaş yavaş tanımaya başlamamış , hızlı giriş yapmış. Ergenliğe giriş değil daha çocuk akıllı o.
Bu durum suistimal bile edilebilir.
Basit bir ke dini tanıma evresi bu şekilde olmaz.
Evet psikolojik etkileri olacak, evet psikolojik olarak altında yatan başka nedenleri var.
10yaşında ki çocuk oyun oynar, günde 3 4 defa titreme durumunu yaşamak istiyorsa uzman desteği şart.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?