Sizde aile koruması olsa da arkadaşları vasıtasıyla bir şey görmüş, izlemiş ya da okumuştur. Aslına bakarsanız bu da normal sayılabilir. Yani bu çocuklar bu işleri bir şekilde öğrenecekler. Kendini tatmin etmeye çalışması da normal bir bakıma. Bence kızınızı bir spor ya da sanat dalına yönlendirin, enerjisini atsın.10yaşindaki kızım cinsel organına karşı meraklı,normalde pamuk gibidir.sosyal uyumlu bir cocuktur.çocuk kalbi herseyi de anlatir.bana yalniź kaldiğinda özellikle gece yatarken istek geldiğini günde 3 4 kere oynadığını söýlüyor .kızmıyorum görmezden geliyorum.ama bir taraftanda rahatsız oluyorum.ne tavsiye edersiniz
kizinin sana bunlari güvenerek anlatmasi cok iyi bence. her erkek gibi bizdede 9 10 yaslarinda cinsellik istegi baslar cinselligin ne oldugunu anlariz. her kiz yapmistir bunu ben yapmadim diyen varsa yalan söylüyordur. aslinda utanilacak birsey degil nasil erkekler 31 cekiyor biz bayanlarda böyle gideriyoruz istegimizi. bence hic rahatsiz olma sana güveniyorki sanaanlatiyor tabi hic anlatmasa senin icin daha iyidir ama senin kizin bence onu alip konusmani tavsiye ederim baska kimselere anlatmamasini ve fazla oynamamasini evet biraz ayip bir konu ama yapacak birsey yok kolay gelsin10yaşindaki kızım cinsel organına karşı meraklı,normalde pamuk gibidir.sosyal uyumlu bir cocuktur.çocuk kalbi herseyi de anlatir.bana yalniź kaldiğinda özellikle gece yatarken istek geldiğini günde 3 4 kere oynadığını söýlüyor .kızmıyorum görmezden geliyorum.ama bir taraftanda rahatsız oluyorum.ne tavsiye edersiniz
ya kıyamam ben ona çocuk kalbi ne kadar masum aslında, çok fazla yargılayanlar olmuş bu durumu ama ben kız çocuğu olan arkadaşlarımdan biliyorum ve kendimden de biliyorum, bu biryerden öğrenilen ya da görülen değil tamamen içten gelen bir dürtü, hiçbir sorun teşkil edeceğini sanmıyorum,psikolojik bir sorunu da yok gayet doğal bir süreç, ben de zamanla geçer diye düşünüyorum,arkadaşıma da pedagog umursamayın görmezden gelin demişti,pedagogla konuşmakta fayda var tabiiYani böyle tramva geçirecek bir çocuk degil ,benimle de babayla da iletısimi çok güzel hatta babama da anlatsak anne diyebilecek kadar.sizde küçüklüğünüzde böyle yapiyormuydunuz diye soruyor yani öyle ayıp günah diye baskıcı birtutumumuz yok,kendi davranişlarida normal öyle hırçınliği garip davranişlari yok
aynen dsdasda
hele 10 yaşında
Ben soracaktım siz sormuşsunuz...Cok ama cok ozur dileyerek sormak istiyorum. Evdeki birinden veya aileden birsey görmüş olabilir mi? Veya kendisine birşey yapılmış?
Size anlatıyor olması cok güzel. Hissettirmeden bunu nerden gördüğünü veya kesfettigini sordunuz mu hic
Neyi öğrenecek. Kız ergenliğe giriyor. Dokunduğu zaman hoşa gidiyordur. Çok normal ben çok daha küçükken masturbasyon yapmaya başlamıştım. O zaman da ta let telefon yoktu. Tabi tek farki bizimkilere böyle anlatmıyordum.Gece yatarken istek gelmesi tabiri sanki olağan süreç değil de etkilenilmiş ya da öğrenilmiş bir şeyler var hissi uyandırdı.
Belki telefon, tablet vs ile Öğreniyor olabilir.
Belki de normaldir tabi bilemiyorum
Masturbasyondan zevk almasını yadırgamadım farkındaysanız, bu olağan bir şey.Neyi öğrenecek. Kız ergenliğe giriyor. Dokunduğu zaman hoşa gidiyordur. Çok normal ben çok daha küçükken masturbasyon yapmaya başlamıştım. O zaman da ta let telefon yoktu. Tabi tek farki bizimkilere böyle anlatmıyordum.
Konu sahibi. Yalnız bırakmayın. Gecede yatağa yorgun girsin. Uyusun hemen. Alışkanlık falan da olmaz. Erkek çocukları erken başlarsa ve çok sık yaparsa erken boşalma vb problemleri olabilir belki ama yok yani çok normal geldi. Bebekler bile sürtünme vb şeyler yapabiliyor. Çünkü zevk veren bir organ. Bunu keşfetmesini garipsemeyi ben anlamıyorum.
Yalnız kalınca beyni coşuyo hormonlardan. O da böyle ifade etmiş kendini. İçgüdülerim çok fazlalaşıyo irademe yenik düşüyorum mu dicek 10 yaşındaki çocuk.Masturbasyondan zevk almasını yadırgamadım farkındaysanız, bu olağan bir şey.
Gece yatarken istek gelmesi tabiri öğrenilmiş bir şey diye düşündüm. Hala da öyle düşünüyorum
Konu niye bana döndü pardon ??Yalnız kalınca beyni coşuyo hormonlardan. O da böyle ifade etmiş kendini. İçgüdülerim çok fazlalaşıyo irademe yenik düşüyorum mu dicek 10 yaşındaki çocuk.
Hem şimdi birbirimizi yemeyelim kocanızla sevişmek öğle yemeğinde mi aklınıza geliyo? Gece gelmiyo mu?
Tabletten mi öğrendiniz akşam sevişmeyi? Çok saçma sapan yorumlar valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?