11 tek sayıdır :((

yok be güzelim... güzel bisey söylemissin ama olmuyor gercekten..
bosuna ümit edip kendimizi hayal kirikligina ugratmayalim bence...
ümidi kesip bir daha düsünmemek en iyisi...

en beklemediğin zamanda gelir bence öyle bir havada gelsin ki vazgeçmek mümkün olmasın o zaman Orhan Veli nin dediği gibi...

yok be güzelim... güzel bisey söylemissin ama olmuyor gercekten..
bosuna ümit edip kendimizi hayal kirikligina ugratmayalim bence...
ümidi kesip bir daha düsünmemek en iyisi...

belki de böyle düşündüğünüz için olmuyor olmasın

hayata pozitif bakmanızı tavsiye ederim kurduğunuz olumsuz cümlelerle gelecekteki yaşamınızı bu yönde inşa ediyorsunuz ama farkında değilsiniz

hepiniz için hayallerinizdeki insanları bulmanızı diliyorum kızlar :asigim::1hug:

Geçen yıla kadar o kadar çok inanıyordum ki birinin karşıma çıkacağına. Biraz da düşünce gücüne inancımdan nerde ev tutmak istediğimden tutunda gelinlik modelime evimin eşyalarının rengine kadar herşeyi belirlemiştim. Bunu öyle inanmam gerektiğinden değil gerçekten inandığım için yapmıştım. Emindim biri çıkıcaktı karşıma. Hep pozitif cümleler kurardım. Sonuç hala bekarım. Pozitif düşünceye de inancım kalmadı artık.

aynen sun_shine... bende ablamla cok positif düsündük.. hic bisey olmadi...
positif düsünsende olmuyor...
en iyisi artik hic düsünmemek..

Sizlere katılıyorum kızlar..Pozitif düşünmekle kesinlikle hiçbirşey olmuyor.Denedim,hem de çok kez..
Dün yeniyıla,ailem ve sevdiğimin annesiyle girdim.Kendisi arkadaşlarıyla kutluyordu yeni yılı.Benim farkımda bile değil oysaki.Ne yapsam olmuyor.En acı verici şey de bu zaten..Çabalarının sonuçsuz kalması..Canımı yakıyor..
Annesine baktığımda;onu görüyorum.Saat 12 olupta annesi onu aradığında..Onun sesini telefonun ucunda duyduğumda canım daha da çok yandı benim..Yalnızlık hiç bu kadar acık olmamış,bunu farkettim.Çok sevmek de yetmiyor bazen.

bu basit bir pozitif düşün gerçek olsun olayı değil kızlar
hayatınızı tümden değiştirmeniz gerekebilir belki de baya bir geçmişe dönmek
size isterseniz yardımcı olabilirim
sizin gibi bir arkadaşım daha var o da sizin gibi pek bir dertli bu konuda
25 yaşında ve hiç sevgilisi olmadı ama zamanında ben kimseyi istemiyorum önce iş sonra aşk dediğini hatırladı ve bilinçaltından bu kodlamayı silmeye çalışıyor şuan
yani demeye çalışıyorum ki belki de zamanında sizde büyük bir cümle kurmuş olabilirsiniz ve hatırlamıyor olabilirsiniz
geçmişe dönüş yapın ve asla umutsuz olmayın
R.Şanal- kuantum düşünce tekniği kitabını tavsiye ederim yerimseniben

ama öyle canim önce okul, is sonra ask...
gerci ablamin zaten isi var, hayatindan memnun ama
önce ask desede bisey degisirmi sanmiyorumşutarafagitti

ama öyle canim önce okul, is sonra ask...
gerci ablamin zaten isi var, hayatindan memnun ama
önce ask desede bisey degisirmi sanmiyorumşutarafagitti

düşüncelerin gerçekten çok olumsuz canım
dediğim kitabı okuduğun taktirde çok değişeceğini biliyorum
eminim ki mükemmel bir insansın ve hakettiğin insan karşına çıkacaktır umutsuz olma olur mu :1hug:

herşein zamanı vardır.. gün gelir çende bir çift olursun. zamanı gelmeden çiçek bile açmıyor.. sen şuan bence tekliğin tadını çıkar...zemuszemus

duygu ya katılıyorum.kısmet gelip çatmadan hiçbirşey olmuyor.
bu yıl sana gönlüne göre ve ömürlük sürecek bir ilişki nasip etsin inş.
:Saruboceq: yerimseniben

BaiLeyS in önerdiği kitap gerçekten çok güzel, bende çok beğenerek okumuş ve hemencecik uygulamaya geçmiştim.sıkıntılarımın geçmesinde çok işe de yaramıştı bende :lepi:

Son düzenleme:

tesekkür ederim canima.s.
ben secret'ide okumustum yarisina kadar ama bisey degismemisti
birde dedigin kitap'a bakayim...sagol canim
opuyorumnanaktan

secret zırvalıklarla dolu bana göre
tamam fikir doğru ama nasıl uygulanacağı hakkında hiçbirşey yok
dediğim kitap yaşamını değiştirecek canım rica ederim opuyorumnanaktan

cümlemize canım..zemuszemus

aynen canım :lepi: hayatın sırrını çözmüşüm gibi hissettim uzun süre hihoyyyt

Canım ben o kitapları çok okudum. Hatta çok uyguladım. Örneğin hiçbir zaman izmir dışında yaşayacağımı düşünmemiştim. Hatta bu yüzden mezun olduktan sonra ilk atamalarda izmirde kadro açılmadığı için kazanabileceğim yerleri bile yazmadım. Puanım çok iyiydi benden çok düşük puanlı arkadaşlarım atandı. Millet iş bulamazken sırf izmir değil diye ben memuriyeti ittim elimin tersiyle. Hatta çalışmak istediğim kurum bile belliydi. Bir sene sonra atama yapılır diye beklerken çok değil 4 ay sonra bir atama daha yapıldı. İzmir de kadro vardı üstelik okula başladığımdan beri istediğim kurum yıllardır kadro açmıyordu ama o sene açtı. Herkes hep izmir i ve orayı söylediğim için torpil olduğunu düşündü :) Üstelik birde hayalini kurduğum yerde hatta sokakta uygun bir ev buldum.

Bunun gibi daha çok örnek var hayatımda ama aşk söz konusu olunca tutmuyor pozitif düşünce. Hiç olmaz dediğim negatif cümlerle bahsettiğim birine aşık oldum. Mantık sıfırdı. Olmadı. Zar zor unuttum. Son günlerde yeni bir aşk aramaktan vazgeçmişken hayalimdekine yakın özelliklerde biriyle tanıştım. Yine okadar emindim ki. Hep düşündüğüm gibi oluyor ya buda olacaktı. Tanıştığım görüştüğüm kişilerden iş yerimde bahsetmem. Bundan herkese bahsettim. Ne de olsa bununla evlenecektim. Kendimden çok emindim olacaktı. O da olmuyor. En azından aşkta pozitif düşünce diye bir şey yok.

istediğin bir şey hemen olmuyorsa bekle, Rabbin sabretmeyi öğrenmeni istiyordur.
istediğin şey hiç olmuyorsa o zaman Rabbinin senin için başka sürprizleri var demektir.

ya ben bu söze çok inanıyorum.
istediğim şey olmayınca, hemen üzüntüye kapılmamı engelleyiveriyor.
kendimi daha çabuk toparlıyorum.
her şeye rağmen pozitif düşünceye devammm
:lepi: yerimseniben

Sevdim bu sözü Gerçekten çok güzel. Ben bunu kartona yazar duvarıma asarım :lepi:

ne güzel çok sevindim hayalinin gerçekleşmesine hihoyyyt
ben yine de bir yerde bir hata yaptığını düşünüyorum aşk konusunda
geçmişini iyi düşün affedemediğin biri var mı geçmişe dair
yada söylediğin büyük bir söz var mı??

Söylediğim büyük bir söz var mı hatırlamıyorum. Ama affedemediğim birisi var. Bir kez aşık oldum ve bir daha ona aşık olduğum gibi aşık olabileceğimi de sanmıyorum. Bana yaptıklarını unutamıyorum. Her gün gözümün önünde evli ve bir çocuğu var. Onun hayatının yolunda gittiğini ama benim hayatımda hala kimsenin olmamasını hazmedemiyorum.

Yazdıklarımı okudum da galiba söylediğim sözü de buldum. :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…