11 tek sayıdır :((

eeee peki şimdi ben onu nasıl affedip yoluma devam edicem? Bir de bir daha ona aşık olduğum gibi aşık olamam diyordum. Olamam o çok saf bir aşktı. Onun için herşeyi hatta ailemi ülkemi bile bırakıp gitmeyi göze almıştım. Bir daha o kadar saf olamam.

bingoo :lepi: işte buldun bile
şöyle düşünmeye çalış sen onu affetmedikçe sadece kendine zarar vereceksin
ona hiçbir şey olmayacak ve hayatına gayet rahat devam edecek
onunla ilgili kötü anılarının, hatırladıkça seni üzen görüntülerinin üstünü boya
boyadığın alana güzel görüntüler yerleştir
zamanla o kötü anıların yerine sadece yerleştirdiğin o güzel görüntüyü hatırlamaya başlayacaksın
ayrıca her gece gözünü kapadığında o kişiyi affettiğini ve artık güzel günlere konsantre olacağını söyle
bir de nasıl birini istiyorsan onun özelliklerini evrene sipariş ver çok etkilidir bu opuyorumnanaktan

rüyalara da dikkat etmeni öneririm canım özellikle sayılara

Canım ben siparişi verdim kişi geldi de genede olmuyor işte. Engelleyen nedir bilmiyorum. Daha öncekiler de de aynı şey oldu. Birden bire araya elde olmayan nedenlerle engeller giriyor. Zaman geçince de bir soğukluk oluyor.Sonra öğreniyorum ki o engeller sırasında başka biriyle tanışmış.( Ama engeller o kişi yüzünden çıkmıyor. engeller yüzünden zaman girince o sırada tanışıyor.) Bu sefer ben bile şaşırdım. İlk gençlik yıllarımda hayalini kurduğum olmasını istediğim bütün özellikler vardı. Ben zamanla armudun sapı üzümün çöpü demiyeyim diye vazgeçmiştim bir çoğundan teker teker. Bunu tanıyınca hıh dedim sipariş anca geldi. Bu sefer herşey düzgün gidecek. Gene olmadı Yine aynı şey. yine engeller Hasta oldu ameliyat oldu zaman geçti. Şimdi çok soğuk bana karşı. Doğal olarak bende şimdi birisiyle tanışmış olabileceğini düşünüyorum.

O aşık olduğum ve affedemediğim kişidede aynı şey olmuştu.

bana göre o aşık olduğun kişi senin için uygun biri değildi ve olmadı
sende onu affedemediğin için diğer ilişkilerinde bir türlü istediğin mutluluğu bulamadın
ben hala düğüm noktasının eski aşkın olduğunu düşünüyorum
onu içinden atıp özgürleşebilsen senin adına herşey daha kolay olacak
çünkü siparişi doğru teslim almışsın ama ortaya çıkan engeller bilinçaltından çıkaramadığın engeller bence...

Olabilir. Her seferinde aynı şey olduğuna göre. Aynı yerde çalışıyoruz ama karşılaşınca birbirimizi görmemiş gibi yapıyoruz. Yada çok mecbur kalırsak tek kelimelik cümleler kuruyoruz. Normalde herkesle konuşurum. Aram herkesle iyidir. Sürekli şakalaşır espiriler yaparım. Onunla da öyle olabilirsem yani diğerlerine davrandığım gibi davranabilirsem belki birşeyler düzelir. hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

rüyalara dikkat et demişsin ve sayılar?? biraz açabilir misin bu konuyu merak ettim dee:sm_confused:

biz sanırım cümleten olumsuz kızlarız( bakıyorum da çoğumuzun düşünceleri ve yaşadıkları aynıı? şunu hep merak etmişimdir; mutluluğu bulanların bizden farkı nedir?? onu bulursak belki bu da yardımcı olabilir ne dersiniz?

ilginç ya ben normalde bir derdim var bölümünü hiç okumam
ama bu topiğe girmem ve sizlerle konuşmam tesadüf olmamalı
hayatınızı değiştirebileceğinizi düşünüyorum
eğer sizde isterseniz tabi yoksa sadece hayal kurmakla olacak iş değil bu
rüyalar bilinçaltı ve öz bilinçle bağlantılı olabilir
örneğin rüyanızda bir sayı görürseniz örneğin 9
hemen takviminize 9 hafta , 9 gün,9 ay sonrasını işaretleyin mutlaka bir anlamı olacak o tarihin
ben de fazla bilgili değilim ışık elçi'nin rehber rüyalar kitabını almayı düşünüyorum

Ben iş yerinde o kadar stresliyim ki rüyamda sadece ordaki problemleri görüyorum mirmirmirmir

teşekkür ederim bilgilendirdiğin için..evet bencede tesadüf değil hayatta hiç bir şey..şuan senden bu bilgiyi alama bile..bende rüyalarıma çok önem veriyorum,dediğin kitabı bende alıcam:) bu da tesadüf değil çok iyi biliyorumm..teşekkür ederimmkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

gece uyumadan önce olumlama yaparsan ve kendini rahatlatmayı başarabilirsen özbilinçle bağlantılı rüyalar görebilirsin
stress zaten bütün bu pozitif düşünce olaylarını baltalayan en kötü şey

ilginç ya ben normalde bir derdim var bölümünü hiç okumam
ama bu topiğe girmem ve sizlerle konuşmam tesadüf olmamalı
hayatınızı değiştirebileceğinizi düşünüyorum

Kesinlikle. Zaten uzun süre morali bozuk kalamam ama farketmediğim şeyleri farkettirdin. Şimdi daha bir enerjiğim. 2010 benim için süper olucak :lepi:

canım belli ki sizlerin böyle birşey duymaya ihtiyacınız varmış ve hayatınıza beni çekmişsiniz
şöyle birşey de var kuantum sadece dibe vurmuş insanların karşısına birden bire çıkan bir olay
yardımcı olabildiysem benden mutlusu olamaz
R.Şanal- kuantum düşünce tekniğini de almayı unutmayın:1hug:

Kesinlikle. Zaten uzun süre morali bozuk kalamam ama farketmediğim şeyleri farkettirdin. Şimdi daha bir enerjiğim. 2010 benim için süper olucak :lepi:

inşallah 2010 tüm aşk sorularının cevabı olur.. O' nla bir an önce karşılaşman dileğiyle...:1hug:

gerçekten çok kötü oluyor benimde başıma geldi ama senin yanında yine nüsbetci insanlar yokmuş benim gözümün içine baka baka nüsbet yapmışlardı bana nişanlımdan ayrıyken.zaman ne göstercek belli olmaz tabi ama bu yılbaşında bana nüsbet yapan iki ikşi tek kalmıştı bende nişanlımla barıştım ama asla nüsbet yapmam çok kötü bişey allah veriyor ya yapanların başına.neyse konu başka ama içimden geldi anlatmak çok doluydum bir zamanlar.ama herşey güzel oluyor zamanla merak etme hayırlısını iste..

varrr olmaz mııııı:sinifsinif: işim yok aşkım yokk,diperde hissediyorum çoğu zaman kendimii..son zamanlarda bir de sürekli rüyalarıma taktım,bi alamet bişiy çıkar belki diye göremediğimm..ayrıca evet iyi gelmez mii,konuyu başlatan arkadaş sayesinde ben de kendime pay çıkardım ve çok mutlu oldummmopuyorumnanaktan

eveet kesinlikle :lepi:
gücünüzü küçümsemeyin siz tanrı tarafından özenle yaratılmış ve beden aracılığıyla yaşayan bir ruhsunuz
sadece bir beden asla değilsiniz ama insanlar hep bunu unutur kendilerini bedenle sınırlar
çok özel ve güçlü olduğumuzu hep aklımızda tutalım
tanrı bizi yarattı ve bizim aracılığımızla yaratmaya devam ediyor ne kadar özeliz bir düşünün
istediğimiz ne varsa tanrı bize onları verecek teker teker kızlarr
2010 tam bir aşk yılı olacak inanıyorum ben :asigim:

tam yerine gelmişim çok sevindimmmm güzel haberlerinizi bekliyorum canlarım opuyorumnanaktan

canım herşeyin bir vakti zamanı vardır :) belki bu yeni yıl senin çiftini bulucan yıldır..bellimi olur yeni yıl yeni umutlar değilmi ? üzülme o gelip seni bulacaktır ...

harikasın tam ihtiyacımız olan enerji hihoyyyt
budurr :lepi:
alkisalkisalkis

Ben senin hesabına göre tek değilim, ama bayramlarda bile toplansak bile 11 olamayız asla, arkadaş dediklerimle bırak özel günlerde bir araya gelmeyi ancak telefonda veya msn de iletişimim var, ailemden başka kimsem kalmadı diyebilirim buna da şükür, bir eşin yok ama yalnız değilsin arkadaşların var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…