Söylediğim büyük bir söz var mı hatırlamıyorum. Ama affedemediğim birisi var. Bir kez aşık oldum ve bir daha ona aşık olduğum gibi aşık olabileceğimi de sanmıyorum. Bana yaptıklarını unutamıyorum. Her gün gözümün önünde evli ve bir çocuğu var. Onun hayatının yolunda gittiğini ama benim hayatımda hala kimsenin olmamasını hazmedemiyorum.
Yazdıklarımı okudum da galiba söylediğim sözü de buldum. :lepi:
bingoo :lepi: işte buldun bile
şöyle düşünmeye çalış sen onu affetmedikçe sadece kendine zarar vereceksin
ona hiçbir şey olmayacak ve hayatına gayet rahat devam edecek
onunla ilgili kötü anılarının, hatırladıkça seni üzen görüntülerinin üstünü boya
boyadığın alana güzel görüntüler yerleştir
zamanla o kötü anıların yerine sadece yerleştirdiğin o güzel görüntüyü hatırlamaya başlayacaksın
ayrıca her gece gözünü kapadığında o kişiyi affettiğini ve artık güzel günlere konsantre olacağını söyle
bir de nasıl birini istiyorsan onun özelliklerini evrene sipariş ver çok etkilidir bu opuyorumnanaktan
rüyalara da dikkat etmeni öneririm canım özellikle sayılara
ilginç ya ben normalde bir derdim var bölümünü hiç okumam
ama bu topiğe girmem ve sizlerle konuşmam tesadüf olmamalı
hayatınızı değiştirebileceğinizi düşünüyorum
eğer sizde isterseniz tabi yoksa sadece hayal kurmakla olacak iş değil bu
rüyalar bilinçaltı ve öz bilinçle bağlantılı olabilir
örneğin rüyanızda bir sayı görürseniz örneğin 9
hemen takviminize 9 hafta , 9 gün,9 ay sonrasını işaretleyin mutlaka bir anlamı olacak o tarihin
ben de fazla bilgili değilim ışık elçi'nin rehber rüyalar kitabını almayı düşünüyorum
ilginç ya ben normalde bir derdim var bölümünü hiç okumam
ama bu topiğe girmem ve sizlerle konuşmam tesadüf olmamalı
hayatınızı değiştirebileceğinizi düşünüyorum
teşekkür ederim bilgilendirdiğin için..evet bencede tesadüf değil hayatta hiç bir şey..şuan senden bu bilgiyi alama bile..bende rüyalarıma çok önem veriyorum,dediğin kitabı bende alıcam:) bu da tesadüf değil çok iyi biliyorumm..teşekkür ederimmkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
Kesinlikle. Zaten uzun süre morali bozuk kalamam ama farketmediğim şeyleri farkettirdin. Şimdi daha bir enerjiğim. 2010 benim için süper olucak :lepi:
canım belli ki sizlerin böyle birşey duymaya ihtiyacınız varmış ve hayatınıza beni çekmişsiniz
şöyle birşey de var kuantum sadece dibe vurmuş insanların karşısına birden bire çıkan bir olay
yardımcı olabildiysem benden mutlusu olamaz
R.Şanal- kuantum düşünce tekniğini de almayı unutmayın:1hug:
Kesinlikle. Zaten uzun süre morali bozuk kalamam ama farketmediğim şeyleri farkettirdin. Şimdi daha bir enerjiğim. 2010 benim için süper olucak :lepi:
varrr olmaz mııııı:sinifsinif: işim yok aşkım yokk,diperde hissediyorum çoğu zaman kendimii..son zamanlarda bir de sürekli rüyalarıma taktım,bi alamet bişiy çıkar belki diye göremediğimm..ayrıca evet iyi gelmez mii,konuyu başlatan arkadaş sayesinde ben de kendime pay çıkardım ve çok mutlu oldummmopuyorumnanaktan
eveet kesinlikle :lepi:
gücünüzü küçümsemeyin siz tanrı tarafından özenle yaratılmış ve beden aracılığıyla yaşayan bir ruhsunuz
sadece bir beden asla değilsiniz ama insanlar hep bunu unutur kendilerini bedenle sınırlar
çok özel ve güçlü olduğumuzu hep aklımızda tutalım
tanrı bizi yarattı ve bizim aracılığımızla yaratmaya devam ediyor ne kadar özeliz bir düşünün
istediğimiz ne varsa tanrı bize onları verecek teker teker kızlarr
2010 tam bir aşk yılı olacak inanıyorum ben :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?