11 vebaşlığını görünce içi fesat biri olarak aklıma başka bişey geldi:kedi:dedim hani 11 olarakmı girdi:kedi:neyse anlıyan anladı demek istediğimi ve ne sandığımı:)
üzme kendini be canım,seneye 1+1 olarak başbaşa girersin sevdiğin biriyle işallah:jeyyar:
mutluluğu bulanlar özünde kendini seven, kendiyle barışık insanlardır
korku,endişe,tasa nedir bilmezler çünkü bu duyguların egonun işi olduğunu bilirler
yani 2. benliklerinin...
esas benliğimiz korku nedir bilmez çünkü herşeyin cevabı ondadır
özünüze dönün, kendinizi sevin..kendini sevmeyeni hiç kimse sevmez
ve asla ne kendinizi ne başkasını eleştirmeyin
olumsuzlukları hayatınızdan çıkarın..bu sayede ruhunuz özgürleşecek ve mutlu, neşeli, güzel bir insan olacaksınız opuyorumnanaktan
mutluluğu bulanlar özünde kendini seven, kendiyle barışık insanlardır
korku,endişe,tasa nedir bilmezler çünkü bu duyguların egonun işi olduğunu bilirler
yani 2. benliklerinin...
esas benliğimiz korku nedir bilmez çünkü herşeyin cevabı ondadır
özünüze dönün, kendinizi sevin..kendini sevmeyeni hiç kimse sevmez
ve asla ne kendinizi ne başkasını eleştirmeyin
olumsuzlukları hayatınızdan çıkarın..bu sayede ruhunuz özgürleşecek ve mutlu, neşeli, güzel bir insan olacaksınız opuyorumnanaktan
haklısında öle kişiler görüyoruzki hırçın, bencil olduğu halde eşi etrafında pervane bu durumda neden ben neden olumsuzluklar beni buluyo diyesoruyosun işte elinde olmadan
amaaaa bu yıl pozitif düşüneceğiz sonuç ne olcek bakacazzz artık:lepi:
sonuna kadar katılıyorum.
kendini sevmekle başlıyor ve gerektiğinde kendinle dalga geçmekle.
eksikleri görmek ve tamamlamak böyle daha kolay geliyo bana.
misalen ben düştüğümde etrafımdaki insanlar gördü mü güldü mü diye düşünüp kızarıp bozarmam
çünkü düştüğümde kendi kendime daha çok gülüyorum :roflol:
unutmayalım her şey bizimle başlar a.s
Ne güzel yazmışsınız birden damladım konunun başını bilmiyorum ama sonuna yazmak istedim
ben biraz agresifim ve eşim bu yüzden pervanedir.Tüm arkadaşlarım nasıl beceriyorsun der :)p
o erkekler eşlerinden korktukları için pervane olmasın :)
olumsuzluklar seni bulmuyor sen onları buluyorsun tatlım
sen aslında çok şanslı birisin ve bütün güzel şeyleri ve en harika insanları çevrende toplayan bir mıknatıssın aslında :1hug:
akşam akşam ne güzel geldiii bu moralsositososito
Canım süslen püslen ,kendine güven,birazcık yeni giysiler al.Makyaj tarzını yenile,parfümünü yenile felan ;Gelecek gelecek merak etme.Azcıkda çapkınca bak çevrene :)Geçen yıla kadar o kadar çok inanıyordum ki birinin karşıma çıkacağına. Biraz da düşünce gücüne inancımdan nerde ev tutmak istediğimden tutunda gelinlik modelime evimin eşyalarının rengine kadar herşeyi belirlemiştim. Bunu öyle inanmam gerektiğinden değil gerçekten inandığım için yapmıştım. Emindim biri çıkıcaktı karşıma. Hep pozitif cümleler kurardım. Sonuç hala bekarım. Pozitif düşünceye de inancım kalmadı artık.
Bazen kısmetden öteye gidilmiyor ama birazda bizden kaynaklı bence.Biraz cilveli kızları sever erkekler.Biraz işve,naz bir dene bakalımaynen sun_shine... bende ablamla cok positif düsündük.. hic bisey olmadi...
positif düsünsende olmuyor...
en iyisi artik hic düsünmemek..
Ne güsel yazıyosun walla çok beğendim.banada iyi geldin .bu basit bir pozitif düşün gerçek olsun olayı değil kızlar
hayatınızı tümden değiştirmeniz gerekebilir belki de baya bir geçmişe dönmek
size isterseniz yardımcı olabilirim
sizin gibi bir arkadaşım daha var o da sizin gibi pek bir dertli bu konuda
25 yaşında ve hiç sevgilisi olmadı ama zamanında ben kimseyi istemiyorum önce iş sonra aşk dediğini hatırladı ve bilinçaltından bu kodlamayı silmeye çalışıyor şuan
yani demeye çalışıyorum ki belki de zamanında sizde büyük bir cümle kurmuş olabilirsiniz ve hatırlamıyor olabilirsiniz
geçmişe dönüş yapın ve asla umutsuz olmayın
R.Şanal- kuantum düşünce tekniği kitabını tavsiye ederim yerimseniben
Bayıldım bittim ben bu söze hemen yazdımistediğin bir şey hemen olmuyorsa bekle, Rabbin sabretmeyi öğrenmeni istiyordur.
istediğin şey hiç olmuyorsa o zaman Rabbinin senin için başka sürprizleri var demektir.
ya ben bu söze çok inanıyorum.
istediğim şey olmayınca, hemen üzüntüye kapılmamı engelleyiveriyor.
kendimi daha çabuk toparlıyorum.
her şeye rağmen pozitif düşünceye devammm :lepi: yerimseniben
Bende rüyaları dinlerim.Önceden görmek,hissetmek mümkün oluyor bazı şeyleri.ilginç ya ben normalde bir derdim var bölümünü hiç okumam
ama bu topiğe girmem ve sizlerle konuşmam tesadüf olmamalı
hayatınızı değiştirebileceğinizi düşünüyorum
eğer sizde isterseniz tabi yoksa sadece hayal kurmakla olacak iş değil bu
rüyalar bilinçaltı ve öz bilinçle bağlantılı olabilir
örneğin rüyanızda bir sayı görürseniz örneğin 9
hemen takviminize 9 hafta , 9 gün,9 ay sonrasını işaretleyin mutlaka bir anlamı olacak o tarihin
ben de fazla bilgili değilim ışık elçi'nin rehber rüyalar kitabını almayı düşünüyorum
ay bu da çok güzel.Ben senin hesabına göre tek değilim, ama bayramlarda bile toplansak bile 11 olamayız asla, arkadaş dediklerimle bırak özel günlerde bir araya gelmeyi ancak telefonda veya msn de iletişimim var, ailemden başka kimsem kalmadı diyebilirim buna da şükür, bir eşin yok ama yalnız değilsin arkadaşların var...
dimi ama :))kaydirigubbakcemile3 o da güzel bazen öyle olmak da gerekli hep pozitiflik nereye kadar :)
Birde şu var,evlenirsin bu sefer de çocuğun yoksa, çocuğu olanları muhabbeti bayar insanı :)))Kısmetin ne zaman geleceği belli olmaz.
Umarım seneye sen de yılbaşına çift olarak girersin.opuyorumnanaktan
Bak bu kadar insan dua etmiş. Allah hayırlısını versin.
keşke bekar arkadaş grubu ile takılsaydınız.
Böyle bir grupla tek olmak gerçekten zor.
Yani ne kadar eğleneceğim desen de yalnızlığı daha çok hissedersin.:1no2:
ben bu kitapları okumadan uygulardım bu düşünce gücünü
Liseye giderken..
Şöle yapardım bi defterim vardı ona yapmak istediklerimi liste şeklinde yazıp,gerçekleşenlere artı koyardım.Zamanla hepsi artık olurdu zaten
Ör:
kendine bak
daha güzel giyin
daha sosyal ol
derslerine çalış
şunu tavla :)))
sigarayı bırak
vs. vs . çoğaltılabilir
Bunu mutlaka yapın nasıl bir sihirli gücü var göreceksiniz
süpersin canım yaaaopuyorumnanaktan keşke burdan tek tek diğer arkadaşlarla birlikte yaşadığımız mutlulukları anlatsak :)böyle düşünürken böyle oldu diye...en kısa zaman da inşallah....dualarım sizinle kızlar hepimiz için...kaydirigubbakcemile5
inşallah canım yaa aslında öyle bir topik açabiliriz hayallerimiz ve gerçekleştirdiklerimiz diye :))
herkesin ne istediği varsa en kısa zamanda olur inş. kızlar benim de dualarım sizlerle :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?