11 tek sayıdır :((

11 ve başlığını görünce içi fesat biri olarak aklıma başka bişey geldi:kedi:dedim hani 11 olarakmı girdi:kedi:neyse anlıyan anladı demek istediğimi ve ne sandığımı:)
üzme kendini be canım,seneye 1+1 olarak başbaşa girersin sevdiğin biriyle işallah:jeyyar:

ben anlamadm fisfisfis Ama bu 1+1 hoşuma gitti inşallah canım alkisalkisalkis

biz sanırım cümleten olumsuz kızlarız( bakıyorum da çoğumuzun düşünceleri ve yaşadıkları aynıı? şunu hep merak etmişimdir; mutluluğu bulanların bizden farkı nedir?? onu bulursak belki bu da yardımcı olabilir ne dersiniz?[/QUOTE]

benim de sorum bu mutluluğu bulanların farkı ne? ama cevap yok bulamadım daha:1no2:
2010 yılı çift sayı ya çift olurmuşuz onu duydum yeni.Umutla bekliyorumkaydirigubbakcemile

mutluluğu bulanlar özünde kendini seven, kendiyle barışık insanlardır
korku,endişe,tasa nedir bilmezler çünkü bu duyguların egonun işi olduğunu bilirler
yani 2. benliklerinin...
esas benliğimiz korku nedir bilmez çünkü herşeyin cevabı ondadır
özünüze dönün, kendinizi sevin..kendini sevmeyeni hiç kimse sevmez
ve asla ne kendinizi ne başkasını eleştirmeyin
olumsuzlukları hayatınızdan çıkarın..bu sayede ruhunuz özgürleşecek ve mutlu, neşeli, güzel bir insan olacaksınız opuyorumnanaktan

haklısında öle kişiler görüyoruzki hırçın, bencil olduğu halde eşi etrafında pervane bu durumda neden ben neden olumsuzluklar beni buluyo diyesoruyosun işte elinde olmadan
amaaaa bu yıl pozitif düşüneceğiz sonuç ne olcek bakacazzz artık:lepi:

sonuna kadar katılıyorum.
kendini sevmekle başlıyor ve gerektiğinde kendinle dalga geçmekle.
eksikleri görmek ve tamamlamak böyle daha kolay geliyo bana.
misalen ben düştüğümde etrafımdaki insanlar gördü mü güldü mü diye düşünüp kızarıp bozarmam
çünkü düştüğümde kendi kendime daha çok gülüyorum :roflol:
unutmayalım her şey bizimle başlar a.s

o erkekler eşlerinden korktukları için pervane olmasın :)
olumsuzluklar seni bulmuyor sen onları buluyorsun tatlım
sen aslında çok şanslı birisin ve bütün güzel şeyleri ve en harika insanları çevrende toplayan bir mıknatıssın aslında :1hug:

kesinlikle haklısın canım
çevreyi umursamadan kendini kısıtlamadan yaşarsan mutluluk kaçınılmaz oluyor

Ne güzel yazmışsınız birden damladım konunun başını bilmiyorum ama sonuna yazmak istedim

ben biraz agresifim ve eşim bu yüzden pervanedir.Tüm arkadaşlarım nasıl beceriyorsun der :) p

Ne güzel yazmışsınız birden damladım konunun başını bilmiyorum ama sonuna yazmak istedim

ben biraz agresifim ve eşim bu yüzden pervanedir.Tüm arkadaşlarım nasıl beceriyorsun der :) p

kaydirigubbakcemile3 o da güzel bazen öyle olmak da gerekli hep pozitiflik nereye kadar :)

Kısmetin ne zaman geleceği belli olmaz.
Umarım seneye sen de yılbaşına çift olarak girersin.opuyorumnanaktan
Bak bu kadar insan dua etmiş. Allah hayırlısını versin.
keşke bekar arkadaş grubu ile takılsaydınız.
Böyle bir grupla tek olmak gerçekten zor.
Yani ne kadar eğleneceğim desen de yalnızlığı daha çok hissedersin.:1no2:

Canım süslen püslen ,kendine güven,birazcık yeni giysiler al.Makyaj tarzını yenile,parfümünü yenile felan ;Gelecek gelecek merak etme.Azcıkda çapkınca bak çevrene :)

aynen sun_shine... bende ablamla cok positif düsündük.. hic bisey olmadi...
positif düsünsende olmuyor...
en iyisi artik hic düsünmemek..
Bazen kısmetden öteye gidilmiyor ama birazda bizden kaynaklı bence.Biraz cilveli kızları sever erkekler.Biraz işve,naz bir dene bakalım

Ne güsel yazıyosun walla çok beğendim.banada iyi geldin .
ben kuantum düşünce gücünü de secret ı da okudum.Önemli olan insanın kendisi,istedikleri

Bayıldım bittim ben bu söze hemen yazdım

Bende rüyaları dinlerim.Önceden görmek,hissetmek mümkün oluyor bazı şeyleri.
Belki bunun için gerçekten istemek lazım.

ay bu da çok güzel.
benimde öle kankam yok çevremde ( arkadaşlar var ama dostum olsa keşke

kaydirigubbakcemile3 o da güzel bazen öyle olmak da gerekli hep pozitiflik nereye kadar :)
dimi ama :))
Birde şu var,evlenirsin bu sefer de çocuğun yoksa, çocuğu olanları muhabbeti bayar insanı :)))

kızlar bu birazda insanın içinde olan bişey.bazı insanlarda mıknatıs var gibi.
çapkınlık onların ruhunda oluyo

bazılarıysa biraz daha içe dönük kendilerini pek gösteremiyorlar,tanıtamıyorlar.

Bu çapkınlık dediğim öle bildiğiniz çapkınlık değil,şeytan tüyü var derler ya hani onun gibi bahsettiğim.

ben bu kitapları okumadan uygulardım bu düşünce gücünü

Liseye giderken..

Şöle yapardım bi defterim vardı ona yapmak istediklerimi liste şeklinde yazıp,gerçekleşenlere artı koyardım.Zamanla hepsi artık olurdu zaten

Ör:
kendine bak
daha güzel giyin
daha sosyal ol
derslerine çalış
şunu tavla :)))
sigarayı bırak

vs. vs . çoğaltılabilir

Bunu mutlaka yapın nasıl bir sihirli gücü var göreceksiniz

BaiLeyS kullanıcısından alıntı
bu basit bir pozitif düşün gerçek olsun olayı değil kızlar
hayatınızı tümden değiştirmeniz gerekebilir belki de baya bir geçmişe dönmek
size isterseniz yardımcı olabilirim
sizin gibi bir arkadaşım daha var o da sizin gibi pek bir dertli bu konuda
25 yaşında ve hiç sevgilisi olmadı ama zamanında ben kimseyi istemiyorum önce iş sonra aşk dediğini hatırladı ve bilinçaltından bu kodlamayı silmeye çalışıyor şuan
yani demeye çalışıyorum ki belki de zamanında sizde büyük bir cümle kurmuş olabilirsiniz ve hatırlamıyor olabilirsiniz
geçmişe dönüş yapın ve asla umutsuz olmayın
R.Şanal- kuantum düşünce tekniği kitabını tavsiye ederim

onu bende yaptım önce iş sonra eş diye tutturdum tam ümidi kestim 6 yıl sonra oldu:bbo:
5 yıl oldu çalışmaya başlayalı 30 uda devirdik laelaelaelaelae
bekliyoz bakalım (tabiki çıkanlar oldu evlilikden döndük) sorun bende sanırımkafamçokkarıştı

ne güzel yazmışsın listelemek çok iyi bir yöntem
hayattan ne istediğini açık ve net bir şekilde belirlemek lazım
hatta ayrıntılı bir resim çizmekte çok etkili
birde şunu yapmanızı tavsiye ederim
gözünüzü kapatıp çok ferah bir eve girdiğinizi düşünün
sonra merdivenlerden yukarı çıktığınızı hayal edin
mekanın nasıl olacağına hislerinizle siz karar verin
yukarıya çıkınca ilerideki halinize merhaba diyin
nasıl göründüğünüzü nasıl bir ortamda bulunduğunuzu ayrıntılarıyla zihninizde tasvir edin
sonra oturup gelecekteki sizle konuşun ona sorular sorun
nasıl bir işte çalıştığını nasıl bir insanla birlikte oturduğunu herşeyi öğrenin....

sık sık bu çalışmayı yapmaya çalışın ileride zihninizde tasvir ettiğiniz her ayrıntının gerçekleştiğini göreceksiniz :1hug:

süpersin canım yaaaopuyorumnanaktan keşke burdan tek tek diğer arkadaşlarla birlikte yaşadığımız mutlulukları anlatsak :)böyle düşünürken böyle oldu diye...en kısa zaman da inşallah....dualarım sizinle kızlar hepimiz için...kaydirigubbakcemile5

inşallah canım yaa aslında öyle bir topik açabiliriz hayallerimiz ve gerçekleştirdiklerimiz diye :))
herkesin ne istediği varsa en kısa zamanda olur inş. kızlar benim de dualarım sizlerle :asigim:

inşallah canım yaa aslında öyle bir topik açabiliriz hayallerimiz ve gerçekleştirdiklerimiz diye :))
herkesin ne istediği varsa en kısa zamanda olur inş. kızlar benim de dualarım sizlerle :asigim:

evet fikrine katılıyorum canımm..bazen düşünüyorum; sanırım bazı zamanlar biz iyi kızlar kaydirigubbakcemile3 olmamıza rağmen kendimiz iyi düşünmeyi bilmiyoruz...belki bunu öğrenmeye başarınca herşey yoluna girecektir diye düşünüyorumm.ve burda oluşturduğumuz sinerji çok güzelll...her birimizin farklı iş,aile,arkadaş çevresi var aslında...belli bir sosyal çevresi..hatta çevresi çok fazla olmayanlar..ama ortak noktalarımız var,bunları yakalamış olmak ve birbirimizi olumlu şeyler düşünmemeye teşvik etmek çok çok güzell..ayrıca payalştığın öneriler için de teşekkür ediyorum ve seni bu konu hakkında bahsettiğin üzre topik açmaya davet ediyorumma.s...

canım birdaha bulduğun başkasını yaklaştırmasada yaklaştırmasın bırakma bari tabi ayrılma sebeplerin oysa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…