Oldu tabi birileri zaman zaman tanıÅtıÄım görüÅtüÄüm. Ama bende öyle bir Åans var ki tam benimle tanıÅtıÄı dönemde hayatlarının aÅkını buluyorlar yada eski sevgililerine dönüyorlar :)
Aileme arada Åurda biri var tanıÅtıralım diye gelenler oluyor. TanıÅıyoruz ama onlarda da durum aynı. Bir de ben öyle geyik muhabbeti çeviremiyorum. Geçenlerde eski görüÅtüÄüm birisi ile konuÅtum. Uzak bir Åehirdeydi ve internet üzerinden konuÅuyorduk genelde. KonuÅmaları hep kısa tutardı. Oturup öyle uzun uzun muhabbet edemezdik. KonuÅma arasında öÄrendim ki baÅka bir kız arkadaÅıyla (yanlıŠanlaÅılmasın gerçekten sadece arkadaÅı) aynı dönemde uzun muhabbetler edermiÅ. Ona ayırdıÄın vakti bana ayırman gerekmez miydi dedim. Sen öyle muhabbet etmiyorsun ki dedi. Ãok eÄlenceli komik bir kız o dedi. Sanırım rahat bir kız. Ben öyle olamıyorum. Yakın çevremle benim muhabbetimde eÄlencelidir. Bende geyik yaparım ama bir süre geçmesi gerekir. Ben öyle hemen samimi olup rahat espiriler yapamıyorum. Onlar da bu süreyi tanımıyorlar.
Zaten takmıyorum. YaÅ 34 oldu tabiki arada ya yanımda eÅim olsa sevdiÄim biri olsa diyorum ama olmuyorsa da vardır bir sebebi. Kötü bir evlilik yapıp sürekli huzursuz olmaktansa böyle iyiyim ben.
Aileme arada şurda biri var tanıştıralım diye gelenler oluyor. Tanışıyoruz ama onlarda da durum aynı. Bir de ben öyle geyik muhabbeti çeviremiyorum. Geçenlerde eski görüştüğüm birisi ile konuştum. Uzak bir şehirdeydi ve internet üzerinden konuşuyorduk genelde. Konuşmaları hep kısa tutardı. Oturup öyle uzun uzun muhabbet edemezdik. Konuşma arasında öğrendim ki başka bir kız arkadaşıyla (yanlış anlaşılmasın gerçekten sadece arkadaşı) aynı dönemde uzun muhabbetler edermiş. Ona ayırdığın vakti bana ayırman gerekmez miydi dedim. Sen öyle muhabbet etmiyorsun ki dedi. Çok eğlenceli komik bir kız o dedi. Sanırım rahat bir kız. Ben öyle olamıyorum. Yakın çevremle benim muhabbetimde eğlencelidir. Bende geyik yaparım ama bir süre geçmesi gerekir. Ben öyle hemen samimi olup rahat espiriler yapamıyorum. Onlar da bu süreyi tanımıyorlar.
Zaten takmıyorum. Yaş 34 oldu tabiki arada ya yanımda eşim olsa sevdiğim biri olsa diyorum ama olmuyorsa da vardır bir sebebi. Kötü bir evlilik yapıp sürekli huzursuz olmaktansa böyle iyiyim ben.
sende kendini değiştir biraz. saç baş makyaj bak vs.eglenceli ol biraz disa donuk ol.yalnizlik kader degil degistir kendini .guzrl giyin iddalı ol bence gelit bir sürü kişi
Aaaaah ah:)) Bazen ne yaparsan yap olmuyor bazen...
Canım zaten kendime bakıyorum. Başkası için değil kendim için. Eğlenceli olmak biraz yapı ile alakalı. Arkadaşlarımın ailem in arasında eğlenceliyim ama yeni tanıştığım kişilere alışmam biraz zaman alıyor. Hemen geyik muhabbeti yapamıyorum. Konu açamıyorum. Ama konu açılırsa siyasetten tarihe, müzikten kitaplara her türlü konuda sohbet ederim. Bu da ciddi kalıyor. Erkekler kızlarla biraz daha rahat konuşmak istiyorlar.
anladım biraz eğlenceli olabolirsin istesen. erkekler soğuk olduğunu düşünür ondan yaklasmazlar
Çok sevdiğim bir söz var.
Kısmet etmişse mevla, el getirir ,yel getirir ,sel getirir;
Kısmet etmemişse mevla el götürür, yel götürü,sel götürür.
Herşey kısmet. Bizim için neyin iyi olduğunu bizden daha iyi bilen biri var sonuçta...
Tanışır tanışmaz kırk yıllık ahbap gibi muhabbet eden kızlara alışmışlar. Ben biraz ağır kalıyorum. Çokta takmıyorum. Açıkçası öyle birini bekleyen biriyle de ben yapamam zaten. Bana ve benim hayatıma uyum sağlayacak kişi olsun yanımda. Yoksa zorlama olur , o da kopar zaten bir yerde.
Eski mesajlara bakarken gördüm. Yıllar önce yazmışım. 2010 a girerken. Şimdi 2016 ya giriyoruz. Değişen bir şey yok. Hala tek sayıyım
hiç oldu mu bu süreçte birisi?Eski mesajlara bakarken gördüm. Yıllar önce yazmışım. 2010 a girerken. Şimdi 2016 ya giriyoruz. Değişen bir şey yok. Hala tek sayıyım
Kim hortlatti diye yazacaktim tam bi baktim konu sahibiymis yalnızlık her zaman iyidir bosver keske bende şöyle yalnız olsam kimsenin yaşamadığı doganin tam ortasında yaşamak isterdim :)Eski mesajlara bakarken gördüm. Yıllar önce yazmışım. 2010 a girerken. Şimdi 2016 ya giriyoruz. Değişen bir şey yok. Hala tek sayıyım
Şimdilik 36 diyorum :) 3 ay sonra 37 bitip 38 den gün alıcam.Kaç yasindasinki bu kadar uzuluyorsun bu duruma
Bazen boyle kismetsizlik oluyor. Umarim karsina omur boyu birlikte olabileceğini bir adam cikarŞimdilik 36 diyorum :) 3 ay sonra 37 bitip 38 den gün alıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?