evet fikrine katılıyorum canımm..bazen düşünüyorum; sanırım bazı zamanlar biz iyi kızlar kaydirigubbakcemile3 olmamıza rağmen kendimiz iyi düşünmeyi bilmiyoruz...belki bunu öğrenmeye başarınca herşey yoluna girecektir diye düşünüyorumm.ve burda oluşturduğumuz sinerji çok güzelll...her birimizin farklı iş,aile,arkadaş çevresi var aslında...belli bir sosyal çevresi..hatta çevresi çok fazla olmayanlar..ama ortak noktalarımız var,bunları yakalamış olmak ve birbirimizi olumlu şeyler düşünmemeye teşvik etmek çok çok güzell..ayrıca payalştığın öneriler için de teşekkür ediyorum ve seni bu konu hakkında bahsettiğin üzre topik açmaya davet ediyorumma.s...
inşallah canım yaa aslında öyle bir topik açabiliriz hayallerimiz ve gerçekleştirdiklerimiz diye :))
herkesin ne istediği varsa en kısa zamanda olur inş. kızlar benim de dualarım sizlerle :asigim:
Kısmetin ne zaman geleceği belli olmaz.
Umarım seneye sen de yılbaşına çift olarak girersin.opuyorumnanaktan
Bak bu kadar insan dua etmiş. Allah hayırlısını versin.
keşke bekar arkadaş grubu ile takılsaydınız.
Böyle bir grupla tek olmak gerçekten zor.
Yani ne kadar eğleneceğim desen de yalnızlığı daha çok hissedersin.:1no2:
yok tanımadığım birisini dansa kaldırabilecek birisi değilim. Benim için çok uç bir nokta olur bu. Zaten mesele dans edememek değil yanında. Herhangi birisinin olmaması değil anlatmak istediğim. Orda hayatını paylaşabileceğin sevdiğin birisinin yanımda olmaması içimi buran.
Canım özel msj kutun doluymuş msj gönderemiyorum
Bu gibi durumları,Eşliler ve tekler olarak kafaya takma huyun varsa, bu tarz ortamlara fazla girmemeni tavsiye edeim sana..
Ayrıca bence kafaya takacak tek sorunun bu olduğu için şükretmelisin..Bu da benim fikrim.
İnsan hayatta öyle olaylarla karşılaşıyor ki eskiye bakıp ''aaaa o olay için ne kadar da çok üzülmüştüm ne kadar da aptalmışım oda birşeymiymiş:)))'' diyecek olaylarla karşılaşıyor zamn içinde..Hayat böyle birşey.
Sonuçta gelip geçici bir durum, yanında bir erkek arkadaş olma ihtimali herzaman var olacak bir ihtimal, imkansız birşey değil yani..
En kısa zamanda eşli olman dileğimle:)
vay be yıllar ne çabuk geçmiÅ. Yıl olmuÅ 2013 ün yarısı. Ben hala bekar ve yalnız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?