11 tek sayıdır :((

çok güzel anlatmışsın hepimiz çok farklıyız ama ihtiyaç duyduklarımız aynı ve hep aynı paydada buluşuyoruz hepimiz insanız çünkü ve birimiz mutlu olunca hepimiz mutlu oluyoruz birimiz üzülünce de hepimiz üzülüyoruz sonuçta bizi birbirimize bağlayan bir ortak bilinç var.. kuantum topiğimizi açıyorum o zaman :) inşallah hepimizin hayatını olağanüstü bir şekilde değiştirecek paylaşımlarda bulunuruz opuyorumnanaktan
topiği açınca linki buraya kopyalarım kızlar opuyorumnanaktan

inşallah canım yaa aslında öyle bir topik açabiliriz hayallerimiz ve gerçekleştirdiklerimiz diye :))
herkesin ne istediği varsa en kısa zamanda olur inş. kızlar benim de dualarım sizlerle :asigim:

Baileys sen bir topic aç orda bize böyle olumlu enerji verecek yazılarını yaz biz kendimizi aşarız artık :lepi:
seni bir kez daha tebrik ediyorum bu güzel enerjin için canım benim opuyorumnanaktan

Canım bekar arkadaşım kalmadı ki. Ya evlilerle takılıcam yada tek başıma

Sana ve benim için dua eden herkese teşekkür ederim.

bu konu cok guzel gidiyor, ic dunyaya ait seyler yazilmis. Daha once ben ne zaman boyle bi konu acsam ya bosver bekarligin tadini cikar, tek derdin bu olsun, amacin evlilik mi yani yazik gibi seyler soyleniyordu ama burada cidden anlayan insanlar yazmis, tesekkur ediyorum. Herne kadar cok onemli bir mesele gibi gozukmese de yalnizligi, kalabaliklarda herkes cift cift olurken tek kalmanin buruklugunu, sanki hapis gibi bazen disari biel cikamamayi yalniz yasayanlar bilir...

Ben de hsonlarimi bazen senin gibi temizlik yaparak geciriyorum cunku bi sekilde biseyler yapmam ve kendimi oyalamam gerekiyor. Benim denemedigim sey kalmadi , kisisel gelisim kitaplari, pozitif dusunce, kurslar, dualar artik ne aklina gelirse ama sanki inadina olmuyor istedikce...Zamanla insan olmamasina da alisiyor ve kabullenmeye basliyor. Yine de hala tamamen bu fikri silip atabilmis degilim kafamdan, hala ciftleri gordukce uzuluyor, kendim icin endiseleniyorum, ozellikle de bi cocugum olamayacagi icin yani evlenmedikten sonra yapamayacagim icin...

keske etrafa bakınsaydın bıras
bırını dansa davet etseydın meselaa
herhangı baska bır masadan, o gecenın buruk gecmemesı ıcın...olabılırdı belkı boyle bısey
ıhtımaller tabii :içelim:

yok tanımadığım birisini dansa kaldırabilecek birisi değilim. Benim için çok uç bir nokta olur bu. Zaten mesele dans edememek değil yanında. Herhangi birisinin olmaması değil anlatmak istediğim. Orda hayatını paylaşabileceğin sevdiğin birisinin yanımda olmaması içimi buran.

sende haklısın tabi...

Bu gibi durumları,Eşliler ve tekler olarak kafaya takma huyun varsa, bu tarz ortamlara fazla girmemeni tavsiye edeim sana..

Ayrıca bence kafaya takacak tek sorunun bu olduğu için şükretmelisin..Bu da benim fikrim.
ınsan hayatta öyle olaylarla karşılaşıyor ki eskiye bakıp ''aaaa o olay için ne kadar da çok üzülmüştüm ne kadar da aptalmışım oda birşeymiymiş:)))'' diyecek olaylarla karşılaşıyor zamn içinde..Hayat böyle birşey.

Sonuçta gelip geçici bir durum, yanında bir erkek arkadaş olma ihtimali herzaman var olacak bir ihtimal, imkansız birşey değil yani..

En kısa zamanda eşli olman dileğimle:)

Kafaya takam huyum yok canım. Zaten ben çok eğlendim o akşam. Sadece herkes kalkıp dans ederken masada yalnız kaldığımda 12 de herkes eşine sarılıp öperken pistte birden tek başıma kaldığımda yalnız hissettim kendimi. Ben yalnız yaşıyorum. Ailem yanımda değil. Tatil günlerinde arkadaşlarım eşleriyle vakit geçiriyorlar haklı olarak. Bende evde evde tek başıma. Bu tip ortamlara fazla girme demişsin. O zaman hiç bir ortama girmemem gerek. Çünkü bekar arkadaşım yok artık. İyi dileklerin için teşekkürler a.s.

öfffffff ya hakikaten zor bi durumda kalmışınız ben yaşamak istemezdim doğrusu :çok üzgünüm: bi dahakine çiftli eğlencelere gitmeyin ama rabbim olur da hayırlı birini çıkarırsa karşınıza o zaman görün siz kutlamayı :icecream:

merhaba,
ben de 31'i bitirdim, 32'den gün alıyorum ve geçen sene yeni yıla seninle aynı duygularla girdim (biz 5 kişiydik :)). ama 6 ay sonra dünya iyisi biriyle tanıştım. şimdi evlilik planları yapıyoruz.
demem o ki moralini bozma, geç kalıyorum diye düşünme. yanlış bir evlilik olacağına hiç olmasın daha iyi değil mi. daha fazla sosyal ortamlara girmeye çalış (tanıdığın insanların olmadığı ortamlara) kendine hobiler bul, çokça insan tanıayabileceğin hobiler. mesela yürüyüşü seversen hafta sonları turlarla trekkinge git, ya da bir fotoğrafçılık klübüne yazıl. yanında tanıdığın kimse olmasın ki başka insanlarla tanışmak zorunda hisset kendini. baştan zor geliyor ama zamanla insanın hoşuna bile gitmeye başlıyor, kendine güveni yerine geliyor. ben şimdiki erkek arkadaşımla kimseyi tanımadığım bir bisiklet turunda tanıştım mesela. bisiklete binmeyi seviyorsan bisiklet turları da çok eğlenceli oluyor ve her kesimden insanla karşılaşıyorsun.
umudunu sakın yitirme. 50 yaşında değilsin ki, sevmek sevilmek, çocuk sahibi olmak için daha önünde uzun yıllar var.
dilerim karşına yalnız geçen tüm zamanların acısını çıkaracak biri çıkar tez zamanda.

2011 İNŞ ÇİFT OLRAK GİRERSİN VE 2010 DA ACISINI ÇIKARTIRSIN DOYASIYAA VE SONRAKİ YILLARDA DA TABİİİ kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

delikafaduldendelikafadulden
ben de matematik sorusu çözemedin de onunla ilgili bi sorun var sandım:lepi:
malum şu aralar ben de mat çalıştığım için algıda seçicilik oldu :dance::teytey:
canım o durumu iyi bilirim, sadece çift olup olmamakla ilgili değil bu durum..
eşin eksikliği dışında da insanı yalnız hissettiren bi çok sebep var..
dilerim yeni yıl sana en iyisinden bir eş versin :Saruboceq::Saruboceq::

vay be yıllar ne çabuk geçmiş. Yıl olmuş 2013 ün yarısı. Ben hala bekar ve yalnız

vay be yıllar ne çabuk geçmiş. Yıl olmuş 2013 ün yarısı. Ben hala bekar ve yalnız

okudum gecmiste yazilari..

2010 den itibaren hic hoslandigin, konusmuslugun biri olmadimi? belkide ilk adimi sen atmalisin bir yerlere.. yoksa varda cok secicimisiniz? yanlizlik cok zor biliyorum.. dugunlere git. eglencelere katil birile bakismaya calis belki bsyler olabilir..

Oldu tabi birileri zaman zaman tanıştığım görüştüğüm. Ama bende öyle bir şans var ki tam benimle tanıştığı dönemde hayatlarının aşkını buluyorlar yada eski sevgililerine dönüyorlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…