- 20 Ekim 2014
- 34
- 3
- 13
- 29
bu arada meyve rejimine başlayamadım hazır hissedemedim bu sabah bi kaç gün içinde başlıcam inşallah
başlayınca yazarım
evet her pazartesi tartilalim demistik ayseyle ama bence istahim yok deyip yememek olmaz saglikli kilo veremezsin bence az da olsa biseyler ye aralarda meyve yogurt bi bardak sut falan bence tabi sen bilirsin ben dun tartildim 107 geldi utanarak soyluyorum bakalim haftaya kac gelicek bide canim leslie ne ben onu ilk defa duydum
evet eğlenceli birde ben videonun sesini kapatıp bilgisayardan hareketli bir şarkı açarak yapıyorum daha güzel oluyorgidicek insallahizledim canim guzel biseymis leslie bende eliptik bisiklete ek olarak yapabilirim eglenceli biseye benziyo
bende günde sadece bir öğünde ekmek yiyorum oda çavdar ekmeğiafiyet olsun canim ben aksami bekliyorum yayla corbasi yapmaya karar verdim yaninda salata ben aksam yemeklerinde eklegi tamamen kestim
canıım ne yapıyorsun nerelerdesiin ??bu arada meyve rejimine başlayamadım hazır hissedemedim bu sabah bi kaç gün içinde başlıcam inşallah
başlayınca yazarım
irem adıımkızlar misafir geldi giremedim ve misafir gelince haliyle börekler tatlılar yaptı annem
yahu annem hiç yardımcı olmuyo bana kızlar napıcam ben ya
iki dilim börek çok yağlı değildi Allahtan 2 dilimde şerbetli tatlı yedim çok moralim bozuk şuanda
serap sabah limonlu suyu duydum çok istiyorum içmeyi ama hep unutuyorum
bi not yazıp dolaba yapıştırıcam onu inşallah :) ama hergün yeşilçay muhakkkak içiyorum çok faydasını gördüm.
minikkelebek ismin neydi senin?
ben motabolizmam yavaşlamasın diye 3 günün üstüne çıkmıyorum meyve rejiminde
midem küçülsün sularımı atayım diye yapıyorum, bide 3 günde tartıda biraz eksik gelince mutlu oluyorum.
isterseniz hazırlaryım çizelge pzt. kaç kilo geldin sen?
serap 107 imiş yanlış anlamadıysam bende 111.2ydim
benim 60memnun oldum irem :)
çizelge hazırlayıp ilk mesaja eklerim her hafta güncelleriz :)
bencede sağlıksız da yani nerden bileyimyada total hedeflerimizimi yazsak ki ona ulaşana kadar o durur orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?