???

Nasil acacam konuyu peki ister istemez sözlusune soyleyecek ve esiminde çok sevdigi son arkadasi
Ve kizi cok seviyor
Kızla konuşup ne diyeceksiniz ?
Kendinizi küçük dusurursunuz bence.
Bende bir kadının giyiminden hoşlanmıyorum,
hiçte dikkat etmez degajem belime gelmiş, totom çıkmış meydana kabak gibi eğilmişim diye.. görüşmemeye gayret ediyorum ne diyecegim ki kadına tatlım az edep yahudan ya da maşallah eve bir şey kalmadı seyri manzara eyledin mi?

Nasil acacam konuyu peki ister istemez sözlusune soyleyecek ve esiminde çok sevdigi son arkadasi
Ve kizi cok seviyor
Önce bi eşinle konuş sonra kizla bir araya geldinmi dersin iste esimin numarasini falan almissin benden isteseydin canim ya ama vermezdim tabi orasi ayri falan dersin sakayla karişik sonra zaten mesafeni korursun eşinde tlinden de silsin numarasini falan normal aramada da engellesin whatsapta falanda bisey derse de rahatsiz oldu hanım der arkadaşına bukadar basit bu kadar rahatlikta insanlarla arkadas olmasanizda bisey kaybetmezsiniz diye düşünüyorum

Sanki çizgiden çikilmişta bir daha o sinirlar çizilemeyecekmiş gibi hissediyorum umarim yaniliyorumdur.
Canım bak şimdi hormon etkisi heralde ama biri evine geldi yolcularken tokalastin sag sol yanak degdirdin neyi cizgisi kayacak.
Yanak yani bu ne bileyim bana normal geliyor ama kızın tuhaf davranışı olduğu için o sinyali çakar.

Evet zaten boyle bir konuşma yapilamaz. Bende konuşamam diye düsünüyorum. Olaylar çok buyur bundan eminim.

Numara aylar önce alindi. Şimdi soylesem biraz garip kaçar ? Ama bence konu arasinda eşimi ne kadar kiskandigimdan falan bahsedebilirim ne dersiniz ?
Mesela esimi kardesinden bile kiskanirim o da beni cok kiskanir kardesimden bile kiskaniyor dusun yani hahaha diye. Ay cok mu itici oldu

Evet zaten boyle bir konuşma yapilamaz. Bende konuşamam diye düsünüyorum. Olaylar çok buyur bundan eminim.
Ben hamile değilken aşırı sinir oluyorum bu tarz durumlara. Pek hamilelikle ilgisi yok bence kız sulu bir cins olabilir. 20 yaşında biri de abi demesin sıkıntı yokta oturup kalkmasını bilir, mesafeyi ayarlamasi gerekir diye düşünüyorum.
Kizin nisanlisi abi demiyorsa ondan demiyor olabilir bak

Şimdi birine hoşgeldin diyeceksin. Elini Kolunu uzattin ve o mesafede kaldin hani yaklasmasin diye sonra biraktin o seni gelip öptü garip olan taraf bu.

Ay bilemedim valla ben bıçak gibi oluyorum bu konularda hic ima yapamazdim heralde akrep burcluluk sanirim yani huzurumdan evliligimden onemli değil kimse ben huzursuz oluyorsam mesafe koyuyorum

Daha çok parmak basmaya kalkmasin kıskançlığına. Bazen bende böyle konuşayım diyorum o kadinla ama aklıma bu geliyor. Çünkü böyle bir konu geçmişti ama level atlayip gelmisti hareketleri falan.

Şimdi birine hoşgeldin diyeceksin. Elini Kolunu uzattin ve o mesafede kaldin hani yaklasmasin diye sonra biraktin o seni gelip öptü garip olan taraf bu.
Nişanlısı mesafe mi koyuyor ? Yani tokalasirken çok mesafe olmuyorsa yakalarsin yanaktan tokalasirsin ama uzak mesafe tokalasmaysa evet komik kacar.

Siz esinize o kisi hakkinda konuştuğunuzda esinizin kafasinda canlanan tek sey o kizin esinizden hoslandgi olmuştur başkada bsey duymamstr zaten beyninde yer ettiyse olabilir bisey diyemedim valla benm kocam oyle bi durumda dur ben bi duşa gireyim fln yapsa ben bsey bahane eder iptal ederdim bana kokacagini düşünsün once haklsn ne diyim kocanı en iyi sen tanıyosun sonucta

Ay bilemedim valla ben bıçak gibi oluyorum bu konularda hic ima yapamazdim heralde akrep burcluluk sanirim yani huzurumdan evliligimden onemli değil kimse ben huzursuz oluyorsam mesafe koyuyorum

Bende çok guzel mesafe koyarim ama mesafe koyuyoruz dedigimde esim gelip kahveye geliceklerms bisey diyemedim derse o mesafe ölür.

Nişanlısı mesafe mi koyuyor ? Yani tokalasirken çok mesafe olmuyorsa yakalarsin yanaktan tokalasirsin ama uzak mesafe tokalasmaysa evet komik kacar.

Hayir esim elini uzatiyor o mesafede kalsin diye. Tokalaşiyorlar ya. Sonra eller iniyor gelip opuyor eşimi. Hani o tokalaşmayla kalmiyor hicbir zaman

Evet madem ter koktugunu düsunuyor öncelik bana güzel kokmayi dusunmeli millete degil. Kocamida taniyamiyorum ne diyim bakalim zaman ne gösterecek.

Hayir esim elini uzatiyor o mesafede kalsin diye. Tokalaşiyorlar ya. Sonra eller iniyor gelip opuyor eşimi. Hani o tokalaşmayla kalmiyor hicbir zaman
Eşin huyunu biliyorsa kızın sende kiziyorsan ışık hızıyla odaya gecebilir ya da ilk kizla tokalasip sonra hemen erkeğe donebilir tokalasmak için.
Ama asıl sıkıntı 2 aydır uyuyanin o an uyanması bence sizi en çok rahatsiz eden.bende takıldım buna

Yanliz kalmiyoruz ki hep 4 lüyuz ve hic bu konularin acilacagi bir ortam olmuyor.
Bak canım sen çok iyi niyetlisin ama bu insanlar bunu hak etmiyor. Bana eşim bazen çok değiştin der, evet salaklığımla iyi niyetimle kazık yiye yiye değiştim diyorum. Sen eşimin son iyi arkadaşı falan demişsin de eşin senin rahatsız olduğunu bile bile mesafe koyuyor mu ? Hayır. Sen rahatsız olduğun halde napayım deyip çekiliyor kenara. Hamilesin üstelik, seni kimsenin huzursuz etmeye hakkı yok. Öncelikle eşine bir şey demeden kızın numarasını sil telefonundan. Biraraya gelince de mutfakta yada wc de elbet bir araya gelirsin , ayrılmanıza yakın söyle ne diceksen. Hatta keşke numara aldığı zaman arayıp böyle şeyleri sevmem mesafemizi koruyalım deseydin, inceldiği yerden kopsun valla. Sen eşini zor duruma sokmamak için hep idare etmişsin ama eşin de yaprak kımıldamamış. Kızı bozman lazım . Çünkü böyle devam ederse ilerde kız iyice samimi davranacak burda gelip arkadaşının eşi benim kocamdan mı hoşlanıyor diye konu açtırır bu kız sana.

Son düzenleme:

Evet yani o 5 dkda beni özledigini mi anladi... inanin bende hala ona şaşiyorum. Onlar kapidan ciktilar kv geldi. Çok ozlediyse bekleyebilirdi. Ama o onlar gittikten 10 dk sonra uyumaya geçti.

Evet yani o 5 dkda beni özledigini mi anladi... inanin bende hala ona şaşiyorum. Onlar kapidan ciktilar kv geldi. Çok ozlediyse bekleyebilirdi. Ama o onlar gittikten 10 dk sonra uyumaya geçti.
Ama zaten hamileyken yapmak istemiyor ve bir kere aşırı heyecanla yaptığı için yetmıştır ona tabi size yetmemistir o ayrı.
Bide ben şeyi merak ettim onlar gelmeden yattiniz mi yatmadiniz mi ?

Evet madem ter koktugunu düsunuyor öncelik bana güzel kokmayi dusunmeli millete degil. Kocamida taniyamiyorum ne diyim bakalim zaman ne gösterecek.
Sen bidaha karsilasmamalarini sagla yeter baska bi yazında gordum ayrica arada 10 yaş var o ne labalilik abi niye demiyor ne bu rahatlık benim esim benden büyük arkadasi adımı kullanıyor diye sert bişekilde uyarmsti yenge diceksin diye boyle seyler onemli ya bilemedm suç eşinizde oldgu kadr arkadasinzdada vsr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…