- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
erkekler cok saf ya.. hoslarina gidiyor boyle genc kiz opuyor felan.. sacma ama gercekten bir sey saniyorlar parfum surmeler dus almalar vs.
Ahahahhaha
Temmuz ve ekimde son 50 senenin en sıcakları denen yıllarda doğum yaptım da ben
Ayaklarım, dizimden itibaren parmaklara kadar düz iniyordu, fil ayağı mübarek.
Kocacımsı ise roberto carlos ayaklım diyordu bana, ki az zoraki 12 kilo aldım ama.
Yaz hamileliği feci bir şey, elimin üzerinde 5 tane daha el var gibiydi parmaklarım kol böreği
Bence sor içinde kalacağına dışına vur rahatla.. oda böyle rahatlamasin kiz da pek rahat ama eşinizin arkadaşınin rahatliginda at kosturulur yaniŞu saat oldu hala aklımdan çıkmıyor. Bebişi dogumu da düşünüyorum ama bu olay onlarin bile önüne geçiyor. Resmen kendime engel olamiyorum. Yataga gidesim gelmiyor şuan. Icimden bir ses salonda yat ve yarin bu konuyu suratina suratina sor diyor.
ya kiz cok yollu bir kiz karakterine sirayet etmis bu rahatlik.. ya da niyeti bozmus.. mutlular mi aralari iyi mi ikincisi esinizle direkt iletisimleri var mi sezdirmeden bunu ogrenmeye calisin.
Siz rahatsız olduğunuza göre kız size göre rahat davranıyor olabilir, mesafeli durun. Böyle tipler kendileri her istediği olsun ister bir kere planlarına uymayınca sizden kötüsü olmaz, mızıkçı damgasını yersiniz. Bebeğiniz olacak ne güzel ikiniz vakit geçirebilecekken eşinin dörtlü takılma ısrarı çok saçma. Arkadaşına hayır diyemiyorsa da demesi lazım. Oraya taşınınca sizden çıkmazlar sonra. Kıza ilk fırsatta rahatsız olduğun şeyleri söyle .
45 derece sıcakta sadece göbeği şişene kafa atarım!!!Sadece gobegi şişenler de var valla
Ay inanmiyorum yaa bence kızla konuşun ama belli etmeyin şüphe duydugunuzuKız ya aşirı rahat ya da boyle seylerin yanliş anlaşilacagini bilmiyor. Bundan birkac ay once esimin numarasini almis mesaj atmis. Seni kaydettim sende beni kaydet ben x diyee.. Ve esimin dogum gununde mesaj atti. Birkac kez de esim evdeyken tek gelmek istedi. Kabul etmedim.
Sozlusuyle aralari iyi yaza evlenecekler iste.
acik acik konus. boyle bir hata yaparsan affi olmaz haberin olsun beni de bebegi de kaybedersin de..Evet benim ilk 4 ayimda parfumden midem bulaniyordu. O zamanlar gorusuyorduk bunlarla esim surekli parfum sıkıyordu. Bende hep kiziyordum sıkma midem bulaniyor diye yine de sıkıyordu. Ki normalde beni dinler.
Kac aydir parfum sıkmiyor esim. Disarda goruscez bikac gune bakalim o gun parfum sıkacak mi ???
Bence sor içinde kalacağına dışına vur rahatla.. oda böyle rahatlamasin kiz da pek rahat ama eşinizin arkadaşınin rahatliginda at kosturulur yani
Her cevabiniza ayri şok oluyorum yaa... alin karsiniza konuşun en iyisi benceEsimin arkadasi da beni opebilirmiş. Bunda ne varmiş. Ki bunu diyen adam beni oz kardesimden kiskanirdi.
Kız okul ortamı kafasında daha.Kız ya aşirı rahat ya da boyle seylerin yanliş anlaşilacagini bilmiyor. Bundan birkac ay once esimin numarasini almis mesaj atmis. Seni kaydettim sende beni kaydet ben x diyee.. Ve esimin dogum gununde mesaj atti. Birkac kez de esim evdeyken tek gelmek istedi. Kabul etmedim.
Sozlusuyle aralari iyi yaza evlenecekler iste.
Ben öyle birini evime cagrmazdim ayrica eşinizde gayette kendini geri çekebilir üstelikte belirttiğiniz halde niye opmesineizin vermiş anlamadm bence bunu bidaha o kızı evinize cagrmayin esinizlede o kişi hakkında bdaha bu tarz bi konuya girmeyin. Cinsel anlamda niye uzaklaştığina anlam veremedim karniniz büyüdüğü icin belki zarar veririm diyemi düşündü acaba baska açıklaması olamazIyi geceler kızlar. Bugün bir olay yasadim ve sizinde görüşlerinizi merak ediyorum.
Gördügünüz üzere 5 sene sonrasinda hamile kaldim çok sükur isteyen herkese nasip olsun inşallah
Eşim hamileligimin ilk 4 ayinda aşiri istekliydi ama son iki aydan fazladir kanki gibiyiz öpüş kokuş cinsellik yok.
Bende uzerinde durmuyordum ki 1 ay once dogum gunuydu. Uyuyalim dedi. Bende cilveli cilveli " hediyeni almadan mi " dedim.
Ben yataga geciyorum dedi. 10 dk sonra gittigimde uyumuştu. Bozuldum ertesi gune de yansittim tabi.
Aksam eve gelip konu açildiginda " hamilesin istemiyorum iste " diye bagirdi. Çok zoruma gitti ama hemen konuyu degiştirdim. O günden sonrada konusu açilmadi.
Bu surecte ben esimin yaninda soyunamamaya , sarilamamaya , yanagindan bile öpememeye başladim. Çunku cok zoruma gitmiştiii. O da ayni sekilde giyinirken soyunurken hep dikkatliydi.
Neyse bizim arkadaslar var sözlüler bayadir da gelmiyorlar. ( kız şehir dısinda okuyor ) yani en son görüştügümüzde 4 aylik hamileydim... Bu aralar sık gelmeye başladılar. Kesinlikle herkesin gözu kocişimin üzerinde herkes kocama aşık diye dertlenenen ya da takan biri degilim ama bu kiz surekli merhabalaşırken ya da güle güle derken eşimi tokalaşmadan öpüyor. Zaten bundan önceden de rahatsizdim.
Benim eşim normalde kizkardesini bile öpmez hep geri cekilir ama kiza bisey diyemiyor.
Ben de aksine onun sözlüsüne yaklaşmam sadece elini sıkarım.
Neyse hamilelik sendromundan bunu baya takmiştim ve eşime lafta sokmuştum. Ne yapim opme mi deyim falan diyordu.
Bugün geleceklerdi aradilar gelecez dediler. Esime bunu soyledim. Kalkti duş alayim şimdi ter kokmayim dedi. Duştan çikti. Bir yanaşma bir öpme seni çok özledim gelmeden biseyler mi yapsak falan demelerben şok oldum... 2 ay sonrami aklina geldi deyip bozdum ve sinirlendim...
Kız guzel ve bakımlı gözum yok çok mutlu olsunlar asla kıskançlikta yok. Ama ben paspal hayattan bezmiş dogursamda kurtulsam saç baş daginik. Kendimi çok kötü hiissettim. Esiminde 2 ay sonra böyle bisey yapmasina anlam veremedim.
Açık açık soramiyorum size ama eşim beni arzuladigindan gelmedi sanki yanima. Bu gözler kk da neler okudu konduramiyorum da. Öyle bir insan degil ama içten içe begeniyor mu onu ?
Çok afedersiniz köpekler heyecanlanip sevindikleri zaman çiftleşmek isterler ya kocamda resmen onu gördum ve heyecani sanki gelecekler diyeydi. ( burasi yanliş anlaşilmasin )
Yersiz kıskanç bir insan degilimdir ama bu olay bana hiç iyi şeyler hissettirmedi...
( Kız birkac kere tek gelmek istedi eşim evdeyken ben kabul etmedim. Eşim gelsin ne olcak falan dedi ) bu ayrintiyi atlamayayim.
Tabi ki tek suc kizda ve sozlusunde degil eşiniz de tuhaf davranmış
Ay inanmiyorum yaa bence kızla konuşun ama belli etmeyin şüphe duydugunuzu
Bende onu diyorum ya işte kadınlar hissediyor bence.Kız daha kucük 20 yaşinda benim esim 30... bende 26 yasindayim.
Benim esime x diyor arada 10 yaş var. Tabiki tek bir opme meselesinden gelmedi konu buralara.
Doğumuna da az kalmış yaa.. bu stresi size yasatmaya haklari yok icini dök rahatla yarın bakalim ne cevap verecek tabi üste cikmaya çalışacak ama sonra dank edecek dikkatli olmayi öğrenecek öyle ya da böyle yoksa ne yapacagini sen daha iyi bilirsin❤ lütfen içini ferah tutmaya çalış bebisini düşünürekZaten ben boyle durumlar da karsi tarafta degil hatayi kendi eşimde ararim. Ki zaten hata eşimde.
Kız okul ortamı kafasında daha.
Evli bir çiftle nasıl görüşülür, usül yordam bilmiyor belli ki.
Çocuk yahu 20 yaşında, aklı avaredir onun.
Nasıl evlenecekse bu olgunlukla, orası aklıma takıldı...
Ben öyle birini evime cagrmazdim ayrica eşinizde gayette kendini geri çekebilir üstelikte belirttiğiniz halde niye opmesineizin vermiş anlamadm bence bunu bidaha o kızı evinize cagrmayin esinizlede o kişi hakkında bdaha bu tarz bi konuya girmeyin. Cinsel anlamda niye uzaklaştığina anlam veremedim karniniz büyüdüğü icin belki zarar veririm diyemi düşündü acaba baska açıklaması olamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?