???

erkekler cok saf ya.. hoslarina gidiyor boyle genc kiz opuyor felan.. sacma ama gercekten bir sey saniyorlar parfum surmeler dus almalar vs.

Evet benim ilk 4 ayimda parfumden midem bulaniyordu. O zamanlar gorusuyorduk bunlarla esim surekli parfum sıkıyordu. Bende hep kiziyordum sıkma midem bulaniyor diye yine de sıkıyordu. Ki normalde beni dinler.
Kac aydir parfum sıkmiyor esim. Disarda goruscez bikac gune bakalim o gun parfum sıkacak mi ???

Sadece gobegi şişenler de var valla

Bence sor içinde kalacağına dışına vur rahatla.. oda böyle rahatlamasin kiz da pek rahat ama eşinizin arkadaşınin rahatliginda at kosturulur yani

ya kiz cok yollu bir kiz karakterine sirayet etmis bu rahatlik.. ya da niyeti bozmus.. mutlular mi aralari iyi mi ikincisi esinizle direkt iletisimleri var mi sezdirmeden bunu ogrenmeye calisin.

Kız ya aşirı rahat ya da boyle seylerin yanliş anlaşilacagini bilmiyor. Bundan birkac ay once esimin numarasini almis mesaj atmis. Seni kaydettim sende beni kaydet ben x diyee.. Ve esimin dogum gununde mesaj atti. Birkac kez de esim evdeyken tek gelmek istedi. Kabul etmedim.

Sozlusuyle aralari iyi yaza evlenecekler iste.

rahatsızlık duydugunuz bu tarz olumsuz hıssettıgınız kısılerı evınıze sokmayın bence
esınızın bır egılımı yoksa kadına karsı ortada sorun yok hamılelıkte son aylarda bırcok erkekte olan bırsey bu buna uzulmeyın esınız kızla flortoz konusmadıgı surece sorun yok o kız fazla samımı davranıyorsa yanı abartılı yakınlık ıse o kızın sorunu sızler uzak durursunuz cozulur
sıkmayın canınızı :)

Yanliz kalmiyoruz ki hep 4 lüyuz ve hic bu konularin acilacagi bir ortam olmuyor.

Sadece gobegi şişenler de var valla
45 derece sıcakta sadece göbeği şişene kafa atarım!!!
Keza benim göbeğim belli değildi, 7 aylıkken insanlar hamile olduğumu anladı.
Doğumda fotoma denk geldim dün, milletin 6 aylık karnı gibi.
Benim çocuklar zannımca ayaklarıma parmaklarıma göz kapaklarıma kaçtı mübarek.

Ay inanmiyorum yaa bence kızla konuşun ama belli etmeyin şüphe duydugunuzu

acik acik konus. boyle bir hata yaparsan affi olmaz haberin olsun beni de bebegi de kaybedersin de..

Kız okul ortamı kafasında daha.
Evli bir çiftle nasıl görüşülür, usül yordam bilmiyor belli ki.
Çocuk yahu 20 yaşında, aklı avaredir onun.
Nasıl evlenecekse bu olgunlukla, orası aklıma takıldı...

Ben öyle birini evime cagrmazdim ayrica eşinizde gayette kendini geri çekebilir üstelikte belirttiğiniz halde niye opmesineizin vermiş anlamadm bence bunu bidaha o kızı evinize cagrmayin esinizlede o kişi hakkında bdaha bu tarz bi konuya girmeyin. Cinsel anlamda niye uzaklaştığina anlam veremedim karniniz büyüdüğü icin belki zarar veririm diyemi düşündü acaba baska açıklaması olamaz

Kız daha kucük 20 yaşinda benim esim 30... bende 26 yasindayim.
Benim esime x diyor arada 10 yaş var. Tabiki tek bir opme meselesinden gelmedi konu buralara.
Bende onu diyorum ya işte kadınlar hissediyor bence.
Normalde öpmekte pek bir şey yok samimiyet varsa o yüzden cizginizden cikmazsiniz diyorum yani.

Zaten ben boyle durumlar da karsi tarafta degil hatayi kendi eşimde ararim. Ki zaten hata eşimde.
Doğumuna da az kalmış yaa.. bu stresi size yasatmaya haklari yok icini dök rahatla yarın bakalim ne cevap verecek tabi üste cikmaya çalışacak ama sonra dank edecek dikkatli olmayi öğrenecek öyle ya da böyle yoksa ne yapacagini sen daha iyi bilirsin❤ lütfen içini ferah tutmaya çalış bebisini düşünürek

Suçu kiza atip eşimi hakli çikarmak degil derdim ama bence kiz böyle davraniyor diye eşimde bu durumdan hoşnut. Umarim hormonlardandir.

Tamam kabul diyelim ki karnim buyüdu diye. E peki bugun o 5 dk da ne oldu ?
Onlar aramadan once gayet ayni koltuk battaniye altinda film izliyorduk hiç fingirdeşmek ister gibi bir hali yoktu.
Onlar aradilar o 5 dkda benim karnim mi indi ki. Iste orasi soru isareti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…