12 Haziran Transfer Yapılanlar

Tadını çıkarın artık heves, umut safhası da güzelmiş
Canım yine başlarsın Hiç canını sıkma.SAğlıksız ve engelli olabilecek bireylerin çoğu elenirmiş olmadan.Öyle düşün hayırlısı değilmiş umarım bizim de bir gün olacak bebişlerimiz.Olmasa da sonu değil hayatın

Mide bulantisi oldu cok kisa surdu yda pskoloji olarak midem bulansi bilemiyorum hafif lekelenme oldu sag kasigima igne battar gibi olsu cok kisa sürdü yani beni rahatsiz etmedi
Hayırlı olsun. Kan testinden önce evde idrar testi yaptınız mı, silik mi koyu mu çizgi vardı?

Kızlar bugün 11. Gün. Silik çizgi var. Erken test bu, daha koyu olması gerekmez miydi? 3dk da çıktı çizgi.sevinsem mi üzülsem mi bilmiyorum

Eki Görüntüle 2877472
Kızlar bugün 11. Gün. Silik çizgi var. Erken test bu, daha koyu olması gerekmez miydi? 3dk da çıktı çizgi.sevinsem mi üzülsem mi bilmiyorum
Ozaman kimsenin pozitif cikmazdi genelde herkesin bu sekilde silik... almanyada yasiyorum bu silik lafini bile bundan dolayi ogrendim korkma yani herkesde boyle silik

Asıl test günü yarın. Yarın gidip vereyim diyorum. Bugün sağlık ocağına gitsem zaten bugün sonuç vermiyor bana ne de olsa
Canim var iste normalde bembeyaz durmasi gerekirdi .. hyirli olsun kos git kan ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…