- 3 Ocak 2020
- 940
- En iyi cevaplar
- 1
- 864
- 23
- Konu Sahibi paradiseislander
-
Hayırlı olsun. Bekirti var mıydı sizdeCanim benimde yuksek cikmis 12.gun 2868 doktora sordum gayet iyi dedi ama dis gebelikten korkuyorum haftaya verdi muayeneyi sen ultrason muayenesi oldunmu kese icin
Herşeyin hayırlısı. Hepsinin zamanı var.zamanı gelmeyince nasip olmazTadını çıkarın artık heves, umut safhası da güzeldi
Canım yine başlarsınTadını çıkarın artık heves, umut safhası da güzelmiş
Mide bulantisi oldu cok kisa surdu yda pskoloji olarak midem bulansi bilemiyorum hafif lekelenme oldu sag kasigima igne battar gibi olsu cok kisa sürdü yani beni rahatsiz etmediHayırlı olsun. Bekirti var mıydı sizde
Aslinda dusundumde hic bir belirtim olmadiMide bulantisi oldu cok kisa surdu yda pskoloji olarak midem bulansi bilemiyorum hafif lekelenme oldu sag kasigima igne battar gibi olsu cok kisa sürdü yani beni rahatsiz etmedi
Hayırlı olsun. Kan testinden önce evde idrar testi yaptınız mı, silik mi koyu mu çizgi vardı?Mide bulantisi oldu cok kisa surdu yda pskoloji olarak midem bulansi bilemiyorum hafif lekelenme oldu sag kasigima igne battar gibi olsu cok kisa sürdü yani beni rahatsiz etmedi
Kacinci gun emriyosuki canmEki Görüntüle 2877472
Kızlar bugün 11. Gün. Silik çizgi var. Erken test bu, daha koyu olması gerekmez miydi? 3dk da çıktı çizgi.sevinsem mi üzülsem mi bilmiyorum
Silik de olsa görünüyorKacinci gun emriyosuki canm
Silik de olsa görünüyorEki Görüntüle 2877472
Kızlar bugün 11. Gün. Silik çizgi var. Erken test bu, daha koyu olması gerekmez miydi? 3dk da çıktı çizgi.sevinsem mi üzülsem mi bilmiyorum
3.gün embriyosuKacinci gun emriyosuki canm
Korkuyorum canım. Öyle böyle değil.Silik de olsa görünüyor
İyiye işaret bence
Sevinmeye başla yavaş yavaş
Korkuyorum canım. Öyle böyle değil.korkma
Korkma be canımKorkuyorum canım. Öyle böyle değil.
Canim var iste normalde bembeyaz durmasi gerekirdi .. hyirli olsun kos git kan ver3.gün embriyosu
Aynen ben de onu diyorumCanim var iste normalde bembeyaz durmasi gerekirdi .. hyirli olsun kos git kan ver
Ozaman kimsenin pozitif cikmazdi genelde herkesin bu sekilde silik... almanyada yasiyorum bu silik lafini bile bundan dolayi ogrendimKızlar bugün 11. Gün. Silik çizgi var. Erken test bu, daha koyu olması gerekmez miydi? 3dk da çıktı çizgi.sevinsem mi üzülsem mi bilmiyorum
Umut oluyorsunuz insallh bende bole guzel haber veririm kan testiniz ne zamn3.gün embriyosu
Canim var iste normalde bembeyaz durmasi gerekirdi .. hyirli olsun kos git kan ver
Ağzından bal damlıyorEki Görüntüle 2877472
Ozaman kimsenin pozitif cikmazdi genelde herkesin bu sekilde silik... almanyada yasiyorum bu silik lafini bile bundan dolayi ogrendimkorkma yani herkesde boyle silik
Umut oluyorsunuz insallh bende bole guzel haber veririm kan testiniz ne zamn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?