- Konu Sahibi paradiseislander
-
Aynen sen benden iki gun sonra hemde olmussun ben pazartesi gidiyim bay uydurup hemde dogum gunum insallh hayirli olur tskler canimPazartesi git canım keseni görürsün ben 12 haziran transfer oldumçok teşekkür ederim darısı gönlünce olsun inşallah
Ay ne bileyim canım. Millete 'aaa bu da sorulur mu ' diye düşündüğüm şeyleri soruyorum yaşıyorum. Zaten pts bir daha test yaptırıp artışa bakıp doktorumu arayacağım randevu oluşturmak içinCok guzel canim hayirli olsun yuksek cikanlrin ikiz ucuz gebelikleri tuttugundan oyle canim ....normal insan gibi hamilesin takilma sayilara keyfini cikar ... bak bosuna stress yaptin kac gundur simdide 135emi takilacaksin
12 haziran transferinde keseyi gördünüz mü bugün? Ayy ben de haftaya görür müyüm ki?Pazartesi git canım keseni görürsün ben 12 haziran transfer oldumçok teşekkür ederim darısı gönlünce olsun inşallah
Hadi bakalim ikimiz icinde pazartesi guzel gecsin insallahAy ne bileyim canım. Millete 'aaa bu da sorulur mu ' diye düşündüğüm şeyleri soruyorum yaşıyorum. Zaten pts bir daha test yaptırıp artışa bakıp doktorumu arayacağım randevu oluşturmak için
İnşallahHadi bakalim ikimiz icinde pazartesi guzel gecsin insallah
Canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Ben negatifi gördüm bugün 4. Denememde de .Sen kimde tedavi gördün?Hangi ildesin?Pazartesi git canım keseni görürsün ben 12 haziran transfer oldumçok teşekkür ederim darısı gönlünce olsun inşallah
Gördüm gördüm canım12 haziran transferinde keseyi gördünüz mü bugün? Ayy ben de haftaya görür müyüm ki?
Ayyy ne mutlu sana.♥♥Gördüm gördüm canım
Canim benim... bu haftalarimizda kese harici noktada olsa bebek görunuyormu..Gördüm gördüm canım
Eğer benim gibi üçüz ise zannetmiyorum canım hemüz erkenCanim benim... bu haftalarimizda kese harici noktada olsa bebek görunuyormu..
Bi kere hamile kaldim oda bos gebelikdi ondan canim korktum ama oyle diosan tamamdir canimEğer benim gibi üçüz ise zannetmiyorum canım hemüz erken
Evet canım oluyor normalKızlar nasılsınız? karnıma bıçak saplanır gibi ağrı giriyor. Sizde de oldu mu adete benzer aniden giren ağrılar?
Sağol canım♥Evet canım oluyor normal
Benimde kasıklarımda batma vardı 3 ~4 gün sürdü.Cumadan beri kahverengi lekelenme var.Doktor batmalara normal dedi.Aça sizde de lekelenme var mı?Kızlar nasılsınız? karnıma bıçak saplanır gibi ağrı giriyor. Sizde de oldu mu adete benzer aniden giren ağrılar?
Bende bir anda giren ama kısa süren ağrı var sadece, lekelenme olmadı hiç.Benimde kasıklarımda batma vardı 3 ~4 gün sürdü.Cumadan beri kahverengi lekelenme var.Doktor batmalara normal dedi.Aça sizde de lekelenme var mı?
Korkmayın yerleşiyor olabilir ama mutlaka doktora görünün progestan verebilirBenimde kasıklarımda batma vardı 3 ~4 gün sürdü.Cumadan beri kahverengi lekelenme var.Doktor batmalara normal dedi.Aça sizde de lekelenme var mı?
Çok şükür o zamanBende bir anda giren ama kısa süren ağrı var sadece, lekelenme olmadı hiç.
İnşallah öyledirKorkmayın yerleşiyor olabilir ama mutlaka doktora görünün progestan verebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?