- Konu Sahibi paradiseislander
-
Hayırlı olsun canım tebrik ederim Rabbim inşallah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip ederTest yaptım kızlar 10. Günüm sonuç 1089Darısı tüm bekleyenlere olsun
Canım belli olmuyor ,bazıları hamile kalıyor ilk ay adet ağrısı çekiyor.Canım bugün kanda baktır ,inşaallah güzel haberlerii alırızBenimde bugün 11.günüm.2.gün embriyosu.normalde bugün regl günümdü ve şuan acaip ağrım var.deli gibi sitede benim gibi olan var mı die araştırıyorum sabahtan beriumut verici bi paylaşım da bulamadım.var mı aranızda benim gibi olan
CAnım sıkma canını.Lütfen kan ver bugün.Allah’tan umut kesilmez belki geç yerleşmedir.Prolutex yada progestron iğnesi vuruluyor muydun hap dışında?Allah büyük ,inşaallah kan sonucun güzel gelirCanım benim de 11. günüm
Sabah dayanamadım evde test yaptım koca bir tek çizgi çıktı
Benim regl geçeli 4. gün
Sen progestan kullanıyo musun
Bu benim 9. ve son denememCanım belli olmuyor ,bazıları hamile kalıyor ilk ay adet ağrısı çekiyor.Canım bugün kanda baktır ,inşaallah güzel haberlerii alırızKucaklarımız bir bebek görür.Bu benim 4.denemem.Olmuyor ben de hiç bir şekilde .Hayırlısını versin Rabbim hepimize.Bol şans bugün
Son denemem deme arkadaşım.11.denemede hamile kalan var.Allah güç kuvvet verir,yaparsınız inşaallah yeniden.Dualarım sizinle,siz de bana dua edinBu benim 9. ve son denememtest günüm yarın.bu yazımı okuyan sizlerden dua tica ediyorum.bemim için kalbinizden iyi dilekler geçirmeniz bile yeterli
Verdim kan bugünCAnım sıkma canını.Lütfen kan ver bugün.Allah’tan umut kesilmez belki geç yerleşmedir.Prolutex yada progestron iğnesi vuruluyor muydun hap dışında?Allah büyük ,inşaallah kan sonucun güzel gelirVe hepimize umut olursun
Keşke olsa canım ama benim yaş itibariyle ve yumurta rezerviyle artık sonSon denemem deme arkadaşım.11.denemede hamile kalan var.Allah güç kuvvet verir,yaparsınız inşaallah yeniden.Dualarım sizinle,siz de bana dua edinİnşaallah güzel sonucu alırsınız yarın
İnşaşlah güzel haberlerinizi alırızBu benim 9. ve son denememtest günüm yarın.bu yazımı okuyan sizlerden dua tica ediyorum.bemim için kalbinizden iyi dilekler geçirmeniz bile yeterli
Ben aşilama yaptıracaktım rapor için tüp bebek öncesi 7 cm kist var dedi yapamam dedi doktor erisin öyle yapalım dediEvet elde olan 3 tü
10. gündeyiz
Siz ne durumdasınız?
Evet elde olan 3 tü
10. gündeyiz
Siz ne durumdasınız?
Canım kaç yaşındasın bilmiyorum ama ben 40 olmak üzereyim, ben de 5 sene önce evlendim. Bu işler gerçekten AMH'ya VEYA REZERVE çok bağlı değil, çünkü o sadece sayıyı gösteriyor önemli olan kalite. Yıllar önce 36 yaşındayken çok yakın bir arkadaşım vardı. Ben 1 yıl olmuştu evleneli, o da evli ve benden 2 yaş büyük ama eşi ile hep farklı illerde çalıştıklarından çocuk yapmak istememişler. Sonra eşi tayin oldu geldi yanına. Biz de eşimle çocuk deniyoruz olmuyor, o zaman tabii yapınca olur zannediyorum :) Sonra doktora falan gittik, amh değeri istedi doktor. Ben yaptırırken, dur ben de yaptırayım dedi arkadaşım, benim çıktı 4 küsür onun çıktı 0. bilmem ne. Doktor buna illa tüp yaptırman gerekli çok düşük amh, bitiyor yumurta rezervin dedi.Benim sonuca da şaşırdı doktor, yaşına göre ne kadar yüksek olur olur senin çocuğun takma dedi :))Arkadaşım o kadar çok ağladı o kadar çok göz yaşı döktü ki, sonra 1 ay sonra tatile çıkıp döndüklerinde hamileydi :)) 1 yumurta 1 yumurta yani arkadaşım, kaliteli olsun yeter. Benim ise bir sürü yumurtam oluştu son 3 tüp bebek denememde, ilkinde döllenen olmadı , diğer ikisinde 2'si embriyo oldu onlar da tutunmadılar. 5 yıldır deniyorum daha bir kere gebeliği tadamadım. Sayıya takılma. Allah'ım ol deyince ne mucizeler oluyor :)Keşke olsa canım ama benim yaş itibariyle ve yumurta rezerviyle artık son
Canım sen yazmayınca korktum olumsuz mu diye, inşaallah güzel haberleri almış bize yazmakta gecikmişsindir. Olumlu olursa sağlıkla gelsin, olumsuz ise lütfen üzülme demekki hayırlı değilmiş.Verdim kan bugün
Evet gün aşırı iğne vuruluyorum progestron, 3 kez de fitili var
Ne güzel yazmışsın dediğin doğru.belki bir mucize bizede gelir rabbim büyük.Canım kaç yaşındasın bilmiyorum ama ben 40 olmak üzereyim, ben de 5 sene önce evlendim. Bu işler gerçekten AMH'ya VEYA REZERVE çok bağlı değil, çünkü o sadece sayıyı gösteriyor önemli olan kalite. Yıllar önce 36 yaşındayken çok yakın bir arkadaşım vardı. Ben 1 yıl olmuştu evleneli, o da evli ve benden 2 yaş büyük ama eşi ile hep farklı illerde çalıştıklarından çocuk yapmak istememişler. Sonra eşi tayin oldu geldi yanına. Biz de eşimle çocuk deniyoruz olmuyor, o zaman tabii yapınca olur zannediyorum :) Sonra doktora falan gittik, amh değeri istedi doktor. Ben yaptırırken, dur ben de yaptırayım dedi arkadaşım, benim çıktı 4 küsür onun çıktı 0. bilmem ne. Doktor buna illa tüp yaptırman gerekli çok düşük amh, bitiyor yumurta rezervin dedi.Benim sonuca da şaşırdı doktor, yaşına göre ne kadar yüksek olur olur senin çocuğun takma dedi :))Arkadaşım o kadar çok ağladı o kadar çok göz yaşı döktü ki, sonra 1 ay sonra tatile çıkıp döndüklerinde hamileydi :)) 1 yumurta 1 yumurta yani arkadaşım, kaliteli olsun yeter. Benim ise bir sürü yumurtam oluştu son 3 tüp bebek denememde, ilkinde döllenen olmadı , diğer ikisinde 2'si embriyo oldu onlar da tutunmadılar. 5 yıldır deniyorum daha bir kere gebeliği tadamadım. Sayıya takılma. Allah'ım ol deyince ne mucizeler oluyor :)
Canım inşaallah diyelim inanalım. Yapacak bir şey yok. Ben 4. denemedeyim . Sonuç bekliyorum. Tüplerim de alındı maalesef, o yüzden tek çarem tüp bebek. Senin tüplerde sıkıntı yoksa biraz kaliteli beslen, vitaminleri falan kullan. Normal yolla bile olurNe güzel yazmışsın dediğin doğru.belki bir mucize bizede gelir rabbim büyük.
Transfer günün 14, Test günün 26 sıysa aynıyız. Kesinlikle erken test yapmayacağım ben. Zaten hiç belieti de yok. Cumartesi idrar testi yaparım. Pozitifse ya özelde kan testi veririm ya da pazartesi sağlık ocağında veririm. Yeter ki pozitifi göreyim günümde:))))
Yok,henüz haber e-nabızdan bakıyorum ama henüz görünmüyorCanım sen yazmayınca korktum olumsuz mu diye, inşaallah güzel haberleri almış bize yazmakta gecikmişsindir. Olumlu olursa sağlıkla gelsin, olumsuz ise lütfen üzülme demekki hayırlı değilmiş.
Sağlık ocağında verdiyse geç oluyor diye biliyorum, bir gün sonra da çıkabiliyor.Yok,henüz haber e-nabızdan bakıyorum ama henüz görünmüyor
Benim transferim 14 evet, test günüm de 26 :) Ben de yapmıyorum, bende de yok belirti. Sabah biraz göğüslerim şiş gibiydi, indiler :) Cumartesi özelde vereceğim kan testini. Pazartesiye kadar kullanmak istemiyorum ilaçları negatifse. Ama devam edin ilaçlara tekrarlayın testi derler mi bilmiyorum. Bıraktırır doktor herhalde ilaçları 12. günde negatif olursa.Transfer günün 14, Test günün 26 sıysa aynıyız. Kesinlikle erken test yapmayacağım ben. Zaten hiç belieti de yok. Cumartesi idrar testi yaparım. Pozitifse ya özelde kan testi veririm ya da pazartesi sağlık ocağında veririm. Yeter ki pozitifi göreyim günümde:))))
Ayy inşallah pozitif görürüzBenim transferim 14 evet, test günüm de 26 :) Ben de yapmıyorum, bende de yok belirti. Sabah biraz göğüslerim şiş gibiydi, indiler :) Cumartesi özelde vereceğim kan testini. Pazartesiye kadar kullanmak istemiyorum ilaçları negatifse. Ama devam edin ilaçlara tekrarlayın testi derler mi bilmiyorum. Bıraktırır doktor herhalde ilaçları 12. günde negatif olursa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?