- Konu Sahibi Elif_merve
-
Bence istesen yaparsın ama işin içinde bebek varsa bir şey diyemem:sly: kaç aylık bebişimiz ????
Bende ayni sekil zayiflamam gerek bi ay snra tatile gidicemama bebis emziriyorum bu ara dikkat etmeye çalışıyorum ama istahim cok (
Kilo fazlan çok mu ? Eğer çok değilse emzirmek kilo verdirirmiş zaten yani vermen kolay olur :)
Şu an 'sahurda makarna yesem mi yemesem mi ' iç savaşına tanıklık ediyorsunuz :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
60kg hamile kaldım. Doğumdan sonra 75kg dum. Suan 65kg. 5 kg versem eski kg donmek için bide 2 3kg daha vermek istiyorum ideal kilom 58bide yanlarim catladi tatilde ne giycem bilmiyorum buarada kizim 7aylik suana kdr hicbisey yapmadım hatta bol bol yedim:)
Bir gün boyunca yediklerini yaz sonraki gün onların 3/4'ü kadar ye. Böyle devam et. Biraz da yürüyüş vs. yaparsan toparlarsın bence :) :) aslında tae bo'yu öneririmmüthiş kilo verdirir. Hem eğlenceli de :) ben de ramazandan sonra tekrar başlamayı düşünüyorum zaten
Bu arada kızına Öpücükler :-*
:)
Suan esime sahur icin tost yaptim ve kendime yapmamak icin kendimi zor tutuyorum neredeyse acliktan bayilcam sanki saatlerdir yememis gibiyim:) kizimi uyutma surecim uzun suruyo yaklasik bi saattir emziriyorum bittim tukendim resmen.aynada kendime bakip yememk icin motive olmaliyim aciil
Dün gece sahur yapmamamın ödülü olarak bugün 63.9 kiloyum :) :) :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gunduzleri gec kalkiyorum zaten saat 3 4 gibi tost yiyorum. Sonra bide iftarda yiyorum onun harici su ve meyvesuyu iciyorum ama iftarda acliktan olmus gibi tika basa yiyorum(
İyi gibi aslında :) ama ben dayanamayabilirim :)
Aslında bende hiç bir diyete uyamıyorum ama kendine göre liste hazırlayınca uymak daha kolay oluyo
bnm de boyum 1.78 şuan 66 kiloyum şöyle bi 60 a düşsem çok iyi olacak. bayramı atlatınca ben de başlamak istiyorum ya
Bnce katı pismis yumurta ve kepek ekmegi yemelisin:) hem toktutar:)
Emzirirken dikkat etseniz de rahat olun bence acıkmanın da keyfini çıkarın ve emzirme bitince en güzel etkili, sağlıklı rejimi yaparsınız zaten...Sizin mutlu olmanız bebeğe yansıyor hani bir parça pideden kendimi çekmek istemiyorum diyorsanız çekmeyin derim... Bizim gelinimiz de emzirirken hem çok susuyordu hem de çok acıkıp ekmek arası özellikle o tip atıştırmalara gidiyordu aklı, Nutellalı ekmek falan.. O dönem biraz oluruna bıraktı emzirmesi bitince spora başladı ve şu anca eski yani hamile kalmadan önceki halinden de küçük bir poposu var , incecik kaldı üstelik rejim yapmıyor sadece biraz dikkat ediyor normal ev yemeğiyle...Ama yeşil çay muhakkak tüketiyor, kola içmiyor, çok aşırı tatlı yemiyor az pilav makarna bile yiyor bunların yanında...Yani herşeyden kesmedi kendi metabolizmasına baktı ve azıcık da o da haftada bazen 1 gün gitti o sporla incecik oldu eski halinden bile iyi şu anda. Önce bebek derim ben...Kilolar gider elbet...Hem kilonuz az kalmış...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?