12 kilo vereceğim :) diyet arkadaşım olur musun???

Şu an 'sahurda makarna yesem mi yemesem mi ' iç savaşına tanıklık ediyorsunuz :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kilo fazlan çok mu ? Eğer çok değilse emzirmek kilo verdirirmiş zaten yani vermen kolay olur :)

60kg hamile kaldım. Doğumdan sonra 75kg dum. Suan 65kg. 5 kg versem eski kg donmek için bide 2 3kg daha vermek istiyorum ideal kilom 58 bide yanlarim catladi tatilde ne giycem bilmiyorum buarada kizim 7aylik suana kdr hicbisey yapmadım hatta bol bol yedim:)

Bir gün boyunca yediklerini yaz sonraki gün onların 3/4'ü kadar ye. Böyle devam et. Biraz da yürüyüş vs. yaparsan toparlarsın bence :) :) aslında tae bo'yu öneririm müthiş kilo verdirir. Hem eğlenceli de :) ben de ramazandan sonra tekrar başlamayı düşünüyorum zaten
Bu arada kızına Öpücükler :-*
:)

Suan esime sahur icin tost yaptim ve kendime yapmamak icin kendimi zor tutuyorum neredeyse acliktan bayilcam sanki saatlerdir yememis gibiyim:) kizimi uyutma surecim uzun suruyo yaklasik bi saattir emziriyorum bittim tukendim resmen.aynada kendime bakip yememk icin motive olmaliyim aciil

Gunduzleri gec kalkiyorum zaten saat 3 4 gibi tost yiyorum. Sonra bide iftarda yiyorum onun harici su ve meyvesuyu iciyorum ama iftarda acliktan olmus gibi tika basa yiyorum(

Ben makarna yedimmm yarın çok hareket etmem lazım çooooooooooook :[

Dün gece sahur yapmamamın ödülü olarak bugün 63.9 kiloyum :) :) :)

Maşallah sana
Ben bugün neler yaptım neler( Hiç yazmayayım en iyisi kandil lokması bitirdi beni:))) Yarından itibaren evde buna benzer şeyler bulundurmayacam.
Ben aç karnına iftara yakın 62.7 falan görüyorum ama sahur sonrası 64 civarı oluyorum( Tok karnına 62 olabilsem yeter şimdilik. Bugün spor da yapmadım ama iftar öncesi 2 saat kadar yürüdüm dolaştım işim vardı. Inşallah artı olmam(
Elif arada paslaşalım ki hedeften saşmayalim ne dersin???

Gunduzleri gec kalkiyorum zaten saat 3 4 gibi tost yiyorum. Sonra bide iftarda yiyorum onun harici su ve meyvesuyu iciyorum ama iftarda acliktan olmus gibi tika basa yiyorum(

Meyve suyu kan şekerini birden yükselttiği için diyet yaparken çok da iyi olmuyor. Onun yerine meyve yesen daha hayırlı olur
Bir de tarçınlı yoğurt... Acayip tok tutar tavsiye ederim

bnm de boyum 1.78 şuan 66 kiloyum şöyle bi 60 a düşsem çok iyi olacak. bayramı atlatınca ben de başlamak istiyorum ya

Hadi spora arkadaşlar
Sahurda çok güzel oluyo spor

Bnce katı pismis yumurta ve kepek ekmegi yemelisin:) hem toktutar:)

Emzirirken dikkat etseniz de rahat olun bence acıkmanın da keyfini çıkarın ve emzirme bitince en güzel etkili, sağlıklı rejimi yaparsınız zaten...Sizin mutlu olmanız bebeğe yansıyor hani bir parça pideden kendimi çekmek istemiyorum diyorsanız çekmeyin derim... Bizim gelinimiz de emzirirken hem çok susuyordu hem de çok acıkıp ekmek arası özellikle o tip atıştırmalara gidiyordu aklı, Nutellalı ekmek falan .. O dönem biraz oluruna bıraktı emzirmesi bitince spora başladı ve şu anca eski yani hamile kalmadan önceki halinden de küçük bir poposu var , incecik kaldı üstelik rejim yapmıyor sadece biraz dikkat ediyor normal ev yemeğiyle...Ama yeşil çay muhakkak tüketiyor, kola içmiyor, çok aşırı tatlı yemiyor az pilav makarna bile yiyor bunların yanında...Yani herşeyden kesmedi kendi metabolizmasına baktı ve azıcık da o da haftada bazen 1 gün gitti o sporla incecik oldu eski halinden bile iyi şu anda. Önce bebek derim ben...Kilolar gider elbet...Hem kilonuz az kalmış...

Bende aslinda emzirme bitince kilolar gider dusuncesindeydim ama su tatile gitme olayi cikinca bir an once kg vermeliyim telasina girdim. Suan 5 6 kg fazlam var ins cok gecmeden veririm. Nutellali ekmek olayi tamamen dogru 😄 aksam yemeginde tika basa yiyorum ve yatana kdr surekli yemek istiyorum. Gunduzleri ise bazen sadece sivi aliyorum. Cok yanlis biliyorum 🙈

Zaten isteseniz de hemen bir iki haftada çok fit olamazsınız, ben olsam biraz daha kapalı mayo, plaj aksesuarı ve hatta şort mayolar var çok güzel onlardan tercih ederdim hem daha sportif ve genç duruyorlar. Emzirme döneminin şımarıklığını yaşayın bence ve kendinizi sıkmayın .. Gelecek sene de en ince halinizle nasılsa gidersiniz tatile...İyi geceler...

Arkadaşlar ben Duka diyetiyle 15 kilo verdim ama çok sağlıklı olmadığını deneyerek test ettim bilginiz olsun. Şu anda o verdiğimin üstüne biraz aldım çünkü hamilelik için bir hormon ilacı da kullanıyorum ödemli bir hale geldim resmen...Neyse önemli olan dengeli,sağlıklı diyet yapabilmek ve ben artık protein diyeti istemiyorum insana kendini yamyam gibi hissettiriyor resmen.. Yoğurdun tok tuttuğu gerçek, yumurta da öyle ve proteini onlardan almayı düşünüyorum bazen de balıkla...Tek gıda rejimlerini de denemişliğim var onlar da bıktırıcı oluyor....Bazen ben diyet yapmak istemiyorum artık diyorum yani diyet yapmadan kilo verme hali olmalı, hipotiroidim de var kilo vermemi çok zorlaştırıyordu o durumu doktorumun verdiği tiroid ilacıyla yendik neyse ki...

Sağlıklı beslenme önemli olan, onda da hep denge unsuru öne çıkıyor...Ama işte eve aldığım, sözümona her sabah 1 dilim yemeyi planladığım çok tahıllı ekmeği gün içinde iki tost ve iki kez de yemekle tüketirsem bir günde burada denge bitiyor. Böyle ekmek, makarna gibi şeyleri eve almıyorum ve bugün Zero kolayı lavaboya döktüm, evdeki tuz kavanozunu boşalttım ... şeker zaten kullanmıyorum...Bir de zarif çıtır kitabım vardı yıllar önce aldığım onu okuyorum tekrardan biraz sert ve vejeteryan bir kitap ama insanı kendine getiriyor :)) Bendeki olaylar bunlar...Kilolu değilim aslında ama herkes gibi ideal kilo takıntısındayım ve bu ialaçlarla biraz zorlaştı...Hadi bakalım ben de 60 altına inmeyi planlıyorum...herkese kolay gelsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…