- Konu Sahibi Elif_merve
-
Deneyimlerini paylaştığın için çok teşekkür ederim :) :) ben de aynı durumdayımArkadaşlar ben Duka diyetiyle 15 kilo verdim ama çok sağlıklı olmadığını deneyerek test ettim bilginiz olsun. Şu anda o verdiğimin üstüne biraz aldım çünkü hamilelik için bir hormon ilacı da kullanıyorum ödemli bir hale geldim resmen...Neyse önemli olan dengeli,sağlıklı diyet yapabilmek ve ben artık protein diyeti istemiyorum insana kendini yamyam gibi hissettiriyor resmen.. Yoğurdun tok tuttuğu gerçek, yumurta da öyle ve proteini onlardan almayı düşünüyorum bazen de balıkla...Tek gıda rejimlerini de denemişliğim var onlar da bıktırıcı oluyor....Bazen ben diyet yapmak istemiyorum artık diyorum yani diyet yapmadan kilo verme hali olmalı, hipotiroidim de var kilo vermemi çok zorlaştırıyordu o durumu doktorumun verdiği tiroid ilacıyla yendik neyse ki...
Sağlıklı beslenme önemli olan, onda da hep denge unsuru öne çıkıyor...Ama işte eve aldığım, sözümona her sabah 1 dilim yemeyi planladığım çok tahıllı ekmeği gün içinde iki tost ve iki kez de yemekle tüketirsem bir günde burada denge bitiyor. Böyle ekmek, makarna gibi şeyleri eve almıyorum ve bugün Zero kolayı lavaboya döktüm, evdeki tuz kavanozunu boşalttım ... şeker zaten kullanmıyorum...Bir de zarif çıtır kitabım vardı yıllar önce aldığım onu okuyorum tekrardan biraz sert ve vejeteryan bir kitap ama insanı kendine getiriyor :)) Bendeki olaylar bunlar...Kilolu değilim aslında ama herkes gibi ideal kilo takıntısındayım ve bu ialaçlarla biraz zorlaştı...Hadi bakalım ben de 60 altına inmeyi planlıyorum...herkese kolay gelsin...
Merhaba arkadaslar.168 boyum 73 kilom.1 aydır koşu bandında günde bir saat yürüyorum.79 kilodan 73 e düştüm.bir de su günde 7-8 paket nescafe 3 û 1 arada içme sorunsalını çözersem daha da vercem inşallah :-D 59 olsam keşke ^_^
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Çok güzel vermişsin :) seni 59'da görmek isterim. Başarı hikayeni yazarsın artık
Deneyimlerini paylaştığın için çok teşekkür ederim :) :) ben de aynı durumdayımbi diyete takılı kalamam :)
Kola zaten içmiyorum, seker kullanmam yani sadece kahvede kullanırım :)
Ben de 60'ın altına inmek istiyorum :) yani ilk hedefim o :)
Allah hepimize kolaylık versin :) kilolarımızı eksik etsin :) bizi zayıf yapsın :)@min
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadaşlar bende kaç gündür bozuyorum diyeti tartılmıyorumda moralim bozulmasın diye bugün dikkat ettin bol bol spor yaptım en kısa zamanda bu kiloları vermek istiyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hemen sahuru yazayım
Uyku arası yedim zaten bir şey anlamadım :)
1 dilim karpuz, 4 yk sade makarna
Ben valla memnunum balık balık
Balık balık ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?