12 kilo vereceğim :) diyet arkadaşım olur musun???

Merhaba arkadaslar.168 boyum 73 kilom.1 aydır koşu bandında günde bir saat yürüyorum.79 kilodan 73 e düştüm.bir de su günde 7-8 paket nescafe 3 û 1 arada içme sorunsalını çözersem daha da vercem inşallah :-D 59 olsam keşke ^_^

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ezgi çok güzel vermissin maşallah. Ben 2 ayda ancak 5 kilo verdim(
Kahveyi de icmesen ooo:))))

Deneyimlerini paylaştığın için çok teşekkür ederim :) :) ben de aynı durumdayım bi diyete takılı kalamam :)
Kola zaten içmiyorum, seker kullanmam yani sadece kahvede kullanırım :)
Ben de 60'ın altına inmek istiyorum :) yani ilk hedefim o :)
Allah hepimize kolaylık versin :) kilolarımızı eksik etsin :) bizi zayıf yapsın :) @min

Çok güzel vermişsin :) seni 59'da görmek isterim. Başarı hikayeni yazarsın artık

Canım dualarına ve iyi dileklerine çok teşekkürler aynen benden de sana :) sadece kola değil zararlı olan, KAHVE VE SİYAH ÇAY da vücudu asidik yaptığından kilo vermek çok zor oluyor ve hastalığa yatkın oluyorsun. Yoksa ben kolanın da şekersizini içiyordum ama asıl olay orada değilmiş işte doğal şekerleri alacağız rafine şeker aslaaa.. Doğal şeker meyveyle, kuru meyveyle almalıyız sbezelerle veya... Kahve veya kahveye attığımız azıcık şeker de masum değil yani.. Vücudu asidikten alkaliye çevirmek gerekiyor öncelikle sağlıklı beslenmede...Ben buna uğraşıyorum kilodan ziyade, zaten şu an kilolu değilim sadece ideal kilo takıntım var...Daha önce 15 kiloyu Paxil denilen antidepresanla almıştım meğer karaciğeri tüm metaboolizmayı bozuyormuş ve en çok kilo aldıranlar listesindeymiş. Neyse Vücudu asidikten alkaliye çevirmek, bitkisel ve doğal makrobiyotik beslenmek önemli...

Son düzenleme:
Kilom 63.7 ; ) şimdi iftara davetliyiz :)

Yeni döndük iftardan :) hemen yediklerimi yazayım :)
1 kase çorba
1,5 köfte
2 yk patates püresi

1 fincan Türk Kahvesi

Sonra tatlı faslı başladı :) :)
2 tane hintpare ( ama çok küçük boyutluydular )
2 dilim tahinli tatlı ( tatlının tam adını bilmiyorum :) ama özel geldi yano bir daha bulamam diye yedim )

Bu kadar aslında karpuz vardı da otur kalk, bişeyler getir götür fırsat olmadı :) :)

Arkadaşlar bende kaç gündür bozuyorum diyeti tartılmıyorumda moralim bozulmasın diye bugün dikkat ettin bol bol spor yaptım en kısa zamanda bu kiloları vermek istiyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Zaten ramazanda çok zor veriliyor . Ramazandan sonra sıkı bir diyete gireriz birlikte

Hemen sahuru yazayım
Uyku arası yedim zaten bir şey anlamadım :)
1 dilim karpuz, 4 yk sade makarna

Hemen sahuru yazayım
Uyku arası yedim zaten bir şey anlamadım :)
1 dilim karpuz, 4 yk sade makarna

Çok az yemişsin maşallah ben bu aralar kıtlıktan çıkmış gibi ne bulsam atıyorum gecede bir pişmanlık bir pişmanlık sorma

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bugün iftarda misafirimiz var. Ben dün temizliği hallettigim için rahatız gerçi . Sadece yemek yapılacak :) akşam çok yememeye çalışacağım . Büyük ihtimalle servis yapmaktan bir şey yiyemem ama belli olmaz ne yapaam ki

Bayramın ilk günü yani pazartesi günü şehir dışına çıkacağız cumartesi ya da pazar günü anca döneriz. Orada internet bulamayabilirim. eğer giremezsem şimdiden haber vereyim dedim

Misafirlerimiz yeni gitti.

6. Gün
Verilen toplam kilo : 0.5
Şu an kilom : 63.7

Dün o kadar yememe rağmen bugün kilom;;;;;; 63.6 çıkınca çoook sevindim.
Yani 100 grama sevinilmez ama ben 64 olmuşumdur diye düşünmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…