- 24 Temmuz 2009
- 643
- 41
- 123
- Konu Sahibi Elif_merve
-
Bende yarin temizliğe basliyim o zaman annemde sevinir hembirde aslında hepimi kilo hedef falan belirlesek her hafta kaç kilo versigimizide görürüz hepimizin
Bende yarin temizliğe basliyim o zaman annemde sevinir hembirde aslında hepimi kilo hedef falan belirlesek her hafta kaç kilo versigimizide görürüz hepimizin
Bende katılabilirmiyim size :)
Beni de alın hatunlar :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben de sürekli azalıp artan mekik programı yapıyorum, birde ender saraç hareketli var onları da her gün 5 5 arttırarak yapıyorum. Benim tartım bozukbayramda da tartıldım dedemlerde 62.5 geldim. Ben 84 lerden indiğim için şimdi daha zor oluyor vermek, fotoğraf eklemiştim günlüğüme bakabilirsiniz isterseniz :) en iyi hedef kurban Bayramına kadar en az 6 kilo diyelim mi :)
" çok aşık :) "
Hoşgeldin canım :) konuyu açarken bu kadar katılım olacağını düşünmüyordum. Sevindiriyorsunuz beni
Hoş buldum :) birlikten güç doğar felsefesine inanıyorum :) başaracağız :) herkes veriyor ve başarılı oluyor bizde neden yapmayalım ki :) benimde hedefim ay sonunda kuzenin düğünü var 55 olmak istiyorum :)
Kaçsın canım şuan ve boyun ne kadar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tabi fotoğrafta ne kadar gözüküyorum bilmiyorum :)
Boyum 155 62.5 kilodayım canım.
Hoş buldum :) birlikten güç doğar felsefesine inanıyorum :) başaracağız :) herkes veriyor ve başarılı oluyor bizde neden yapmayalım ki :) benimde hedefim ay sonunda kuzenin düğünü var 55 olmak istiyorum :)
Evet hep beraber başaracağız.
Ben tabletten girdiğim için resmini göremiyorum
Tekrar tebrik ederim :)
Amaç 18 Ağustos'ta 62 kilo olmak.
2-18 Ağustos arasında her gün tartılacağım. Normalde yapmam ama
Bu 15 günde yapacağım.
Her gün yediğim şeyleri ve yaptığım sporları yazacağım.
Bu 15 günlük planımda bana destek olursanız çok sevinirim :)
Seviliyorsunuz :-*
Teşekkür ediyorum canım :) bu kez başaracağız güzel olacak :)
Tartı konusunda eksik kalabilirim daha tartı aldıramadım bizimkilere :) ama bende ne yapıyorsam yazacağım sana destek için :) kendime destek için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?