Aynen oyle tabi ki liseden liseye değişebilir durum ama genel olarak son sene lay lay lomBizim aile de 4 genç var bu sene sizinle akran.
dediğiniz gibi okul bize birşey vermiyor diyerek bu sene 2 si açığa geçti. dersane ile devam ediyor.
2 si okul + dersane olarak devam ediyor.
Ancak anlamadığım şey okulun nasıl birşey katmadığı
ders işlenmiyor mu ?
konu anlatımı + test çözümü yok mu ?
Bizim gençler bunu söylüyorlar
Oğlum Üniversite 5. senesi ama son ana kadar ders işlediler.
5 yılda ne değişti bu sistem de
Bunun için en doğru kararı siz vereceksiniz.
2 farklı yerden (okul+dersane) konu anlatımı deinlemek ve test çzömek daha mantıklı .
hayırlısı olsun hakkınızda
eğer alabiliyorsan bir süre rapor al veya ara dönemde bir dene okul gibi disiplinli kalkıp ders çalışabiliyor musunuz veya tek olunca bunalım yaratıyor mu diye bunlardan emin olmadan yapmayın hayatınızı yakmayın sonraMerhaba. Ben 12. Sınıf öğrencisiyim ve 2. Dönem açığa geçmeyi düşünüyorum. Aslında birden çok sebebim var. Birincisi okul bana hiçbir şey katmıyor boş boş gidip geliyormuş gibi hissediyorum . Sınıfımda yalaka çok bir türlü odaklanamıyorum. Sürekli hocalara yalakalik yapıyorlar. Ders kaynıyor . Çok zamanımı alıyor birde . Okuldan geldigim zaman bedenen değil de zihnen çok yorgun oluyorum . Sürekli ben bu salakların içinde ne yapıyorum diyorum . Zaten haftada 2 gün dershaneye gidiyorum biraz da ona güveniyorum aslında. Sizce açığa geçmek mantıklı mı yoksa görmezden gelip önüme mı bakayım. Evde ders çalışacağıma da inanıyorum.
Aynısını yaptım. Son dönemde açığa geçtim. Hocalar yapma etme demişti hatta sadece sınavlara gel biz seni geçircez demişlerdi ama ergenlik damarın tutmuş olsa gerek. Açığa geçip ordan bitirdim. Peşinede iki üni bitirdim. Eğer düz liseyse açığa geçsende bişey fark etmez. Ama Anadolu falansa iyi bir liseyse o zaman geçme. AÖL olunca düz lise bitirmişsin gibi oluyor çünküMerhaba. Ben 12. Sınıf öğrencisiyim ve 2. Dönem açığa geçmeyi düşünüyorum. Aslında birden çok sebebim var. Birincisi okul bana hiçbir şey katmıyor boş boş gidip geliyormuş gibi hissediyorum . Sınıfımda yalaka çok bir türlü odaklanamıyorum. Sürekli hocalara yalakalik yapıyorlar. Ders kaynıyor . Çok zamanımı alıyor birde . Okuldan geldigim zaman bedenen değil de zihnen çok yorgun oluyorum . Sürekli ben bu salakların içinde ne yapıyorum diyorum . Zaten haftada 2 gün dershaneye gidiyorum biraz da ona güveniyorum aslında. Sizce açığa geçmek mantıklı mı yoksa görmezden gelip önüme mı bakayım. Evde ders çalışacağıma da inanıyorum.
Sinava hazirlamiyor mu hocalarınızMerhaba. Ben 12. Sınıf öğrencisiyim ve 2. Dönem açığa geçmeyi düşünüyorum. Aslında birden çok sebebim var. Birincisi okul bana hiçbir şey katmıyor boş boş gidip geliyormuş gibi hissediyorum . Sınıfımda yalaka çok bir türlü odaklanamıyorum. Sürekli hocalara yalakalik yapıyorlar. Ders kaynıyor . Çok zamanımı alıyor birde . Okuldan geldigim zaman bedenen değil de zihnen çok yorgun oluyorum . Sürekli ben bu salakların içinde ne yapıyorum diyorum . Zaten haftada 2 gün dershaneye gidiyorum biraz da ona güveniyorum aslında. Sizce açığa geçmek mantıklı mı yoksa görmezden gelip önüme mı bakayım. Evde ders çalışacağıma da inanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?