Okul hiçbir şey katmasa bile hayatına düzen disiplin katar, motivasyon ve sosyallik sağlar. 2 gün dershaneye gidip evde çalışmakla patlarsın sınavda.Merhaba. Ben 12. Sınıf öğrencisiyim ve 2. Dönem açığa geçmeyi düşünüyorum. Aslında birden çok sebebim var. Birincisi okul bana hiçbir şey katmıyor boş boş gidip geliyormuş gibi hissediyorum . Sınıfımda yalaka çok bir türlü odaklanamıyorum. Sürekli hocalara yalakalik yapıyorlar. Ders kaynıyor . Çok zamanımı alıyor birde . Okuldan geldigim zaman bedenen değil de zihnen çok yorgun oluyorum . Sürekli ben bu salakların içinde ne yapıyorum diyorum . Zaten haftada 2 gün dershaneye gidiyorum biraz da ona güveniyorum aslında. Sizce açığa geçmek mantıklı mı yoksa görmezden gelip önüme mı bakayım. Evde ders çalışacağıma da inanıyorum.
Söyledikleriniz bizim sınıf için geçerli değil inanın.Okul hiçbir şey katmasa bile hayatına düzen disiplin katar, motivasyon ve sosyallik sağlar. 2 gün dershaneye gidip evde çalışmakla patlarsın sınavda.
Söylediklerim sınıftan bağımsız, okul disiplininden bahsediyorum ben. Sabah kalkma alışkanlığı sınıftan bağımsızdır okulla alakadır misal bunun gibi. Evde kendi başına olmuyor.Söyledikleriniz bizim sınıf için geçerli değil inanın.
Dershane günlerini artırıp, evde de kesinlikle çalışabileceginize inanıyorsaniz açık liseye geçin. Akademik olarak bir hedefiniz varsa günümüz de birçok genç sizin gibi yapıyor.Merhaba. Ben 12. Sınıf öğrencisiyim ve 2. Dönem açığa geçmeyi düşünüyorum. Aslında birden çok sebebim var. Birincisi okul bana hiçbir şey katmıyor boş boş gidip geliyormuş gibi hissediyorum . Sınıfımda yalaka çok bir türlü odaklanamıyorum. Sürekli hocalara yalakalik yapıyorlar. Ders kaynıyor . Çok zamanımı alıyor birde . Okuldan geldigim zaman bedenen değil de zihnen çok yorgun oluyorum . Sürekli ben bu salakların içinde ne yapıyorum diyorum . Zaten haftada 2 gün dershaneye gidiyorum biraz da ona güveniyorum aslında. Sizce açığa geçmek mantıklı mı yoksa görmezden gelip önüme mı bakayım. Evde ders çalışacağıma da inanıyorum.
Açığa gećince okul puanı alamiyorsunuz diye biliyorum. Ikinci donem cogu sinif arakadaşiniz derse gelemz zaten. Hocalardan izin alip bos sınıf ya da kutüphaneye gidip ders çalisin. Evde bir iki hafta sonra geç kalkmaya baslarsiniz verimsizlesir. Okul puanı da iyi bence bir puan bir puandır malum.Merhaba. Ben 12. Sınıf öğrencisiyim ve 2. Dönem açığa geçmeyi düşünüyorum. Aslında birden çok sebebim var. Birincisi okul bana hiçbir şey katmıyor boş boş gidip geliyormuş gibi hissediyorum . Sınıfımda yalaka çok bir türlü odaklanamıyorum. Sürekli hocalara yalakalik yapıyorlar. Ders kaynıyor . Çok zamanımı alıyor birde . Okuldan geldigim zaman bedenen değil de zihnen çok yorgun oluyorum . Sürekli ben bu salakların içinde ne yapıyorum diyorum . Zaten haftada 2 gün dershaneye gidiyorum biraz da ona güveniyorum aslında. Sizce açığa geçmek mantıklı mı yoksa görmezden gelip önüme mı bakayım. Evde ders çalışacağıma da inanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?