- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim orak mesaj yazmışG U N A Y D I N![]()
Ben de detoks suyu arıyordum. Evde limon, tiz zencefil, kuru zencefil ve çubuk tarçın var sadece. Tariflere baktım ama bunlarla yok, hep ya elma sirkesi ya maydanoz da var ekstradan. Ben toz zencefili kaynatsam tarçınla 5 dk, iliyinca limon koysam, sarı elma da var kabuğundan da koyabilirim kaynatırken. Bilemedim ki ölçü ne kadar katsam ..Kızlar bugün perşembe
Herkes menülerine dikkat etsin maksimum özen göstersin bitki çayları mı detoks suları mı ödem attırıcı şeyler içilsin yensin. Akşamı çok hafif geçirelim be erken kapatalım. Sonra cuma günü çok mıralimiz bozuluyor iatediğimiz sonucu alamayonca
1 günde çok şey değişir kızlar hadiiiii![]()
İzne gidip gelince geldiğin kiloda ya da daha az olman lazım ve evet yuzden ayrı kaldığın haftaya bölünecek. 5 haftaysa 5 e mesela. 1 sene içinde 2 kez izne ayrılma hakkın var.Anka ben izin ler ile ilgili bişey sormak istiyorum. Şimdi izne gidip gelince yüzdemiz mi bölünüyor nasıl oluyor? ? Benim Almanyadan Teyzem gelicek. . Onun için tatile gitmekten de vazgeçtik.. şimdi beraberken dikkat ederim ama ilşa kaçar. . İzne çıkma hakkım oldu mu izne ayrılsam mı diyorum. . Buraya yazarım ama listeyi olumsuz etkilemek istemem.. daha karar vermedim ama bakıcaz bakalım..
1 lt suya limon dilimleri, kok zencefil ve 1 kabuk tarçın at. Yemeklerden önce iç. Ama limon tansiyonu düşürebilir.Ben de detoks suyu arıyordum. Evde limon, tiz zencefil, kuru zencefil ve çubuk tarçın var sadece. Tariflere baktım ama bunlarla yok, hep ya elma sirkesi ya maydanoz da var ekstradan. Ben toz zencefili kaynatsam tarçınla 5 dk, iliyinca limon koysam, sarı elma da var kabuğundan da koyabilirim kaynatırken. Bilemedim ki ölçü ne kadar katsam ..
Ne zmn izne ayrılabilirim??İzne gidip gelince geldiğin kiloda ya da daha az olman lazım ve evet yuzden ayrı kaldığın haftaya bölünecek. 5 haftaysa 5 e mesela. 1 sene içinde 2 kez izne ayrılma hakkın var.
afiyet olsun eylülümKizlarr uzunn cok uzunn zamandan beri kahvaltida yarim simit yedim tadini masil ozlemisim bugun oglen ve aksami buharfa pismis brokoli geciricem bir de spor yapicam boll suu sole bir bagirsaklarim temizlensin rahatlasin hafifleyeyim iyice
Kız anka 12 temmuz sporlarım nerde tablodaliste yapıyoruz ya o listeye ekleyelim yaptığımız sporları. bu günlük ekliyorum ama bundan sonra listede olmayanları eklmem canım. listeye mutlaka ekle olur mu?
Detoksa göre artıda olman normal gülbe su gidiyor çoğunlukla çünkü neden moral bozuyorsunKızlar moralim bozuk ya geçen haftaya göre eksiyim ama detoksa göre artıyım![]()
Kız anka 12 temmuz sporlarım nerde tabloda
o kadar spor yaptım listeye de eklediydim aaa
bakalım birazdan canımNe zmn izne ayrılabilirim??
Uzun süre bekleyemeyiz eğim diye 1 lt suya zencefil, 1 elma kabuğu, 1 ince çubuk tarçın kattım kaynıyor. Nette bir tarifte 5 dk yazıyordu. Sonra ilitip limon suyu ve kabuklarını katıp buzdolabına kaldıracağım. Herhalde olur. Öğlen oldu neredeyse, yetişsin diye böyle uydurdum.1 lt suya limon dilimleri, kok zencefil ve 1 kabuk tarçın at. Yemeklerden önce iç. Ama limon tansiyonu düşürebilir.
11 ağustosta izne ayrıldı yazabiliriz. Ama sen istersen 4 ağustosta son bildirimini yaparsın. 11 ağustosta bildirimsiz izne ayrıldı yazarız .Ne zmn izne ayrılabilirim??
Bence de kalsıno zaman tamamm kalsın![]()
limonu doğra istersen. şeker oranı yuksek diye karatay doğrayıp katın diyor.Uzun süre bekleyemeyiz eğim diye 1 lt suya zencefil, 1 elma kabuğu, 1 ince çubuk tarçın kattım kaynıyor. Nette bir tarifte 5 dk yazıyordu. Sonra ilitip limon suyu ve kabuklarını katıp buzdolabına kaldıracağım. Herhalde olur. Öğlen oldu neredeyse, yetişsin diye böyle uydurdum.
2 gün çok kötüydü.yine abimin karşısına kadar çıkardım iyice azıttıAsya nerelerdesin yahu yoksun çocuğun nasıl iyi mi sen nasıl oldun ruhen
toparlanmaya ihtiyacım vardı gülüm.buralardayımkızlar ortisinden memnun olmayanlar şikayeti olanlar özelden bana bildirsin.
asya_01 nerelerdesin canım.
Canım böyle daha fazla kötüye gider bence. Her seferinde abini karıştırma. Bu kadar alıp veremediğiniz ne var. Bi zaman verin kendinize. Zaruri ihtiyaçlar dışında konuşmayın. Kavga kavga nereye kadar.2 gün çok kötüydü.yine abimin karşısına kadar çıkardım iyice azıttışuan iyiyim ama gülüm