Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi geceler mesajına günaydın mesajı ile cevap.İyi geceler @MiuLego mmmmm . Tatlım . Balımmmm![]()
Günaydın canım kız kaçta uyandın da yürüyüş koşu hallettinKızlar gunaydın yuruyus ve koşu yapıldı eve gelindi arz ederim :) :) :)
Dusa girip 9 a kadar dinlenirım sonra kahvaltı İnş
Dış cok zorluyor çocukları. Çok geçmiş olsun.Zaten memeye cok sık uyaniyo ama bu gunlerde dis cikariyo ablasi yemek yemiyo ishal huysuz havada sicak uyuyamiyo
Ginaydin zortim
GÜNAYDIIINNNNN
tevafuk55 günaydın zortim bugün harika bir perşembe olacaaak
çok hafif tertemiz
Gözüm üstünde![]()
Kızlar bugün perşembe
Herkes menülerine dikkat etsin maksimum özen göstersin bitki çayları mı detoks suları mı ödem attırıcı şeyler içilsin yensin. Akşamı çok hafif geçirelim be erken kapatalım. Sonra cuma günü çok mıralimiz bozuluyor iatediğimiz sonucu alamayonca
1 günde çok şey değişir kızlar hadiiiii![]()
kız gelir gelmez beni etiketle canım ortağım.. ilk kim gelirse diğerini etiketlesinKızlar gunaydın yuruyus ve koşu yapıldı eve gelindi arz ederim :) :) :)
Dusa girip 9 a kadar dinlenirım sonra kahvaltı İnş
12 temmuz spor listesi***
1. kelekkarpuz: 30 dak yuzme /50 leg raise / 50 bicycle crunch / 90 sn plank / 120 dag tirmanisi / 75 situp / 75 squat / 45 sprawl / 45 high knee / 34 sinav / 70 lunges / 140 jumping jacks / 120 sn wall sit
2. hippotalamus:
1 saat yüzme
1 mil leslie
50 ip atlama
50 mekik
130 sn wall sit
1 dk plank
3. anka_misali: 80 dağ tırmanışı, 50 squat, 3 fast miles(45 dk), mutfak dolabı silip duzenlemece. :)
4. Gulbe seker: Leslie 2 mil 4 km yürüyüş
5. Tevafuk: 60 dakika yürüyüş
6. eylul : 1.5 saat yuruyus
7. Miu:
60 dk yürüyüş
30 dk bisiklet
25 dk eliptik
700 ip
101 jj, 51 squat, 151 dağ tırmanışı
101 mekik, 101 ayakta yan mekik
1 dk plank, 30 sn sağa ve 30 sn sola plank
Leslie 5 mile
8. Umut -- 30 dk + 30 dk intervalli yürüyüş ( 2-4-5-4-5-3)
25+25 squat
25 sn plank
9. Inci sadece 6000 adim
Herkes adını ve sporunu listeye eklesin..
Spor yapmayanları etiketleyelim mi kaptan. . İplerini eline al.. hiçbirimizin gözünün yaşına bakmasadece 9 kişi
diğerleri nerde arkadaşlar. 9 da kapanıyor bu liste.
Üye Adı | * | 11 temmuz | 12 temmuz | 13 temmuz | 14 temmuz | 15 temmuz |
![]() | - | 3 fast miles(45 dk) + 2 mil(30 dk), 60 squat, 60 dağ tırmanışı, 60 bridge, 150 jumping jack, 60 lungee | 80 dağ tırmanışı, 50 squat, 3 fast miles(45 dk) | ? | ? | ? |
![]() | - | detox | 1.5 saat yuruyus | - | - | - |
![]() | * | 60 dakika yürüyüş | 60 dakika yürüyüş | - | - | - |
![]() | - | 2 saat yürüyüş | X | - | - | - |
![]() | - | |||||
![]() | ||||||
![]() | ||||||
![]() | ||||||
![]() | ||||||
@ICIR | ||||||
![]() | ||||||
![]() | - | X | - | - | - | - |
@Gulbe seker | ||||||
![]() | ||||||
![]() | ||||||
@MiuLego | - | 30 dk tempolu yürüyüş | - | - | - | - |
![]() |
6 bucuk ta uyandım 7gıbı cıktık cnm dunden eltilerde anlastık :)Günaydın canım kız kaçta uyandın da yürüyüş koşu hallettin
Süpersin sabah sporu çok faydalıymış![]()
Kesin farkedecek ama giden kg cogu su sankiGunaydin canim bugun yapicam bakalim farkeder inşallah