Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Hoş geldin.

Sende benim gibi Fazla kiloyla hamile kaldın

Kuzu kaç kilo fazla ile hamile kaldın bilmiyorum ama, eğer dikkat edersen çok az kilo alarak bitirebilirsin gebeliği.
ilkinde 30 kilodan fazla aldım mahvettim kendimi. İkincide aklım başıma geldi tabi. Yine ideal kilomun 15 kilo üzerindeydim ikincide ama ilk 4 ay hiç kilo almamayı başardım. 6. ay bittiğinde 5 kilo almıştım. Gebelik sonu 13-14 kilo fazlam vardı ve büyük kısmı ödemdi.
Doğumdan 3 ay sonra hamilelik başlangıç kiloma dönmüştüm. 7 ay sonra 5 kilo altındaydım.
Ama işte dengesiz beslenme ve hareketsizlik sonucu şu an yine üzerine çıktım. Vericem inşallahh..

Ben ilk gebelikte 93le hamile kaldım 3ay hiç almadım 110la doguma gittim 17kilo almıştım dogumdan 40gün sonra 89inmiştim şimdide 87le kaldım bakalım

Sabah yürüyüşümü yaptım. Kahvaltımı yaptım. Evi sildim süpürdüm. Kahve yaptım şimdi içiyorum. Çocukları unutmuşum bir geldiler yemek yok. Harçlık verdim döner alın dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…