AAAA hayırlı olsun...
İlk mi?
CV çok uzun benim, kısaca anlatayım ben. Hoşbulduk bu aradaSanırım 63 lü birşey kilom, yarın sabaha net yazarım. 166 boyum, kısmetse bir 57 ile başlayıp devamına hayır demem.. Çalışıyorum ama şu ara sezon arası, evdeyim daha çok .. Kuralları okudum 15 gün deneme süresi, bir de yeni üye ilk 2 ay izin alamaz der. Belki bir 10-15 gün sonra tatil durumum olacak. Tartı ya da sürekli bildirim olmadan izinli de sayılamazsam Durumum böyledir
Anaaaaa mmm hamiş ikiye çıktı hayırlı olsun kuzum senin çocuk daha küçük degilmiydiAkşam gebelik testi yaptım pozitif çıktı sabah test verdim hcg 387 çıktı
Kız ben seni karıştırdım galiba senin çocuk var sanıyorum o zaman iki katı hayırlı olsunTeşekkürler evet ilk 2 senedir bekliyorum
Kız ben seni karıştırdım galiba senin çocuk var sanıyorum o zaman iki katı hayırlı olsun
Kese göründümüSaol canım 4+3 görünüyor şuanda
Sende benim gibi Fazla kiloyla hamile kaldınSaol canım 4+3 görünüyor şuanda
Kese göründümü
Sende benim gibi Fazla kiloyla hamile kaldın
Sende benim gibi Fazla kiloyla hamile kaldın
Ben ilk gebelikte 93le hamile kaldım 3ay hiç almadım 110la doguma gittim 17kilo almıştım dogumdan 40gün sonra 89inmiştim şimdide 87le kaldım bakalımKuzu kaç kilo fazla ile hamile kaldın bilmiyorum ama, eğer dikkat edersen çok az kilo alarak bitirebilirsin gebeliği.
ilkinde 30 kilodan fazla aldım mahvettim kendimi. İkincide aklım başıma geldi tabi. Yine ideal kilomun 15 kilo üzerindeydim ikincide ama ilk 4 ay hiç kilo almamayı başardım. 6. ay bittiğinde 5 kilo almıştım. Gebelik sonu 13-14 kilo fazlam vardı ve büyük kısmı ödemdi.
Doğumdan 3 ay sonra hamilelik başlangıç kiloma dönmüştüm. 7 ay sonra 5 kilo altındaydım.
Ama işte dengesiz beslenme ve hareketsizlik sonucu şu an yine üzerine çıktım. Vericem inşallahh..
Yok sen sıranı bekle senin varBen takımdan korkar oldum. Sıra bana gelmesin de.. Gelen gebe kalıyor... Maşallah.
Anammm turbe midir nedir topik. Kaç yıldır bebeği olmayan topiğe adım atıyor hamile kalıyor bu kaçıncıTeşekkürler evet ilk 2 senedir bekliyorum
Ben takımdan korkar oldum. Sıra bana gelmesin de.. Gelen gebe kalıyor... Maşallah.
Hayırlı olsun canıııımAkşam gebelik testi yaptım pozitif çıktı sabah test verdim hcg 387 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?