KesinlikleSpor yaptığım günler daha mutlu ve diyetimde daha başarılıyım.
Darısı başımıza seneye inşallah çok çalışmam gerekiyor çoooooook@zeynepbbb koş koş karnen geldi canım. Tebrik ediyorum seni çok iyi zayıfladın
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ismasi-mezunlari.126756/page-64#post-53344377
Verirsin inşallah sen şimdi bebetoya bak. 1 gr diyor garibim çok zayıf kalmışDarısı başımıza seneye inşallah çok çalışmam gerekiyor çoooooook
Evet ya şuan susam gibi diyo düşünsene Rabbim in mucizeleri işteVerirsin inşallah sen şimdi bebetoya bak. 1 gr diyor garibim çok zayıf kalmış
Günaydın, sanırım takıma çırak aranıyor.Verirsin inşallah sen şimdi bebetoya bak. 1 gr diyor garibim çok zayıf kalmış
Günaydınnnnn çırak bulundu çaycıya ihtiyaç var kuzum sabah 6akşam 12çalışma saatleri sanada uygunsa hemen başlaya bilirsinGünaydın, sanırım takıma çırak aranıyor.Ben de katılmayı deneyebilir miyim?
Tabii ki canım hoşgeldin. De bakem kaç kilosun hedefin kaç boy kaç. Çalışıyor musunGünaydın, sanırım takıma çırak aranıyor.Ben de katılmayı deneyebilir miyim?
Tabii ki canım hoşgeldin. De bakem kaç kilosun hedefin kaç boy kaç. Çalışıyor musun
CV de mi doldurtsak gelenlere ay
14 takımdayken bi arkadaş gelmişti kilo bildirimi nasıl oluyo dedi dedim tartının üstünde resim çekilip atıyoz yoksam Kaptanlar inanmıyo dedim espiri yaptım arkadaş hakkaten tartının üstünde resim attı gülmekten çatlamıştıkTabii ki canım hoşgeldin. De bakem kaç kilosun hedefin kaç boy kaç. Çalışıyor musun
Aslında bence öyle daha güzel oluyor. Daha motivasyon veriyor. Eskiden ben de atardım sonra Bi sorun yaşadık bıraktım.14 takımdayken bi arkadaş gelmişti kilo bildirimi nasıl oluyo dedi dedim tartının üstünde resim çekilip atıyoz yoksam Kaptanlar inanmıyo dedim espiri yaptım arkadaş hakkaten tartının üstünde resim attı gülmekten çatlamıştık
Benim öyle çok resim var kaptanım öncesi sonrası ve tartı resimlerim eşim diyo kimseye atmıyon demi bunları dedim yok hatıra olsun diye çekiyorumAslında bence öyle daha güzel oluyor. Daha motivasyon veriyor. Eskiden ben de atardım sonra Bi sorun yaşadık bıraktım.
CV çok uzun benim, kısaca anlatayım ben. Hoşbulduk bu aradaTabii ki canım hoşgeldin. De bakem kaç kilosun hedefin kaç boy kaç. Çalışıyor musun
Hoşbulduk canım, çaycı çırakdan daha kıdemli bu süper olurdu da ben çaydan hiç anlamamGünaydınnnnn çırak bulundu çaycıya ihtiyaç var kuzum sabah 6akşam 12çalışma saatleri sanada uygunsa hemen başlaya bilirsin
Hoş geldinnnn
Senin gibi eli yüzü düzgün 63 lük bi çıtır bulmuşuz hiç çıkış verirmiyizHoşbulduk canım, çaycı çırakdan daha kıdemli bu süper olurdu da ben çaydan hiç anlamam2 gün sonra çıkışımı vermeyin
Akşam gebelik testi yaptım pozitif çıktı sabah test verdim hcg 387 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?