Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Tabii ki canım hoşgeldin. De bakem kaç kilosun hedefin kaç boy kaç. Çalışıyor musun
CV de mi doldurtsak gelenlere ay
14 takımdayken bi arkadaş gelmişti kilo bildirimi nasıl oluyo dedi dedim tartının üstünde resim çekilip atıyoz yoksam Kaptanlar inanmıyo dedim espiri yaptım arkadaş hakkaten tartının üstünde resim attı gülmekten çatlamıştık

Aslında bence öyle daha güzel oluyor. Daha motivasyon veriyor. Eskiden ben de atardım sonra Bi sorun yaşadık bıraktım.

Aslında bence öyle daha güzel oluyor. Daha motivasyon veriyor. Eskiden ben de atardım sonra Bi sorun yaşadık bıraktım.
Benim öyle çok resim var kaptanım öncesi sonrası ve tartı resimlerim eşim diyo kimseye atmıyon demi bunları dedim yok hatıra olsun diye çekiyorum

Tabii ki canım hoşgeldin. De bakem kaç kilosun hedefin kaç boy kaç. Çalışıyor musun
CV de mi doldurtsak gelenlere ay
CV çok uzun benim, kısaca anlatayım ben. Hoşbulduk bu arada Sanırım 63 lü birşey kilom, yarın sabaha net yazarım. 166 boyum, kısmetse bir 57 ile başlayıp devamına hayır demem.. Çalışıyorum ama şu ara sezon arası, evdeyim daha çok .. Kuralları okudum 15 gün deneme süresi, bir de yeni üye ilk 2 ay izin alamaz der. Belki bir 10-15 gün sonra tatil durumum olacak. Tartı ya da sürekli bildirim olmadan izinli de sayılamazsam Durumum böyledir

Günaydınnnnn çırak bulundu çaycıya ihtiyaç var kuzum sabah 6akşam 12çalışma saatleri sanada uygunsa hemen başlaya bilirsin
Hoş geldinnnn
Hoşbulduk canım, çaycı çırakdan daha kıdemli bu süper olurdu da ben çaydan hiç anlamam 2 gün sonra çıkışımı vermeyin

01.11.2017 Menü

Kahvaltı,

1 dilim peynir,
1 haslanmış yumurta
1/2 domates

Öğlen
1 kase çorba
1 tabak yeşil fasulye yemeği
1 kase yoğurt

Akşam
1 kase salata
1 tabak yeşil fasulye yemeği
2 dilim tahin helvası

Gün içerisinde
2,5 lt den fazla su
1 fincan yeşil çay,
1 fincan türk kahvesi
3-4 fincan çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…