Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Aynen öyle şimdi onu hesaplıyorum pazartesi gidecem kan testini tekrarlıcam inşallah değer yükselirse pazartesi kese görünür
Ne kadar geç gidersen o kadar iyi sitrese giriyo insanin benim kan pıhtılaşma sorunum olmasa bekliycem de işte o yüzden gidiyom sık sık kese görününce igne başlayacak degerlerine saglık ocağında BAKTIR ama hastaneye erken gitme folik asit kullanıyo musun başlaman lazım

Buraya hiç adım atmayayım bari ankacıımm Anka
4. Ye bakacak halim yok , yaşlandım artik.
Ben başka takima doğru yol alayım

Ağustosta bi ameliyat geçirmiştim ameliyattan sonra kan ilacı vermişti doktor folik asitte vardı içinde doktor başla derse alırım artık

Buraya hiç adım atmayayım bari ankacıımm Anka
4. Ye bakacak halim yok , yaşlandım artik.
Ben başka takima doğru yol alayım
Büyük konuşma bugün sonuçları gösterirken 40haşında bi bayan vardı menopoza giriyorsun demiş doktor sonucuna baktım hcg degeri 4853 dedim ablacım hamilesin kadın şok oldu diyo ben millete ne derim çocuklarıma ne derim annemi kınadım başıma geçti diyo annemde 38 de dogumu diyo dedim büyük konuşmasaymışsın kadın şoka girdi

Ağustosta bi ameliyat geçirmiştim ameliyattan sonra kan ilacı vermişti doktor folik asitte vardı içinde doktor başla derse alırım artık
Bugünden itibaren başla kuzum folik asite adı ne ilacının hamilelik düşünen herkeze gebelikten önce folik asite başlamayı tavsiye ediyo doktorlar

Merhaba kızlar,

Bugün canım hanuta çekiyor. yemiycem ama nerden çıktıysa acı çekiyorum resmen

Yarına kadar unuturum inşallah

Menü

10:15
1 haşlanmış yumurta
2 dilim tam buğday ekmeği
Yarım domates, 1 küçük salatalık
1 kupa ıhlamur
1 YK lor

Ara 1 mandalina

14:00
6 kaşık patlıcan yemeği
Yarım kase yoğurt

Ara 1 mandalina

19:00
2 küçük köfte
1 elma dilimi fırında pişmiş patates
6 kaşık bamya
1 büyük kase mevsim salatası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…