Aslında 2000olması lazımdı %60artıyo benim degerlerim kuzum tam %100artmıyoEvet gayet iyi normal seyrediyor değerin şuanda
Ne kadar geç gidersen o kadar iyi sitrese giriyo insanin benim kan pıhtılaşma sorunum olmasa bekliycem de işte o yüzden gidiyom sık sık kese görününce igne başlayacak degerlerine saglık ocağında BAKTIR ama hastaneye erken gitme folik asit kullanıyo musun başlaman lazımAynen öyle şimdi onu hesaplıyorum pazartesi gidecem kan testini tekrarlıcam inşallah değer yükselirse pazartesi kese görünür
Adetime göre bu tarih dogru kuzum hesapladım bu tarih çıktıTakvimini de degistirirsin artık düzeltilmiş sat ına göre..
Gebelik düşünüyomusun kuzum gelen hamile kalıyo ona göre
Amannn Allah korusun .Gebelik düşünüyomusun kuzum gelen hamile kalıyo ona göre
Yok yok gitme yakalamışız nere gidiyon dur hele bi çayımızı iç kuzum nereye hemen öyleBuraya hiç adım atmayayım bariankacıımm Anka
4. Ye bakacak halim yok, yaşlandım artik.
Ben başka takima doğru yol alayım
Ne kadar geç gidersen o kadar iyi sitrese giriyo insanin benim kan pıhtılaşma sorunum olmasa bekliycem de işte o yüzden gidiyom sık sık kese görününce igne başlayacak degerlerine saglık ocağında BAKTIR ama hastaneye erken gitme folik asit kullanıyo musun başlaman lazım
Büyük konuşma bugün sonuçları gösterirken 40haşında bi bayan vardı menopoza giriyorsun demiş doktor sonucuna baktım hcg degeri 4853 dedim ablacım hamilesin kadın şok oldu diyo ben millete ne derim çocuklarıma ne derim annemi kınadım başıma geçti diyo annemde 38 de dogumu diyo dedim büyük konuşmasaymışsın kadın şoka girdiBuraya hiç adım atmayayım bariankacıımm Anka
4. Ye bakacak halim yok, yaşlandım artik.
Ben başka takima doğru yol alayım
Bugünden itibaren başla kuzum folik asite adı ne ilacının hamilelik düşünen herkeze gebelikten önce folik asite başlamayı tavsiye ediyo doktorlarAğustosta bi ameliyat geçirmiştim ameliyattan sonra kan ilacı vermişti doktor folik asitte vardı içinde doktor başla derse alırım artık
6. Takımdan çağırmışlar ya canım ayıp olur artık. Direk gelsen bişey olmazdı...
Kime niyet kime kısmet kaptanım6. Takımdan çağırmışlar ya canım ayıp olur artık. Direk gelsen bişey olmazdı...
O ne ay bi gün de normal bişey çeksinMerhaba kızlar,
Bugün canım hanuta çekiyor.yemiycem ama nerden çıktıysa acı çekiyorum resmen
Yarına kadar unuturum inşallah
Gofretmiş gogleden baktım bende bişey zannettimO ne ay bi gün de normal bişey çeksin
O ne ay bi gün de normal bişey çeksin
Gofretmiş gogleden baktım bende bişey zannettim
Şuan 7 haftalık değilsin ama. Dr son adet tarihinin değiştirecek, yoksa doğumun erken olur.Adetime göre bu tarih dogru kuzum hesapladım bu tarih çıktı
Evet geç döllenme o yüzden dogum Haziran sonu degil temmuzda olacak sanırım Allah nasip ederse kuzum son adetim 20eylül otomatik hesapladım bu tarih çıktıŞuan 7 haftalık değilsin ama. Dr son adet tarihinin değiştirecek, yoksa doğumun erken olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?