- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Allah iyiliğini versin emi güldürdün beniKaptanım gurubu çogaltalım derken azalıyoz ne hikmet yeni arkadaşlar alalım hamile kalmak isteyenleri ugurlu topigimize bekliyoruz diye not düş
Bana da gelmesinBen takımdan korkar oldum. Sıra bana gelmesin de.. Gelen gebe kalıyor... Maşallah.
Ama öyle 1haftada 2.oldu gendize mıhat olun haaaAllah iyiliğini versin emi güldürdün beni
Anammm turbe midir nedir topik. Kaç yıldır bebeği olmayan topiğe adım atıyor hamile kalıyor bu kaçıncıhayırlı olsun canım rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin.
Hayırlı olsun canıııım
kuruttun takımımı kız... sen geldiğinde 12 kişi falandık listede 5 kişi falan kaldık bu hafta galibaKaptanım gurubu çogaltalım derken azalıyoz ne hikmet yeni arkadaşlar alalım hamile kalmak isteyenleri ugurlu topigimize bekliyoruz diye not düş
Bu dan sonra sitres büyük degerler iki kat artacakmı kese görünecekmi kalp atışı ne zaman başlıycak off offÇok teşekkürler
senin keseyi de görseydik bi rahatlasaydık...Bu dan sonra sitres büyük degerler iki kat artacakmı kese görünecekmi kalp atışı ne zaman başlıycak off off
abbowwwwwkuruttun takımımı kız... sen geldiğinde 12 kişi falandık listede 5 kişi falan kaldık bu hafta galiba
Aynen valla Geldigimden beri sonuca bakıyom oda çıkmamış ölcem meraktan yaasenin keseyi de görseydik bi rahatlasaydık...
Z zeynepbbb koş koş karnen geldi canım. Tebrik ediyorum seni çok iyi zayıfladın
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ismasi-mezunlari.126756/page-64#post-53344377
Tebrik ederim.tekrar canım gel yine unutma biziYaşasııınbaşta kaptanım olmak üzere herkese tekrar teşekkür ediyorum kızlar. Sağlıcakla kalın
Oooo baya yukselmiş maşallahKızlar sonucum çıktı 1246 doktor gayet iyi haftaya gel dedi şimcik eve gidiyorum çok şükür
Oy senın takvımını yesınlerBu dan sonra sitres büyük degerler iki kat artacakmı kese görünecekmi kalp atışı ne zaman başlıycak off off
Takvimini de degistirirsin artık düzeltilmiş sat ına göre..Kızlar sonucum çıktı 1246 doktor gayet iyi haftaya gel dedi şimcik eve gidiyorum çok şükür
Bu dan sonra sitres büyük degerler iki kat artacakmı kese görünecekmi kalp atışı ne zaman başlıycak off off
Kızlar sonucum çıktı 1246 doktor gayet iyi haftaya gel dedi şimcik eve gidiyorum çok şükür
Bende seni yiyim kuzummmOy senın takvımını yesınler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?