- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Allah gönlüne göre versin evlatlarını sana bağışlasın sağlıkla huzurla canımBüyük konuşmak değil de canım gerçekten ruhen 4. Ye bakamam.Allah korusun. hamileliklerim çok zor geçiyor. İlk bebeğimi erken doğum yaptım. 2 gün yasayabildi küvezde.
4 doğum yaptım aslında. 5.gerçekten beni çok zorlar.Rabbim olmayana,isteyene versin.
Amin kuzum inş herşey espiriden ibaret zatinBüyük konuşmak değil de canım gerçekten ruhen 4. Ye bakamam.Allah korusun. hamileliklerim çok zor geçiyor. İlk bebeğimi erken doğum yaptım. 2 gün yasayabildi küvezde.
4 doğum yaptım aslında. 5.gerçekten beni çok zorlar.Rabbim olmayana,isteyene versin.
Lennnnnn bizden kimse vaz geçemez biz bagımlılık yapıyoz anammmmL Lacivert34
Kafam-karisik eshma
Kk ya girip
Topiğe gelmemek ha
Kız anacım bizden vazgeçtiyseniz söyleyin
Valla bilmiyorum bu kızlar bizi beğenmemiş girmiş ama yazmamışlarLennnnnn bizden kimse vaz geçemez biz bagımlılık yapıyoz anammmm
Valla bilmiyorum bu kızlar bizi beğenmemiş girmiş ama yazmamışlarLennnnnn bizden kimse vaz geçemez biz bagımlılık yapıyoz anammmm
Saglık olsun kuzucum kalan saglar bizimdir herkezin bi işi gücü vardır belkimValla bilmiyorum bu kızlar bizi beğenmemiş girmiş ama yazmamışlar
Menü listesi tutuyorum ya adlarının karşısı boş kalıyor hepSaglık olsun kuzucum kalan saglar bizimdir herkezin bi işi gücü vardır belkim
Canim ya bn bu diyet isini pek beceremiyorum onu anladim.sizin gibi iradeli olamiyorum hic yemedim dedgim gun bile sizin yediklerinizden cok yiyorumYeni katılan arkadaşlar menü bekliyoruuuuuzz
Ama olmaz ki böyle yanımıza gelmezseniz
Menü vermezseniz
Sohbet etmezseniz
nasıl listeye giricez
Nasıl zayıflıycaz
L Lacivert34Kafam-karisik eshma afatmas innuk
Estağfirullah amaCanim ya bn bu diyet isini pek beceremiyorum onu anladim.sizin gibi iradeli olamiyorum hic yemedim dedgim gun bile sizin yediklerinizden cok yiyorum
Yine yazdiklarinizi okumaya calisiyorum ama buraya yazmayada yuzum olmuyor. Yani kisacasi siz beni def etmeden ben kendim defoldum
Olabilir aslinda belkide bilmedigim bir sey vardir ondan bu kadar istahliyimdirEstağfirullah ama
Neden böyle pes ettiğini anlamadım
Okudukça heveslenmelisin aslında
Bi de kan verip insilün direncine falan mı baktırsan belki bi çözüm bulunur
Eğer aile de varsa mutlaka baktır canım birdeOlabilir aslinda belkide bilmedigim bir sey vardir ondan bu kadar istahliyimdir
Annemde tyzelerimde falan hep seker hastaligi var bnde kendimden suphelenmiyor degilim
Cok sagol cnm merak edip sordugun icin :)
İyi geceler yawruşKuzucuklarım ben yatıyorum geceniz hayır olsun inş Allah hepiniz Allaha emanet olun
Başın sağolsun canımKızlar merhaba,babannem vefat etti bir süre giremem kilom en son pazartesi günkü gibiydi
Ben de uyumak istiyorum ama gidişat bu gün de uyku yok diyorKuzucuklarım ben yatıyorum geceniz hayır olsun inş Allah hepiniz Allaha emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?