Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Allah gönlüne göre versin evlatlarını sana bağışlasın sağlıkla huzurla canım

Amin kuzum inş herşey espiriden ibaret zatin

Canim ya bn bu diyet isini pek beceremiyorum onu anladim.sizin gibi iradeli olamiyorum hic yemedim dedgim gun bile sizin yediklerinizden cok yiyorum
Yine yazdiklarinizi okumaya calisiyorum ama buraya yazmayada yuzum olmuyor. Yani kisacasi siz beni def etmeden ben kendim defoldum

Estağfirullah ama
Neden böyle pes ettiğini anlamadım
Okudukça heveslenmelisin aslında
Bi de kan verip insilün direncine falan mı baktırsan belki bi çözüm bulunur

İnsülin direnci olan arkadaşlar midelerine dokunmuyorsa organik elma sirkeli su içsinler. Aktarlarda 15 tl filan organik ekma sirkesi veya kendinizde yapabilirsiniz kolay yapımı. İnanın çom işe yarayacak elma sirkeli ballı su. Babam şeker hastası çaktırmadan üzerinde deney yaptım içeceğine koydum sabah daha erken kalktı bugün hiç iştahım yok noldu bana deyip durdu

Estağfirullah ama
Neden böyle pes ettiğini anlamadım
Okudukça heveslenmelisin aslında
Bi de kan verip insilün direncine falan mı baktırsan belki bi çözüm bulunur
Olabilir aslinda belkide bilmedigim bir sey vardir ondan bu kadar istahliyimdir
Annemde tyzelerimde falan hep seker hastaligi var bnde kendimden suphelenmiyor degilim
Cok sagol cnm merak edip sordugun icin :)

Olabilir aslinda belkide bilmedigim bir sey vardir ondan bu kadar istahliyimdir
Annemde tyzelerimde falan hep seker hastaligi var bnde kendimden suphelenmiyor degilim
Cok sagol cnm merak edip sordugun icin :)
Eğer aile de varsa mutlaka baktır canım birde
Bir litre ılık suya 2 çay kaşığı tarçın at gün içinde o suyu tüket iştahın kapanacak emin ol.
Hugocuğun elma sirkesi fikrine de gerçekten katılıyorum. Denemelisin..
Devam etmek etmemek de senin kararın tabi

Kızlar merhaba,babannem vefat etti bir süre giremem kilom en son pazartesi günkü gibiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…