Güzel menü afiyet olsun kuzumMenü
10:15
1 haşlanmış yumurta
2 dilim tam buğday ekmeği
Yarım domates, 1 küçük salatalık
1 kupa ıhlamur
1 YK lor
Ara 1 mandalina
14:00
6 kaşık patlıcan yemeği
Yarım kase yoğurt
Ara 1 mandalina
19:00
2 küçük köfte
1 elma dilimi fırında pişmiş patates
6 kaşık bamya
1 büyük kase mevsim salatası
Genelde 2 öğün yapıyordum sanki bugün çok yemişim gibi vicdan azabı çekiyorum. 1100 kalori oysa ki..Güzel menü afiyet olsun kuzum
Bende calori hesaplayarak yiyordum 1200caloriGenelde 2 öğün yapıyordum sanki bugün çok yemişim gibi vicdan azabı çekiyorum. 1100 kalori oysa ki..
Teşekkür ederim. Fırında köfte patates çok güzeldi , zor tuttum kendimi...Güzel menü afiyet olsun kuzum
Eskiden çok hesaplardim. Şimdi kendini kaciriyormus gibi hissedince ya da kaçamak yapınca hesaplıyorum.Bende calori hesaplayarak yiyordum 1200calori
Ben fırında köfte patates 6taneye kadar yiyorum kuzum yagda kızarmıyor sonuçta patateste aynı şekilde 5tane kadar yiyordumTeşekkür ederim. Fırında köfte patates çok güzeldi , zor tuttum kendimi...
Günü hafif geçirmişsin inş sabah hakkını alırsın kuzum afiyet olsunMenümü yazayım kızlar
Kahvaltı 08:30
Maydanozlu peynirli yumurta
Zeytin domates salatalık
Marul
Öğlen 12:00
1 kase et haşlama
3 yemek kaşığı pulbiberli yoğurt
İkindi 15:30
4 yk patates salatası
İki ısırık poaça
3 bardak çay
21:30
3 yemek kaşığı Pulbiberli yoğurt
İnşallah canım sağol .Günü hafif geçirmişsin inş sabah hakkını alırsın kuzum afiyet olsun
Büyük konuşmak değil de canım gerçekten ruhen 4. Ye bakamam.Allah korusun. hamileliklerim çok zor geçiyor. İlk bebeğimi erken doğum yaptım. 2 gün yasayabildi küvezde.Büyük konuşma bugün sonuçları gösterirken 40haşında bi bayan vardı menopoza giriyorsun demiş doktor sonucuna baktım hcg degeri 4853 dedim ablacım hamilesin kadın şok oldu diyo ben millete ne derim çocuklarıma ne derim annemi kınadım başıma geçti diyo annemde 38 de dogumu diyo dedim büyük konuşmasaymışsın kadın şoka girdi
Tamam canım sağol6. Takımdan çağırmışlar ya canım ayıp olur artık. Direk gelsen bişey olmazdı...
Canım ankaya sormuşsun ama o gelene kadar ben söyleyeyim.@anka_misali Canım benim son durum nedir, süreç nasıl işleyecek?
İnşallah hayırlı olsun canımSelam kuzular nasılsınız ben bugün çok yoğundum hiç gelemedim
Bizim evin altı yarın yapılacaktı ama bu sabah geldiler. Tüm gün onu yaptılar mahalle bor tozuna bulandı valla. Neyseki sorunsuz bitti. 3 günde kururmuş o zaman anlarsınız dedi ama şimdi bile yerden gelen soğuk kesildi çok farketti inşallah 3 gün sonra dahada sıcak olur.
Sagol kuzum çok tşk ederimİnşallah canım sağol .
Seninde değerlerin artmış hayırlı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?