1kilonun üzerinde gel serim kırmızı halı ayıpsın bace lafı bile olmazGiderken bişi istemiyorum dA gelirken kırmızı halı isterim
vayyyyy çok heyecanlııııııGiderken bişi istemiyorum dA gelirken kırmızı halı isterim
Öyle bi şansım yok malesef migde bulantısı nedir bilmem keşke olsa bende isterim kilo almadan bitirmek geçen eşimin dayı hanımı geldi diyo ne güzel zayıflamışsın şimdi o kiloları geri alacaksın o kadar emek verdinoyle mi... bulantıların başlarsa takımı dereceye götürürsün gibi geliyorayy ne bencilim dimi
ayyy çok özenirim boyle geçenlere... ilki kızmıydı erkek miydi yaa unuttum ben...Öyle bi şansım yok malesef migde bulantısı nedir bilmem keşke olsa bende isterim kilo almadan bitirmek geçen eşimin dayı hanımı geldi diyo ne güzel zayıflamışsın şimdi o kiloları geri alacaksın o kadar emek verdin
ne ilginç dimi ben dambıl almasam belki 88 falan olmuştum şimdiye
Kuzucuk %12olacak ama 13 de yuvarlanıp sanırım***12. TAKIM 542. ETAP***
florence_N (73,2/
asya_01 (69)bildirimsiz izne ayrıldı
hergaf (109.6/ 109.1/0.5/%0.46
cerulean ( 58,9/
jane eyre_ (59.1/
gulenyuzumsunsen (80,8/79.9/0.9/%1.11)
hugocuk (78)sabit
gulumse25 (87.4/87/0.4/%0.45)hamilelik
12. Takım Ortalaması:
Kız kuzum 9yaşına giricekayyy çok özenirim boyle geçenlere... ilki kızmıydı erkek miydi yaa unuttum ben...
ben resmen tuvalete taşınırım... ne yesem çıkar mahvolurum.
hımmm kızlarda çok bulantı olur derler de kişiden kişiye değişiyor demekki.. allah bağışlasın...Kız kuzum 9yaşına giricek
1,11 doğru amaKuzucuk %12olacak ama 13 de yuvarlanıp sanırım
Valla ne dediğini anlamadım ama yine yanlış mı yaptım bacım hesabıKuzucuk %12olacak ama 13 de yuvarlanıp sanırım
doğru canımValla ne dediğini anlamadım ama yine yanlış mı yaptım bacım hesabı
Aynen valla iyiki almışsınne ilginç dimi ben dambıl almasam belki 88 falan olmuştum şimdiyebazen müsriflik de işe yarıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?