dur kız saat daha erken
Tamam erkende geç saatte menü de yazmamışlardıdur kız saat daha erken
Şeytanın bacağını kıramıyoruzsonunculuğa doğru ilerliyoruz kızlar...
Flo inşallah yuksek bi yuzdeyle gelir
evet menü yazmamışlar ama hemen sopa çıkarmayalım kaçmasınlar durTamam erkende geç saatte menü de yazmamışlardı
Evet çok haklısın kaptanımevet menü yazmamışlar ama hemen sopa çıkarmayalım kaçmasınlar dur
dinlemiyor ki kimse beniŞeytanın bacağını kıramıyoruz
dur bakayım pazartesi kaçmış.
Abboooooooodinlemiyor ki kimse beni
yavaş yavaş dinlemeyenleri çıkarıyorum.. yakında sen kalcan listede böyle giderse
Kızma kaptanım gelir şimdi o
Bu hafta meyveler havada uçuşuyordu benim menülerde. Ah bu meyveOlsun canım
İyi yönünden bakalım
+ olmamışsın ..
Motivasyonunu düşürme
Daha da hırs yap hatta
Çok pardon o sorun gözden kaçmış canım ama onu ben bilmem kaptanım bilir .şimdi sana birşey söyler o..Anka gulenyuzumsunsen Teşekkür ederim arkadaşlar.. Ben dün bildirim-izin vs. konusunda bir soru sormuştum kaptanımıza da onun için süreci sordum. Belki 10 güne kadar tatil durumum var diye, hani bekleyip sonra mı gireyim yoksa izinli sayılabilecek miyim diye.. Neyse ben bildirimlere başlarım artık, gerisi kısmet
Hayır senin menülerde yorumlarda hep şunu yaptım böyle oldu bunu yaptım şöyle oldu var.Bu hafta meyveler havada uçuşuyordu benim menülerde. Ah bu meyve
Aaaa doğru ya unuttum ben onu kusura bakma. Maalesf listeye girdikten sonra 2 ay izin alamıyorsun. Takıl sen yine de tatilden donunce listeye girersin canımAnka gulenyuzumsunsen Teşekkür ederim arkadaşlar.. Ben dün bildirim-izin vs. konusunda bir soru sormuştum kaptanımıza da onun için süreci sordum. Belki 10 güne kadar tatil durumum var diye, hani bekleyip sonra mı gireyim yoksa izinli sayılabilecek miyim diye.. Neyse ben bildirimlere başlarım artık, gerisi kısmet
Sordum ben whatsapp tan. 75.2 miş maalesefKızma kaptanım gelir şimdi o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?