Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Canım Anka benim erkek kardeşim 2-3 yaşlarında Antep te nenemin banyosunda sabun yemişti. 1 kase yoğurdu yedirdiler sabunun üstüne. Bir şey olmadı. Ben de bir kere balıktan zehirlenmiştim. Baş dönmesi mide bulantısı ayakta duramıyordum. Bir büyük bardak süt kendime getirdi beni. Aklında bulunsun yoğurt süt ürünleri çok işe yarıyor zehirlenmede

Evet balıkla yogurt ve peynir yenmez diyorlar ama balıktan zehirlenene yogurt yediriyor ne hikmetse dogru bilinen yanlışlar

Bir kere de aç karnına penisilin içtim akşam. Yatağın içinde mide sancısından kıvranıyorum. Muz yedirmişti dedem Allah rahmet eylesin geçmedi. Annem yoğurt getirdi rahatladım. İlacın etkisini alıyor. Antibiyotiği aç karnına içmemek lazım tabii

Güvenlik tedbirleri almayı öğrenecek yaşta canım oğlun. Kendini suçlama. Ona da büyük bir ders olmuştur..

Çok geçmiş olsun canım. Eskiden kimyasal bir camasirsuyu vardı. Şuan en masumu o. Çamaşır bulaşık deterjanları ve yumuşatıcı, makine parlatıcısı çok zehirli ürün grubunda. Bu kadar titizlenmelerinin sebebi bu. Gözün ufakligin üzerinde olsun. Kontrole çağırdılar mi? Karaciğer ve böbrek fonksiyonlarına bakılmalı..

Yok canım çok küçük zaten yediği bişey demediler. Ama ben yine de kendi doktorumuza götürürüm. Şu an gayet iyi zaten. Ben hangi deterjan kusturulur hangisi kusturulmaz bilmeyince panik yaptım. Eşim acil yardım uzmanı ama o da bilemedi tablet deterjanda napılır. Geçti çok şükür. Olacak olan oluyor ben onu anladım artık.

Büyükler boşuna dememiş olacakla öleceğe çare yok diye... Büyük oğlanın üzerine çok gitmeyin sakın. O da çocuk sonuçta. Ama daha dikkatli olması konusunda kısa bir konuşma yapmalısın.

Büyükler boşuna dememiş olacakla öleceğe çare yok diye... Büyük oğlanın üzerine çok gitmeyin sakın. O da çocuk sonuçta. Ama daha dikkatli olması konusunda kısa bir konuşma yapmalısın.
O da işte dalgınlığına geldi galiba. Bişey demedim zaten bi daha dikkatli olalım dedim sadece. Anlamıştır o korkuyla zaten.

Polisleri görünce de çok korkmuştur..
Yaniii ağlamış hemen. Biz giderken hiç bişey yok sadece tedbir olsun diye götürüyoruz demiştik. Babası da hastanede aramıştı. Hiç bişey yokmuş gelicem şimdi diye.. Sabah diyor ki kardeşim öldü beni hapse atacaklar sandım diyor yazık...

Ayy çok geçmiş olsun canım. Çok korkarım böyle şeylerden. Allah göstermesin bir daha

Selam arkadaşlar, ben durum raporumu vereyim..
Sabah 3 yumurtalı peynirli otlu bir omlet, zeytin, salatalık biber ve yer fıstığı ile sağlam bir kk yaptım.
Akşam da 1 tabak kıymalı patlıcan, yanında haşlama brokoli ve yoğurt yedim..

Bugün spor yok maalesef.. Biraz da az su içtim kalan zamanda tamamlayacağım. 2 fincan yeşilçay ve 1 fincan adaçayı içtim extra..
Komşumun ikramı turtalara bakmadım bile ..

Komşunun ikramları için kocaman bir alkış canım Yer fıstığı yerine ceviz veya kavrulmamış badem yersen daha güzel olur canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…