Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ben de biraz komşuya çıktım. Sonra geldim bebek uyuyunca uyudum biraz. Yeni kalktım. Ev darmadağın valla hiç toplayasım da yok.
Bizde oglum fragmanını izlemiş netten illa baba gidelim bugün sinemada vizyona girmiş saçma sapan bi filmi izlemek zorunda kaldım oha diyorum diye bi filmdi sırf oglumun gönlü olsun diye gittik işte

3yumurtayı nasıl yedin kuzum ya maşallah

Bizde oglum fragmanını izlemiş netten illa baba gidelim bugün sinemada vizyona girmiş saçma sapan bi filmi izlemek zorunda kaldım oha diyorum diye bi filmdi sırf oglumun gönlü olsun diye gittik işte
Benim büyük oğlan da istiyor. Dedim TV'ye çabuk düşer. Sinema parasını sana vereyim uğraştırma beni. Bakalım aklına yattı gibi

Benim büyük oğlan da istiyor. Dedim TV'ye çabuk düşer. Sinema parasını sana vereyim uğraştırma beni. Bakalım aklına yattı gibi
Hiç ama hiç güzel degil öyle bi filmi vizyona nasıl koymuşlar anlamdım gitti çok saçma sapan bi film ve çok kısa sürdü buraya yeni avm açıldı o yüzden üniversitedeki sinemaya gittik menü ve sinema bileti ikisi dahil 15lira kişi başı baya uygun ama yinede degmez gittiğine

Kizlar dun meyve yedigim icin hasta olmam demistim nazar degdi remen
Bugun acillik oldum bademcigim iltihaplamis sitmasi tuttu
Titreye titreye gittim serum yedim simdi evde yatiyorum

Menüm
Kahvaltı 10:00
Zeytin peynir
Maydanoz marul
Domates salatalık
1 tane küçük pişi

İkindi 14:30
1 tabak Yoğurtlu karnabahar
2 tane çiğ köfte

Akşam 19:00
Tavuklu salata ayran

Kizlar dun meyve yedigim icin hasta olmam demistim nazar degdi remen
Bugun acillik oldum bademcigim iltihaplamis sitmasi tuttu
Titreye titreye gittim serum yedim simdi evde yatiyorum
çok geçmiş olsun canım tüh kötü olmuş... ben de ne desem hemen tersi olur... çok şom ağızlıyım..

4 kasım Su /Spor Listesi
1.gulenyuzumsunsen
1000 ipatlama= 200 puan
100 Side leg lift=20 puan
50 bridge=10 puan
Toplam =230 puan
maşallah yaaa ben naszara mı geldimmmm herkes zayıflamışsın dedikçe şımardım mıııı göbek gitmeyince motivasyonum mu düştü bilmiyorum ama artık zorla spor yapıyorum o da leslie
sen bana ip atlama videosu verecektin unuttun mu ben mi görmedim canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…