Yer fıstığım da çiğ canım kavrulmamış, dönüşümlü yiyorum. Şu ara fıstık stoğum çokKomşunun ikramları için kocaman bir alkış canımYer fıstığı yerine ceviz veya kavrulmamış badem yersen daha güzel olur canım.
Bizde oglum fragmanını izlemiş netten illa baba gidelim bugün sinemada vizyona girmiş saçma sapan bi filmi izlemek zorunda kaldım oha diyorum diye bi filmdi sırf oglumun gönlü olsun diye gittik işteBen de biraz komşuya çıktım. Sonra geldim bebek uyuyunca uyudum biraz. Yeni kalktım. Ev darmadağın valla hiç toplayasım da yok.
3yumurtayı nasıl yedin kuzum ya maşallahSelam arkadaşlar, ben durum raporumu vereyim..
Sabah 3 yumurtalı peynirli otlu bir omlet, zeytin, salatalık biber ve yer fıstığı ile sağlam bir kk yaptım.
Akşam da 1 tabak kıymalı patlıcan, yanında haşlama brokoli ve yoğurt yedim..
Bugün spor yok maalesef.. Biraz da az su içtim kalan zamanda tamamlayacağım. 2 fincan yeşilçay ve 1 fincan adaçayı içtim extra..
Komşumun ikramı turtalara bakmadım bile ..
Kavrulmamış olsa bile omega3,bakımından ceviz badem.daha iyi. Dönüşümlü yiyorsan sorun yok.Yer fıstığım da çiğ canım kavrulmamış, dönüşümlü yiyorum. Şu ara fıstık stoğum çok
Benim büyük oğlan da istiyor. Dedim TV'ye çabuk düşer. Sinema parasını sana vereyim uğraştırma beni. Bakalım aklına yattı gibiBizde oglum fragmanını izlemiş netten illa baba gidelim bugün sinemada vizyona girmiş saçma sapan bi filmi izlemek zorunda kaldım oha diyorum diye bi filmdi sırf oglumun gönlü olsun diye gittik işte
Hiç ama hiç güzel degil öyle bi filmi vizyona nasıl koymuşlar anlamdım gitti çok saçma sapan bi film ve çok kısa sürdü buraya yeni avm açıldı o yüzden üniversitedeki sinemaya gittik menü ve sinema bileti ikisi dahil 15lira kişi başı baya uygun ama yinede degmez gittiğineBenim büyük oğlan da istiyor. Dedim TV'ye çabuk düşer. Sinema parasını sana vereyim uğraştırma beni. Bakalım aklına yattı gibi
Geçmiş olsun canım kendi kendine nazar etmişsin deseneKizlar dun meyve yedigim icin hasta olmam demistim nazar degdi remen
Bugun acillik oldum bademcigim iltihaplamis sitmasi tuttu
Titreye titreye gittim serum yedim simdi evde yatiyorum
çok geçmiş olsun canım tüh kötü olmuş... ben de ne desem hemen tersi olur... çok şom ağızlıyım..Kizlar dun meyve yedigim icin hasta olmam demistim nazar degdi remen
yumurta yok... ben menüye güzel demem içinde yumurta yoksaMenüm
Kahvaltı 10:00
Zeytin peynir
Maydanoz marul
Domates salatalık
1 tane küçük pişi
İkindi 14:30
1 tabak Yoğurtlu karnabahar
2 tane çiğ köfte
Akşam 19:00
Tavuklu salata ayran
maşallah yaaa ben naszara mı geldimmmm herkes zayıflamışsın dedikçe şımardım mıııı göbek gitmeyince motivasyonum mu düştü bilmiyorum ama artık zorla spor yapıyorum o da leslie4 kasım Su /Spor Listesi
1.gulenyuzumsunsen
1000 ipatlama= 200 puan
100 Side leg lift=20 puan
50 bridge=10 puan
Toplam =230 puan
Bayaa bi nazar değmiş.. Geçmiş olsun..Kizlar dun meyve yedigim icin hasta olmam demistim nazar degdi remen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?