Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ne zaman ne yapacakları hiç belli olmuyor valla benim de çekmecelerimde çakmak deterjan bıçak olmaz hiç ama yine de çok korkarım ne yapacakları belli olmuyor hiç ..
Allah bir daha yaşatmasın inşallah

Aboowww çok geçmiş olsun kuzum Rabbim korumuş Gerçekten de çok kötü bi gece olmuş neyseki ucuz atlatılmış çok üzüldüm ya benim kızımda 3yaşındayken misafirlikte wc lavabosunun altından tuz ruhunu alıp Cola sanmış önce diline sürmüş tadına bakmış içmemiş Allahtan sonra agzım acıyo demeye başladı bişeymi içtin dedim şişeyi eliyle gösterdi hastaneye gittim doktor dedi diline sürmüş başka hiç biyerinde yok Allahtan polislik falan olmadık biz dili hafif kızarmıştı sadece

Günaydınnnnn kızlar hayırlı sabahlar gece pek hayır olmamış ama Rabbim beterinden korusun inş daha dikkatli olmak lazımmış benimkiler büyük oldugu için şükür başıma gelmedi hamdolsun

Buyuk gecmis olsun
Polislerin bu kadar titizlenmesine sasirdim
Ilk kez duydum
Peki isi yapan cocuk kac yasinda
Bebek ne kadarlik

Buyuk gecmis olsun
Ilk kez duydum
Bebek ne kadarlik
Benim kayın validem ütü yaparken odaya gitmiş pantolonu almak için eltimin 1yaşındaki kızı gelip ürünün altına elini koyuyor ütüyü elinin üstüne koyuyor valide geliyo ki ütü kızın Elinin üstünde ütüyü kaldırıyor kız çıglıgı basıyor 2derece yandı elinin üstü 1hafta hastanede yattı hastane polisi ifade aldı sürekli karakola gitti geldiler nasıl oldu diye

Anka cok cok gecmis olsun bu cocuklarin ne yapacagi hic belli olmuyor ya
Nyseki ucuz atlatmissiniz
Sağol canım çok şükür..
Allah korusun kuzuları yaa her an gözümüz üzerinde olmalı.
Buyuk gecmis olsun
Ilk kez duydum
Bebek ne kadarlik

İşi yapan 9 yaşında. Bebek 1 yaşında.
Dolaplarımın fotoğrafını falan de çekmişler. Çok mu düzenli buldular da hanımlarına gösterecekler anlamadım
Valla şimdi gülüyorum ama gece aklım başımdan gitti. Rabbim çocuklarımızı korusun.

Çok geçmiş olsun canım ya, bebeğine birşey olmamış ya çok şükür..

Toplumuydu bari ev yoksa savaş alanı gibimiydi

Geçmiş olsun canım okuyunca üzüldüm neyseki bişey olmamış ufacığa. Şimdi sinir oldum o kadar inceliyorlarya o zaman o çocuklara taciz edenleri salıveriyorlar onlara baksınlar önce

Geçmiş olsun canım okuyunca üzüldüm neyseki bişey olmamış ufacığa. Şimdi sinir oldum o kadar inceliyorlarya o zaman o çocuklara taciz edenleri salıveriyorlar onlara baksınlar önce
Sağol canım. Polisler işlerini yapıyor canım. Onları da yakalıyorlar adalete teslim ediyorlar mahkeme de salıyorlar.

Canım senin bağışıklık sistemin iyi çalışıyor. Meyveyle bence alakası yok. Ben meyve ağırlıklı beslendiğim dönemler çok hastalanırdım. Karatay dan sonra meyveyi bıraktım rahatladım kışları. Hele kuruyemiş ağırlıklı beslendiğim dönemlerde kurşun geçirmez bir ceru oluveriyorum

Kızlar bu hafta hindi ağırlıklı beslendim. Sanki balıktan daha tok tutuyor. Miktar ve kalori olarak aynı yediğim halde. çok ilginç geliyor bana. Hindi tavuktan da tok tutuyor balıktan da. Balık ama daha sağlıklı faydalı yağlarından dolayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…