- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Aboowww çok geçmiş olsun kuzum Rabbim korumuş Gerçekten de çok kötü bi gece olmuş neyseki ucuz atlatılmış çok üzüldüm ya benim kızımda 3yaşındayken misafirlikte wc lavabosunun altından tuz ruhunu alıp Cola sanmış önce diline sürmüş tadına bakmış içmemiş Allahtan sonra agzım acıyo demeye başladı bişeymi içtin dedim şişeyi eliyle gösterdi hastaneye gittim doktor dedi diline sürmüş başka hiç biyerinde yok Allahtan polislik falan olmadık biz dili hafif kızarmıştı sadeceGünaydın kızlar felaket bir gece grçirdik. Akşam mutfağı topladım ellerim ıslaktı büyük oğlana makineyi çalıştırıver dedim. Çalıştırmış. Deterjanlar benim kavanozun içinde çocuklar açamıyor diye oraya koyuyorum. Kapağını kapatmadan üstüne koymuş çıkmış. Ben de balkonda çamaşır kalmış onları almaya çıktım allahım hangi arada girdiyse bebek tableti almış. Zaten kavanozdada olunca şeker gibi duruyor yemiş. Bir çamaşır toplama kaç dakika sürebilir. Ne kadar yiyebilir.. Azcık yemiş işte.
Neyse görünce tuttuğumuz gibi hastaneye koştuk. Tablet deterjan olunca kusturdular. Kalan parçasını da götürdüm yanımda. Neyse yatırdılar bekleyeceksiniz biraz dediler. Eşime dedim sen eve git. Evde de iki çocuk yalnız.
Sonra bu eve gidecekti polis geldi. Polise haber vermiş hastane.. Allahım bir dünya soru. Yaa diyorum ben zaten dikkatliyim ama oldu bile bile çocuğumu zehirleyecek değilim. Deterjanlarım bile dolabın arkasında boşluk olur ya oraya atarım alamasınlar diye..
Neyse orda bir sürü sorduktan sonra eşimi de aldılar eve gittiler. Allahım dedim bittik biz. Evde biri engelli biri 9 yaşında 2 çocuk tek başına. Yanıma telefon almadım. Kız uyuyordu. Uyanırsa komşuyu arayacaktı oğlan. Zaten gerçekten evim guvenlidir. Yoksa neden bırakayım çocukları.
Neyse eve gelmişler mutfaktaki dolaplara bakmışlar. Etrafa bakmışlar çocuk odasına girmemişler. Kızı gormemişler neyseki. Oğlan da büyük biraz yanlız kalabilir. Tedbir amaçlı telefon da bırakılmış.. Çıkarken kapı da üzerine kilitli değil falan herşeyi yazmışlar. Neyse ki bişey olmazmış artık.çekmeceye bile bakmışlar bıçaklar yok. Ben bıçakları üstteki dolaplara koyarım. Bir tane çakmak bulamazsın altlarda. Deterjan falan kesinlikle bulundurmam ama işte olacak oldu mı oluyor demekki.
Neyse sabaha karşı çıkardılar eve geldik yattık biraz. Bı da bana ders oldu çocuktan iş istemeyeceksin demekki.
İkon daki ruju dedim kuzum ya
Senin gülüşünü yiyim kuzum benim senide öpemmi
Buyuk gecmis olsunGünaydın kızlar felaket bir gece grçirdik. Akşam mutfağı topladım ellerim ıslaktı büyük oğlana makineyi çalıştırıver dedim. Çalıştırmış. Deterjanlar benim kavanozun içinde çocuklar açamıyor diye oraya koyuyorum. Kapağını kapatmadan üstüne koymuş çıkmış. Ben de balkonda çamaşır kalmış onları almaya çıktım allahım hangi arada girdiyse bebek tableti almış. Zaten kavanozdada olunca şeker gibi duruyor yemiş. Bir çamaşır toplama kaç dakika sürebilir. Ne kadar yiyebilir.. Azcık yemiş işte.
Neyse görünce tuttuğumuz gibi hastaneye koştuk. Tablet deterjan olunca kusturdular. Kalan parçasını da götürdüm yanımda. Neyse yatırdılar bekleyeceksiniz biraz dediler. Eşime dedim sen eve git. Evde de iki çocuk yalnız.
Sonra bu eve gidecekti polis geldi. Polise haber vermiş hastane.. Allahım bir dünya soru. Yaa diyorum ben zaten dikkatliyim ama oldu bile bile çocuğumu zehirleyecek değilim. Deterjanlarım bile dolabın arkasında boşluk olur ya oraya atarım alamasınlar diye..
Neyse orda bir sürü sorduktan sonra eşimi de aldılar eve gittiler. Allahım dedim bittik biz. Evde biri engelli biri 9 yaşında 2 çocuk tek başına. Yanıma telefon almadım. Kız uyuyordu. Uyanırsa komşuyu arayacaktı oğlan. Zaten gerçekten evim guvenlidir. Yoksa neden bırakayım çocukları.
Neyse eve gelmişler mutfaktaki dolaplara bakmışlar. Etrafa bakmışlar çocuk odasına girmemişler. Kızı gormemişler neyseki. Oğlan da büyük biraz yanlız kalabilir. Tedbir amaçlı telefon da bırakılmış.. Çıkarken kapı da üzerine kilitli değil falan herşeyi yazmışlar. Neyse ki bişey olmazmış artık.çekmeceye bile bakmışlar bıçaklar yok. Ben bıçakları üstteki dolaplara koyarım. Bir tane çakmak bulamazsın altlarda. Deterjan falan kesinlikle bulundurmam ama işte olacak oldu mı oluyor demekki.
Neyse sabaha karşı çıkardılar eve geldik yattık biraz. Bı da bana ders oldu çocuktan iş istemeyeceksin demekki.
Benim kayın validem ütü yaparken odaya gitmiş pantolonu almak için eltimin 1yaşındaki kızı gelip ürünün altına elini koyuyor ütüyü elinin üstüne koyuyor valide geliyo ki ütü kızın Elinin üstünde ütüyü kaldırıyor kız çıglıgı basıyor 2derece yandı elinin üstü 1hafta hastanede yattı hastane polisi ifade aldı sürekli karakola gitti geldiler nasıl oldu diyeBuyuk gecmis olsun
Polislerin bu kadar titizlenmesine sasirdim
Ilk kez duydum
Peki isi yapan cocuk kac yasinda
Bebek ne kadarlik
Sağol canım çok şükür..
Allah korusun kuzuları yaa her an gözümüz üzerinde olmalı.Aboowww çok geçmiş olsun kuzum Rabbim korumuş Gerçekten de çok kötü bi gece olmuş neyseki ucuz atlatılmış çok üzüldüm ya benim kızımda 3yaşındayken misafirlikte wc lavabosunun altından tuz ruhunu alıp Cola sanmış önce diline sürmüş tadına bakmış içmemiş Allahtan sonra agzım acıyo demeye başladı bişeymi içtin dedim şişeyi eliyle gösterdi hastaneye gittim doktor dedi diline sürmüş başka hiç biyerinde yok Allahtan polislik falan olmadık biz dili hafif kızarmıştı sadece
Buyuk gecmis olsun
Polislerin bu kadar titizlenmesine sasirdim
Ilk kez duydum
Peki isi yapan cocuk kac yasinda
Bebek ne kadarlik
Çok geçmiş olsun canım ya, bebeğine birşey olmamış ya çok şükür..Günaydın kızlar felaket bir gece grçirdik. Akşam mutfağı topladım ellerim ıslaktı büyük oğlana makineyi çalıştırıver dedim. Çalıştırmış. Deterjanlar benim kavanozun içinde çocuklar açamıyor diye oraya koyuyorum. Kapağını kapatmadan üstüne koymuş çıkmış. Ben de balkonda çamaşır kalmış onları almaya çıktım allahım hangi arada girdiyse bebek tableti almış. Zaten kavanozdada olunca şeker gibi duruyor yemiş. Bir çamaşır toplama kaç dakika sürebilir. Ne kadar yiyebilir.. Azcık yemiş işte.
Toplumuydu bari ev yoksa savaş alanı gibimiydiSağol canım çok şükür..
Allah korusun kuzuları yaa her an gözümüz üzerinde olmalı.
İşi yapan 9 yaşında. Bebek 1 yaşında.
Dolaplarımın fotoğrafını falan de çekmişler. Çok mu düzenli buldular da hanımlarına gösterecekler anlamadım
Valla şimdi gülüyorum ama gece aklım başımdan gitti. Rabbim çocuklarımızı korusun.
Benim ev toplu olmaz ki hiçToplumuydu bari ev yoksa savaş alanı gibimiydi
Geçmiş olsun canım okuyunca üzüldüm neyseki bişey olmamış ufacığa. Şimdi sinir oldum o kadar inceliyorlarya o zaman o çocuklara taciz edenleri salıveriyorlar onlara baksınlar önceGünaydın kızlar felaket bir gece grçirdik. Akşam mutfağı topladım ellerim ıslaktı büyük oğlana makineyi çalıştırıver dedim. Çalıştırmış. Deterjanlar benim kavanozun içinde çocuklar açamıyor diye oraya koyuyorum. Kapağını kapatmadan üstüne koymuş çıkmış. Ben de balkonda çamaşır kalmış onları almaya çıktım allahım hangi arada girdiyse bebek tableti almış. Zaten kavanozdada olunca şeker gibi duruyor yemiş. Bir çamaşır toplama kaç dakika sürebilir. Ne kadar yiyebilir.. Azcık yemiş işte.
Belki kolları sıvarda mutfa toplarlardı yada biz nereye düştük der kaçarlardıBenim ev toplu olmaz ki hiçbulaşık yoktu çok şükür
Sağol canım. Polisler işlerini yapıyor canım. Onları da yakalıyorlar adalete teslim ediyorlar mahkeme de salıyorlar.Geçmiş olsun canım okuyunca üzüldüm neyseki bişey olmamış ufacığa. Şimdi sinir oldum o kadar inceliyorlarya o zaman o çocuklara taciz edenleri salıveriyorlar onlara baksınlar önce
Geçmiş olsun canım okuyunca üzüldüm neyseki bişey olmamış ufacığa. Şimdi sinir oldum o kadar inceliyorlarya o zaman o çocuklara taciz edenleri salıveriyorlar onlara baksınlar önce
Canım senin bağışıklık sistemin iyi çalışıyor. Meyveyle bence alakası yok. Ben meyve ağırlıklı beslendiğim dönemler çok hastalanırdım. Karatay dan sonra meyveyi bıraktım rahatladım kışları. Hele kuruyemiş ağırlıklı beslendiğim dönemlerde kurşun geçirmez bir ceru oluveriyorumBugunku menum
Sabah
1 borek
1 tane elmali kurabiye (utaniyorum ama yedim yine hamurlari )
Ara
Siyah erik
Oglen
1 tabak tarcinli yogurt
Ara
Yarim hurma
Aksam
1 kasik pilav
Tavuk
Salata
Ara
Yarim nar
Mandalina
Kizlar ben meyveyi cok severim ve pek hasta olmam
Bunuda meyveye borcluyum ama kiloda yapiyor ayni zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?