Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Tüm bunları yaparken de ip atlıyoruz bi yandan öölemi

Beğenileri “gördüm,okudum” anlamında yaptığımı anlıyorsunuzdur umarım
dünden beri yaşadığım fırtınayı 90’lar topiğinde paylaştım biraz ama burda gündemi doldurmak istemedim..tadım yok kızlar..bi günde on yıl yaşlanırmış insan..kızını doğurduğu gün gömebilirmiş mesela yüreğinin ta dibine..

Ne oldu canm bizede anlatabilirsin

Geçmiş olsun canım. Umarım doktordan kötü haber gelmez. her şeyin başı sağlık. senin aslında bu sağlık sorunlarıyla çalışmaman lazım. Allah yardımcın olsun. Bir yandan da çalışmak iyi ki var. Bir meşguliyet. Yorucu olsa da kafa dağıtıyor insan.

Kızına gelince.. yaşı daha küçük. Kavgada o hararetle anne kız arası bazen kırıcı sözler olabiliyor aslında öyle kastedilmeyen. Çok ciddiye alma kavga anında söyleninenleri.

Anne olarak o söylesede kötü şeyler söyleme sen ona. Büyüklük olgunluk sen de kalsın canım. Tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanıdır. Et tırnaktan ayrılmaz. Bir gün yaptıklarından çok utanacak. Sen sabret

Canım kızının bu hırçınlığının bir nedeni olmalı. Ailevi durumdan mı, ayrı olmanızdan mı, babasının babalık yapamadığından mı.. en iyi sen bilirsin. Durumu analiz edip ona göre çözüm üretmelisin. Sen akıllı bir kadınsın. Yani kökeni ne bu sorunun onu bulup çözmeli..

Maddi anlamda çok lüks bir yaşantı sunma kızına. Benim naçizane fikrim. Böyle annenin kıymeti bilinmez. O paraları kolay kazanmıyorsun sen. Bunun kızında farkında olmalı. Çalışıp hayatta kendi çabalamalı. Okusun senin gibi 1001 hastalığın altında çalışsın gecelere kadar kalsın o evlerde .

Sizi iyi tanımıyorum. Sadece benim anladığım kadarıyla fikir yürütüyorum. Umarım kırmamışımdır seni. Allah yardımcın olsun

Canım yaa tabiki anlıyoruz ve ben hep yazıyorum geçmişi okuyan yegane üyelerdensin diye. Takılmıştım sadece ozur dilerim..
Diğer konu hakkında da ne denir bilmiyorum.
Kızma kızına canım. Daha çok genç anlayamaz. İçinde neler yaşıyor bilemeyiz. Tam deli çağları. Babasız kardeşinden ayrı büyümüş. Sen de çok haklısın tabii ki insanın zoruna gider ama evlat işte. Bir imtihan. Napalım. Sahip çık çocuğuna canım. Seni de kaybettiğini düşünürse yanlış yollara sapabilir.. Er geç hatasını anlar. Tamam sen de yıpranmış olursun ama en azından pişmanlıkların olmaz.
Geldi mi eve canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…