Kaptanım yazdın ya oha diyorum diye bi film filmin adı oha diyorumyazmamış dimi... flo nerden anladı acaba hangi film olduğunu... 10 kere okudum nerdeyse mesajıama yok ya yazmamış
Kız ben filme oha dedin sandım.Kaptanım yazdın ya oha diyorum diye bi film filmin adı oha diyorum
Kız sen böylemi ip alıyon benim bacaklar birbirine dolanır nasıl atlıyon tepe üstü giderim valla kaptanım sizin 3tane çocuk var onların size ihtiyacı var siz bildiğiniz gibi atlayın bu adam cambaz gibiİstediğini görmedim canım hemen atayım
Adı gibi saçma sapan bi şeydiKız ben filme oha dedin sandım.
Oha diyorum bu nasıl film
Biz muhabbet ederken sen yoktun ki.Yine bugün de sohbetinize doyum olmadı kızlar
Hepinize iyi geceler
Nireyeeeee daha karpuz kesecektikYine bugün de sohbetinize doyum olmadı kızlar
Hepinize iyi geceler
Tüm bunları yaparken de ip atlıyoruz bi yandan öölemiBaşta ayaklar birbirine dolandı ama
Çalışınca oluyo
Aklında iki ayağının ortasında bir nokta belirle
Oraya bir sağ ayağı bas bir solu
Boşta olan ayağı da ağırlığı ondan alarak hafif tut canım
Biri beğeni görevlisi.. Sadece mesajları beğenmekle yükümlüsimeranya7
Birisinin kafası karışık büyük ihtimalle kaçamak yaptı yazmıyor .. @kafası-karisik
Biri bizim takımdan değil. Çok çağırdım gelmedi. @Hamzakifzulal
Hmm..Evet bi ara bırakıyor ipi canım bende 1000 in 500-600 ünü ipsiz atlıyorum çocuklardan dolayı
İkiside küçük
Sürekli etrafımda oluyorlar çarpmasın diye heryerde aniden zıplamaya başlıyoırum
Biri beğeni görevlisi.. Sadece mesajları beğenmekle yükümlüsimeranya7
Birisinin kafası karışık büyük ihtimalle kaçamak yaptı yazmıyor .. @kafası-karisik
Biri bizim takımdan değil. Çok çağırdım gelmedi. @Hamzakifzulal
Ne oldu canm bizede anlatabilirsinBeğenileri “gördüm,okudum” anlamında yaptığımı anlıyorsunuzdur umarım
dünden beri yaşadığım fırtınayı 90’lar topiğinde paylaştım biraz ama burda gündemi doldurmak istemedim..tadım yok kızlar..bi günde on yıl yaşlanırmış insan..kızını doğurduğu gün gömebilirmiş mesela yüreğinin ta dibine..
Geçmiş olsun canımCok sagolun kizlar ilaclarimi icince kendime geldim cok sukur :)
Mesajlardan okuyabilirsin canımNe oldu canm bizede anlatabilirsin
Cok sagol cnm bugun iyiyim cok sukurMesajlardan okuyabilirsin canım
Geçmiş olsun canım. Umarım doktordan kötü haber gelmez.Beğenileri “gördüm,okudum” anlamında yaptığımı anlıyorsunuzdur umarım
dünden beri yaşadığım fırtınayı 90’lar topiğinde paylaştım biraz ama burda gündemi doldurmak istemedim..tadım yok kızlar..bi günde on yıl yaşlanırmış insan..kızını doğurduğu gün gömebilirmiş mesela yüreğinin ta dibine..
Canım yaa tabiki anlıyoruz ve ben hep yazıyorum geçmişi okuyan yegane üyelerdensin diye. Takılmıştım sadece ozur dilerim..Beğenileri “gördüm,okudum” anlamında yaptığımı anlıyorsunuzdur umarım
Profilinden bak canım. Yarasını deşmeyelim şimdiCok sagol cnm bugun iyiyim cok sukur
Nerdeki mesajlardan bn mi goremedim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?