- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
İstediğini görmedim canım hemen atayımmaşallah yaaa ben naszara mı geldimmmm herkes zayıflamışsın dedikçe şımardım mıııı göbek gitmeyince motivasyonum mu düştü bilmiyorum ama artık zorla spor yapıyorum o da leslie
sen bana ip atlama videosu verecektin unuttun mu ben mi görmedim canım...
İstediğini görmedim canım hemen atayımmaşallah yaaa ben naszara mı geldimmmm herkes zayıflamışsın dedikçe şımardım mıııı göbek gitmeyince motivasyonum mu düştü bilmiyorum ama artık zorla spor yapıyorum o da leslie
sen bana ip atlama videosu verecektin unuttun mu ben mi görmedim canım...
Sağol canım yapamadım ben bunu sen yaptın mıİstediğini görmedim canım hemen atayım
Sağol canım yapamadım ben bunu sen yaptın mı
Aklında ayaklarının ortasında bi ortak nokta belirleÇalışa çalışa yaptım canım
Leslie de yana bi adım atıyoruz geri geliyoruz ya o mantığa benziyor deneyerek alıştım şimdi hiç nefes nefese kalmadan tek seferde 250 atlatabiliyorum .
İki ayakla aynı anda zıplarken 100 e gelmeden tükeniyordum .
Şimdi bunu okuyunca tekrardan bakcam video ya.. 250 tek sefer ha..Çalışa çalışa yaptım canım
Leslie de yana bi adım atıyoruz geri geliyoruz ya o mantığa benziyor deneyerek alıştım şimdi hiç nefes nefese kalmadan tek seferde 250 atlatabiliyorum .
İki ayakla aynı anda zıplarken 100 e gelmeden tükeniyordum .
Bu adamın elinde ip varmıİstediğini görmedim canım hemen atayım
Benim takımdan kızlardan biri günde 1000 kez atlıyodu.. Karnı baklava kası olmuştu..Süper ya çocuklar uyusun deneyeyim bi daha. İnşallah yaparım. Eskiden kilomdan yapamıyorum diyordum zayıfldım yine yapamıyorum.
10 kez atlasam kar...Benim takımdan kızlardan biri günde 1000 kez atlıyodu.. Karnı baklava kası olmuştu..
Şimdi bunu okuyunca tekrardan bakcam video ya.. 250 tek sefer ha..
Peki etkisi aynı mı?
Biri beğeni görevlisi.. Sadece mesajları beğenmekle yükümlüYa bişii dicemm.. Altta bi sürü isim görüyorum bi saat önce de öyleydi.. Neden yazmıyosunuz kuzular.. Takımın güvenlik görevlilerimisiniz yoksa
Benim karın hala yağ tabakası olduğu içinBenim takımdan kızlardan biri günde 1000 kez atlıyodu.. Karnı baklava kası olmuştu..
Takımın başlıca sorunu bu canımYa bişii dicemm.. Altta bi sürü isim görüyorum bi saat önce de öyleydi.. Neden yazmıyosunuz kuzular.. Takımın güvenlik görevlilerimisiniz yoksa
Evet bi ara bırakıyor ipi canım bende 1000 in 500-600 ünü ipsiz atlıyorum çocuklardan dolayıBu adamın elinde ip varmıEllerini öölesine oynatıyo dimii
Cıksss mimkin diiill .. Ben nefes nefeseye devamm edeyim
Etkisini henüz bilmiyorum canım iki gündür bu videoya göre yapıyorum yeni öğrendim yaniŞimdi bunu okuyunca tekrardan bakcam video ya.. 250 tek sefer ha..
Peki etkisi aynı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?