Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kızlar Allah razı olsun hepinizden ,çok teşekkür ederim. Anka umarım takımı zor durumda bırakmıyorumdur,bu aralar çünkü yeme düzenim vs tamamen bozuldu ,vaktim de pek Yok yazmaya ,kusura bakmayın tekrar

canım sorun girememesi değil ki ders çalışmak istememesi... söylenip durması...
1 saat kitap oku fazlasını istemiyorum dedim yok onu bile okutamıyorum...
Bilgisayar istiyorsa dersler yapılacak, kitap okunacak ve test çözülecek. Bu 3'ü uyku saatinden ne kadar önce biterse yatma zamanından 30 dakika öncesine kadar bilgisayar serbest bizim evde. Olur da ödev savsaklanirsa, yazı çirkin olursa, ödev eksik yapılırsa 1 hafta yasak. Kuralımız bu. Alıştılar.

canim masallah ne güzel zayiflamissin sen neler yaptın

innuk
eshma
afatmas
L Lacivert34

arkadaşlar bizimle devam edecek misiniz? paylaşımlarınız hiç yok nerdeyse...
menü paylaşmıyor spor yapmıyor paylaımda bulunmuyorsunuz..
son kararınızı bildirirseniz ben de ona göre yeni üyeler bulmaya çalışırım

H hugocuk canım cuma da soyledim bu hafta sabit gelmemen lazım kilo vermeden gelirsen maalesef diskalifiye olursun.. tamam çocuklarla uğraşıyorsun bunun ben farkındayım bişey de demiyorum ama diyetine de dikkat etmen lazım canımcım..

florence_N C cerulean mutlaka %1 çıkarmanız lazım ve menü paylaşımına dikkat etmeniz lazım...

jane eyre_ tekrar başın sağolsun canım... haftaya da seni tam motivasyon bekliyorum

gulenyuzumsunsen saa diyecek birşey bulamıyorum canım... menü paylaşımı tam, mesaj paylaşımı tam spor dersen şahane... verdiğin kilo aşikarrrrr... 12. takım kraliçesi seçiyorum canım seni aynen boyle devam

Benim oglum la yaşıt ama daha bugün olmuş kalk ödevini yap demiş insan degilim sorumluluğunu bilir kendi yapar hiç kontrol bile etmem geçen hafta iki yazılısı vardı ikisinden de 100almış maşallah zorla bişey yaptıramazsın kuzum sen yıpranırsın ancak çocuğun içinden gelecek zorla olmaz bazı çocuklar öyle malesef ite kaka ancak yaparlar sonra pişman olurlar okumadık diye ama iş işten geçer malesef bizde diz üstü var ama eşim çocukların tableti var ve ben hafta içi çıkarmam hafta sonunda ders bittikten sonra veririm

canim masallah ne güzel zayiflamissin sen neler yaptın

canım ben sporu hiç bırakmadım... kaçamak yaptığım günler de mutlaka ertesi günü telafi ettim hiç karbonhidrat almadım ertesi günü... ve en onemlisi karatay kahvaltısı bence... tam karatay kahvaltısı yaptığım günler ertesi gün mutlaka eksi geldim...

işte benim çocxuklarım normal değil canım... dersleri çok iyi matematikte denklem polinom fonksiyon sor bilir... uzayı bilim adamlarından iyi bilir... tarih dersen sular seller gibi pasişahları sayar savaşları tarhleri ezbere bilir... tek sorunumuz ingilizce ama işte keşke normal olsaydı.. soz dinletemiyorum... surekli çatışma halindeyiz maalesef ben de bir süre sonra bırakıyorum mecbur.. uğraşamıyorum artık

4 kasım Su /Spor Listesi
1.gulenyuzumsunsen
1000 ipatlama= 200 puan
100 Side leg lift=20 puan
50 bridge=10 puan
Toplam =230 puan

2. Cerulean
100 dakika yürüyüş = 100 puan
1,5 litre su

hiç spor yapan yok mu kızlar...
florence_N sen yurüyuş yapmadın mı iki gündür...
yarından itibaren ben de başlıyorum inşallah tekrar....

yeni üye bulmam lazımmm... böyle giderse bu hafta diskalifiye etmem gerekecek... eee yeniüyeler denemeden geçemeyecek sanki... acilen yeniüye bulmam lazımmm

1. sayfayı da düzenledim... bu hafta hedef belirlemedik ama istiyorsanız belirleyelim kızlar...
bir de 2 gruba ayrılalım dedik.. yeni üyelerden Kafam-karisik var.. diğerlerinden katılmak isteyen olursa haftaya ekleriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…