canım sorun girememesi değil ki ders çalışmak istememesi... söylenip durması...Windows açılışına oturum şifresi koy giremesin. Ben çareyi şifrede buldum.
Bilgisayar istiyorsa dersler yapılacak, kitap okunacak ve test çözülecek. Bu 3'ü uyku saatinden ne kadar önce biterse yatma zamanından 30 dakika öncesine kadar bilgisayar serbest bizim evde. Olur da ödev savsaklanirsa, yazı çirkin olursa, ödev eksik yapılırsa 1 hafta yasak. Kuralımız bu. Alıştılar.canım sorun girememesi değil ki ders çalışmak istememesi... söylenip durması...
1 saat kitap oku fazlasını istemiyorum dedim yok onu bile okutamıyorum...
canım teşekkür ederim iyi olmaya çalışıyorum ,memleketten yeni döndük ,babaannemin evinde her akşam Kuran okunuyor işte öyle bu aralarCanımjane eyre_ nasılsın? Umarım iyisindir
Kraliçeligi elimden aldı deseneohh çok şükür geçen haftanın spor listesini yaptım sonunda :))
Eki Görüntüle 2063601
spor kraliçemizgulenyuzumsunsen olmuştur... verdiği kiloyla da ne kadar çabaladığı belliydi zaten tebrik ediyorum canımmm
canim masallah ne güzel zayiflamissin sen neler yaptınmaşallah yaaa ben naszara mı geldimmmm herkes zayıflamışsın dedikçe şımardım mıııı göbek gitmeyince motivasyonum mu düştü bilmiyorum ama artık zorla spor yapıyorum o da leslie
sen bana ip atlama videosu verecektin unuttun mu ben mi görmedim canım...
sen ana kraliçesin zaten :)Kraliçeligi elimden aldı desene
Benim oglum la yaşıt ama daha bugün olmuş kalk ödevini yap demiş insan degilim sorumluluğunu bilir kendi yapar hiç kontrol bile etmem geçen hafta iki yazılısı vardı ikisinden de 100almış maşallah zorla bişey yaptıramazsın kuzum sen yıpranırsın ancak çocuğun içinden gelecek zorla olmaz bazı çocuklar öyle malesef ite kaka ancak yaparlar sonra pişman olurlar okumadık diye ama iş işten geçer malesef bizde diz üstü var ama eşim çocukların tableti var ve ben hafta içi çıkarmam hafta sonunda ders bittikten sonra veririmbi çocuk krizi de biz yaşadık... her hafta aynı şey... 9 yaşında 4. sınıfa giden oğlum var... cinnet geçirmeden bilgisayarın başından kaldıramıyorum. ne ödev yapıyor ne kitap okuyor... yine bağrış çığrış oturttum... az kalsın bilgisayarı kıracaktım...
canim masallah ne güzel zayiflamissin sen neler yaptın
işte benim çocxuklarım normal değil canım... dersleri çok iyi matematikte denklem polinom fonksiyon sor bilir... uzayı bilim adamlarından iyi bilir... tarih dersen sular seller gibi pasişahları sayar savaşları tarhleri ezbere bilir... tek sorunumuz ingilizceBenim oglum la yaşıt ama daha bugün olmuş kalk ödevini yap demiş insan degilim sorumluluğunu bilir kendi yapar hiç kontrol bile etmem geçen hafta iki yazılısı vardı ikisinden de 100almış maşallah zorla bişey yaptıramazsın kuzum sen yıpranırsın ancak çocuğun içinden gelecek zorla olmaz bazı çocuklar öyle malesef ite kaka ancak yaparlar sonra pişman olurlar okumadık diye ama iş işten geçer malesef bizde diz üstü var ama eşim çocukların tableti var ve ben hafta içi çıkarmam hafta sonunda ders bittikten sonra veririm
3 Kasım Cuma Su/Spor Listesi
1.gulenyuzumsunsen
2 litre su
750 ml detoks suyu
1300 ipatlama= 260 puan
15 dk leslie =15 Puan
50 squat=10 puan
100 Side leg lift=20 puan
75 bridge=15 puan
Toplam =320 puan
2. Cerulean
40 dakika yürüyüş = 40 puan
2 litre su + 4 bardak bitki çayı
4 kasım Su /Spor Listesi
1.gulenyuzumsunsen
1000 ipatlama= 200 puan
100 Side leg lift=20 puan
50 bridge=10 puan
Toplam =230 puan
2. Cerulean
100 dakika yürüyüş = 100 puan
1,5 litre su
hiç spor yapan yok mu kızlar...
florence_N sen yurüyuş yapmadın mı iki gündür...
yarından itibaren ben de başlıyorum inşallah tekrar....
Önce ipsiz dene canım.. Daha kolay yaparsın..harika
ben beceremedim yaaa... baya denedim akşam ipsiz bile yapamadım... ama çalışmalara devam edeceğim
çalışmalarım devam ediyorÖnce ipsiz dene canım.. Daha kolay yaparsın..
Ben 250 yapıcam bugün..Eki Görüntüle 2063609
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?