Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Dünkü menümü paylaşayım

Sabah 6:00
2 haş yumurta
Bir parça tavuk

Öğle 12:00

180 gr kadar tavuk göğsü
1 kase haş Brüksel lahanası/karnabahar

Akşam 16:00
1 kase domates çorbası
50 gr kadar tavuk göğsü

1.5 litre su
1:40 saat yürüyüş

Karnını düşük kaloriyle doyurmak isteyene brokoli, karnabahar, Brüksel lahanası ideal

4 kasım Su /Spor Listesi
1.gulenyuzumsunsen
1000 ipatlama= 200 puan
100 Side leg lift=20 puan
50 bridge=10 puan
Toplam =230 puan

2. Cerulean
100 dakika yürüyüş = 100 puan
1,5 litre su

Selam kızlar, bebim hasta. Geceden beri kusuyor ve ateşlendi. Kahvaltı etmedim sayılır, çeyrek kase şehriye çorbası içtim sadece. Pek ugramayabilirim.

Yarın annemle babam geliyorlar memleketten çocuklara evi süpürüp sildiricem bende bişeyler hazırlıycam ne yapsam diye düşünüyorum yarına yemek dügün çorbası karnıyarık pilav hoşaf yapıcam tatlı Kıbrıs tatlısı yapim bide kahvaltıya poaça düşünüyorum nasıl olur kızlar

Dün burda bi arkadaş ip atlama tekniği anlatmıştı ve ben asla yapamam demiştim..
Veeee yaptım yapılıyormuş ve harikaa..
Bi çırpıda 230 atlayıverdim.
Maşallah bana
Boşuna dememişler ya bahanelerin olur ya sonuçların atlayamadım deseydin denemeden bahane etmiş olurdun denedin ve başardın sonuçlarınıda alırsın inş canım

Dün burda bi arkadaş ip atlama tekniği anlatmıştı ve ben asla yapamam demiştim..
Veeee yaptım yapılıyormuş ve harikaa..
Bi çırpıda 230 atlayıverdim.
Maşallah bana
harika
ben beceremedim yaaa... baya denedim akşam ipsiz bile yapamadım... ama çalışmalara devam edeceğim

bi çocuk krizi de biz yaşadık... her hafta aynı şey... 9 yaşında 4. sınıfa giden oğlum var... cinnet geçirmeden bilgisayarın başından kaldıramıyorum. ne ödev yapıyor ne kitap okuyor... yine bağrış çığrış oturttum... az kalsın bilgisayarı kıracaktım...

Windows açılışına oturum şifresi koy giremesin. Ben çareyi şifrede buldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…