Kadın olmak değil de kendini adam gibi gösterip evlenince içinden kalas okuz çıkan adama toslamak zor.Benim anladığım: kadın olmak ne zormuş yahu
Karnını düşük kaloriyle doyurmak isteyene brokoli, karnabahar, Brüksel lahanası idealNormal de karnabaharı kokusundan dolayı sevmem ,
Ama menümü çeşitlendirmek ve ondaki vitaminden de faydalanmak adına haşladım ve sarımsaklı yoğurt döktüm
Üstüne de pulbiberli sos yaptım
Tadını severek yemedim ama inanılmaz tok tuttu kızlar şaşırdım valla .
Sevenlere sevmeyenlere tavsiye ederim
Geçmiş olun canım şu çocuklar hasta olmasın dünya duruyor sanki Allah şifa versin kuzumSelam kızlar, bebim hasta. Geceden beri kusuyor ve ateşlendi. Kahvaltı etmedim sayılır, çeyrek kase şehriye çorbası içtim sadece. Pek ugramayabilirim.
Geçmiş olsun canımSelam kızlar, bebim hasta. Geceden beri kusuyor ve ateşlendi. Kahvaltı etmedim sayılır, çeyrek kase şehriye çorbası içtim sadece. Pek ugramayabilirim.
Dün burda bi arkadaş ip atlama tekniği anlatmıştı ve ben asla yapamam demiştim..hayırlı sabahlar canım...
Boşuna dememişler ya bahanelerin olur ya sonuçların atlayamadım deseydin denemeden bahane etmiş olurdun denedin ve başardın sonuçlarınıda alırsın inş canımDün burda bi arkadaş ip atlama tekniği anlatmıştı ve ben asla yapamam demiştim..
Veeee yaptım yapılıyormuş ve harikaa..
Bi çırpıda 230 atlayıverdim.
Maşallah bana
geçmiş olsun canımSelam kızlar, bebim hasta. Geceden beri kusuyor ve ateşlendi. Kahvaltı etmedim sayılır, çeyrek kase şehriye çorbası içtim sadece. Pek ugramayabilirim.
harikaDün burda bi arkadaş ip atlama tekniği anlatmıştı ve ben asla yapamam demiştim..
Veeee yaptım yapılıyormuş ve harikaa..
Bi çırpıda 230 atlayıverdim.
Maşallah bana
Windows açılışına oturum şifresi koy giremesin. Ben çareyi şifrede buldum.bi çocuk krizi de biz yaşadık... her hafta aynı şey... 9 yaşında 4. sınıfa giden oğlum var... cinnet geçirmeden bilgisayarın başından kaldıramıyorum. ne ödev yapıyor ne kitap okuyor... yine bağrış çığrış oturttum... az kalsın bilgisayarı kıracaktım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?