Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Hiç güleceğim yoktu demek geçen hafta ben dogru hesaplamışım gelecegi görüyorum

Kaptan selam,

Ben devam etmek niyetindeyim. Geçen hafta başında söylemiştim evden giremiyorum diye. Gündüz işteyken burdayım zaten ve paylaşımlarımda var. Çıkmak istemiyorum. Kendi kendime motive olmam çok zor. Kendime sopa gösterecek halim yok. Burda siz çekersiniz kulaklarımı..
Ama tabi takımında bir düzeni var. Eğer isteseniz liste dışı devam edeyim. Ya da başka türlü bir şey yapalım ne bileyim.
Mesajını okuyunca moralim bozuldu şimdi benim..
Disipline ihtiyacım var beni başı boş bırakmayın pls.

Tatlım ben zaten seni bekletmeden listeye alacaktım.geçen hafta da söyledim. Ama sadece pazartesi salı menü paylaşmışsın. Spor listesinde de hiç adın yoktu. Cuma da bildirime çok geç geldin o sebeple almadım. Eksiklerini tamamlarsan bu cuma girersin inşallah. Cuma 12:00 en geç 13:00 e kadar tamamlamak gerekiyor bildirimleri. Sonra oğlan geliyor benim kızı derse götürüyorum falan derken çok sıkıntı oluyor bana

Anlaştık kaptan,
Bundan sonra menüleri düzenli paylaşacağım.
Öpüldünüz

Yaaa sen doğurur gelirsin buralara görürüm o zaman seni. İntikam soğuk yenen bir yemektir
Gitmiyorumki gelim demiştim kovsanızda gitmem diye tabiki yine burda yarışıcam bana burdan emeklilik Yohhhh malesef en son ben kalkıcam ganımca gelirken bi kaç tanede üye getirim intikamını unuttururum belkim kaptancım

Hafta sonu menümü paylaşayım o zaman,

04.11.2017 Cumartesi,

11:00 Kahvaltı
1 sahanda yumurta,
1 dilim pastırma,
1 küçük parça kavurma,
8-10 zeytin,
1 dilim eski kaşar,
1 dilim tulum peyniri
3-4 bardak çay,

Ara
Türk kahvesi,
su , çay..

18:30 Akşam yemeği,

1 tabak yoğurt tarhanası,
2 dilim tavuk göğsü,
Salata

05.11.2017 Pazar

10:00 Kahvaltı
1 sahanda yumurta,
1 dilim beyaz peynir,
8-10 zeytin,
10-15 fındık-4-5 kuru kayısı,
Domates, salatalık

Ara
Türk kahvesi,
Su, çay

19:30 Akşam yemeği,

1 tabak hamsi buğulama,
salata
2 dilim tahin helvası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…