Arkadaşlar geçen haftanın kilosundan bu günün kilosunu çıkarıyoruz.. Yani bu gün artı geldiysek küçük sayıdan büyük sayı çıkıyor sonuç eksi oluyor... Kilo alınca eksi koyun alıcılarımla oynamayın benim
Anamm gel S Sevgi261213 canım gel seni şefkatli kollarımla zayıflatalalım gelll..S Sevgi261213 canım sen biraz buralarda takıl bence
Bir gruba dahil olmanın faydası oluyor emin ol...
Aboooo sen naptın yaaa... Ben sana sopa göstermedim tabii ondan oldu..
gelen vuruyo giden vuruyo zati
bi de sen vur nolcek
kilo veriyoz yine yaranamıyoz
Kız ne alaka onu mu diyom. O yuzdeydi bu fark.
Hiç güleceğim yoktu demek geçen hafta ben dogru hesaplamışım gelecegi görüyorum
Çok özür diliyorum w madam affet bu uykusuz kardaşınıgelen vuruyo giden vuruyo zati
bi de sen vur nolcek
kilo veriyoz yine yaranamıyoz
Sen kimden yanasın.
Eller kadir kıymet bilmiyor bacım
Kaptanım fark olunca + olur - olunca kilo vermiş olmuyo mu kız - 1kilo 100yazmışKız ne alaka onu mu diyom. O yuzdeydi bu fark.
Ben yarışmacılardan yanayım siz kaptansınız sonuçta tarafım belliSen kimden yanasın.
Nasıl karıştırır ortalığı bak hele
Oh ne guzel canm darisi bana olsun bana simdilik 62-63 te yeter :)Canım hayırlısıyla ocak sonuna kadar 52/53 olmayı düşünüyorum inşallah. bir ara pilatese yogaya başlayayım diyorum. Korumada yardımcı olur.
Cuma bildirim yaparken formül şöyle. Hesap makinesini aç sırayla yaz.Kaptanım fark olunca + olur - olunca kilo vermiş olmuyo mu kız - 1kilo 100yazmış
Yaaa sen doğurur gelirsin buralara görürüm o zaman seni. İntikam soğuk yenen bir yemektirBen yarışmacılardan yanayım siz kaptansınız sonuçta tarafım belli
innuk
@eshma
@afatmas
@Lacivert34
arkadaşlar bizimle devam edecek misiniz? paylaşımlarınız hiç yok nerdeyse...
menü paylaşmıyor spor yapmıyor paylaımda bulunmuyorsunuz..
son kararınızı bildirirseniz ben de ona göre yeni üyeler bulmaya çalışırım
H hugocuk canım cuma da soyledim bu hafta sabit gelmemen lazım kilo vermeden gelirsen maalesef diskalifiye olursun.. tamam çocuklarla uğraşıyorsun bunun ben farkındayım bişey de demiyorum ama diyetine de dikkat etmen lazım canımcım..
florence_N C cerulean mutlaka %1 çıkarmanız lazım ve menü paylaşımına dikkat etmeniz lazım...
jane eyre_ tekrar başın sağolsun canım... haftaya da seni tam motivasyon bekliyorum
gulenyuzumsunsen saa diyecek birşey bulamıyorum canım... menü paylaşımı tam, mesaj paylaşımı tam spor dersen şahane... verdiğin kilo aşikarrrrr... 12. takım kraliçesi seçiyorum canım seni aynen boyle devam
Tatlım ben zaten seni bekletmeden listeye alacaktım.geçen hafta da söyledim. Ama sadece pazartesi salı menü paylaşmışsın. Spor listesinde de hiç adın yoktu. Cuma da bildirime çok geç geldin o sebeple almadım. Eksiklerini tamamlarsan bu cuma girersin inşallah. Cuma 12:00 en geç 13:00 e kadar tamamlamak gerekiyor bildirimleri. Sonra oğlan geliyor benim kızı derse götürüyorum falan derken çok sıkıntı oluyor banaKaptan selam,
Ben devam etmek niyetindeyim. Geçen hafta başında söylemiştim evden giremiyorum diye. Gündüz işteyken burdayım zaten ve paylaşımlarımda var. Çıkmak istemiyorum. Kendi kendime motive olmam çok zor. Kendime sopa gösterecek halim yok. Burda siz çekersiniz kulaklarımı..
Ama tabi takımında bir düzeni var. Eğer isteseniz liste dışı devam edeyim. Ya da başka türlü bir şey yapalım ne bileyim.
Mesajını okuyunca moralim bozuldu şimdi benim..
Disipline ihtiyacım var beni başı boş bırakmayın pls.
Canım en az 55'e kadar gitmeyi planlıyorum.Çok değil gibi görünüyor belki şu an ama benim basenler falan fena yani.
Tatlım ben zaten seni bekletmeden listeye alacaktım.geçen hafta da söyledim. Ama sadece pazartesi salı menü paylaşmışsın. Spor listesinde de hiç adın yoktu. Cuma da bildirime çok geç geldin o sebeple almadım. Eksiklerini tamamlarsan bu cuma girersin inşallah. Cuma 12:00 en geç 13:00 e kadar tamamlamak gerekiyor bildirimleri. Sonra oğlan geliyor benim kızı derse götürüyorum falan derken çok sıkıntı oluyor bana
Gitmiyorumki gelim demiştim kovsanızda gitmem diye tabiki yine burda yarışıcam bana burdan emeklilik Yohhhh malesef en son ben kalkıcam ganımca gelirken bi kaç tanede üye getirim intikamını unuttururum belkim kaptancımYaaa sen doğurur gelirsin buralara görürüm o zaman seni. İntikam soğuk yenen bir yemektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?