Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bizimkide çok hareketli zayıftı geçen seneden beri açık süt alıyorum her akşam 1 bardak yatmadan ballı süt içiriyorum öyle kilo aldı topladı iyi şimdi ama bizim boyumuzda çok uzun sınıfın en uzunuyuz 5 yaşında 26 kilo şuan ama boyu uzun göstermiyo

Anaamm ne diyorsun, 5 yaşında ve 26 kilo mu? Maaaşşallah nazarlar değmesin..
Bizimki 8 i bitirecek 3 gün sonra ve 23,5 kg adam ben ne yapayım nasıl kilo aldıracam bu çocuğa..
Biri bana akıl versinnn..

Her sabah kahvaltısına yumurta yapıyorum, yarısını zor bela kavga ede ede yiyor. Zorlarsam öğürüyor.
Bende açık süt alıyorum içiriyorum hergün ikisine de. Muz ceviz fındık fıstık koyuyorum beslenmesine. hamur işi ayrıca..
akşam yemeklerinde 1 tabak yemeği zor bela yiyor.. Benim ki cidden afrikalı gibi napcam ben???

Bizim sıkıntımızda hamurişi ekmek hiç yemez. Tek yediği karbonhidrat yaptığım mantıdır. Poğaça börek ağzına sürmez. Dün akşama dek mantı yaptım buzluğa attım.
Bizimki meyveyi bol yer çok yer. Arada sabahları bıldırcın yumurtası yer. Ton balığı sever. Et köfter çok yer. Mesela yer elması kereviz havuç enginar bunları haşlarım krema un koyarım blendrdan geçirip çorba içer bayılırda. Sebze et süt çok yediririm hazır yemek haftada 1 kez o da kebap alırırım. Benim ufacıkta uzun boylu anaokuluna gidenlerle aynı boyda o da 18 kilo boyu uzun belli etmiyo kilosunu o da. İriler ikiside şişman yağlı değiller ufacık 28 abisi 33 numara ayakkabı giyiyor

İştah açıcı şeyler yedir yazın aralarda demir şurubu takviyesi yap ama unutma yazın sadece.
Aktardan karadut şurubu aldım sulandırıp meyve suyu gibi içriyorum hergün keçiboynuzu özü yediriyorum 1 kaşık. Nutrigenin vitaminlerini kullanıyoruz. Hergğn 1 çay kaşığı çörekotu yağımızda var soğuk press. Birde bahsettiğim karışımı yaptım veriyorum işte. Bence balı arısütünü propolisi kendin al kendin yap hazırlarına az koyuyorlar propolisi arısütünü sen kendin yap. Sebze çorbaları yap kremalı olunca yer lezzetli oluyor çünkü. Hiç kereviz yediğini anlamaz. Ben bu yaz tarhanamı yaparken közlenmiş biberden yaptım çok lezzetli oldu. Yarım kilo kuzu kuşbaşı alıyorum az az bölüp buzluğa atıyorum sonra çıkarıp çıkarıp haşlıyorum. Sarımsakta koyuyorum içine. Pişince ılıyınca tarhana koyup bidaha pişirip içiriyorum çok faydasını görüyorum. Bizim reflümüzde varya normalde gelişimde sıkıntı olması gerekirken bu yollarla gelişimi çok şükür hep ileri oldu. Ama işte hep mutfaktayım ömrüm mutfakta geçiyor hep işim var hiç müsait değilim hiç gezemiyorum napalım iyi olsunlarda

Canım sen iyi bakıyorsun kuzulara maşşalahh.
Ben geçen sene evdeydim, şu yukarda saydıklarının çoğunu denedim. Ama bende ki sıkıntı istikrarlı olamıyorum. Vitamin şurupları vardı yaz dönemi kullandık bitti, kışın balık yağına geç dedi doktor ama daha alamadım.
Geçen sene kasaptan ilikli kemik alıyordum soğan sarımsak havuç kereviz sapı ile birlikte saatlerce özü çıkana kadar kaynatıp karton bardaklarla dondurucuya atıyordum. Tüm yemeklere çorbalara katıyordum. Bağışıklığı güçlendirdi ama kilo yaptı mı hayır..
Şimdi çalışmaya başladım saldım iyice.. Sabah kahvaltı hazırlıyorum yerse yer yemezse servise ancak yetişir. Ivır zıvır çok yiyor iştah zaten yok olanda kapanıyor haliyle.
Kremalı çorba deneyim,ekmek bizim ki de yemez, hamur işi olarak açma, simit, kek, kurabiye birde sadece patatesli börek yer. Bunlarıda her gün yemez ya da yarısını ancak yer.
Bizimkininde bebeklikte reflüsü vardı. Ondan kilo alamadı. Sonrasında da hep zayıf kaldı..

Kizlar cocuklariniz ne guzel saglikli seyler yiyorlar zayif olsunlar bosverin saglikli olsunlarda
Fos fos eti ne yapacaksiniz bizde varda ne yapiyoz anca zayiflamya calisiyoruz :)

Kizlar cocuklariniz ne guzel saglikli seyler yiyorlar zayif olsunlar bosverin saglikli olsunlarda
Fos fos eti ne yapacaksiniz bizde varda ne yapiyoz anca zayiflamya calisiyoruz :)

Canım etli butlu olsun derdinde değilim inan. Azıcık yaşını göstersin, sağlıklı görünsün yeter. Birde halsizliği ve çabuk yorulma durumu var tabi. Ayrıca kansızlık da var haliyle.. Her 6 ayda bir kan tahlili yaptırıyoruz hep demir eksikliği, kansızlık vitamin depoları boş.
8 yaşında çocuk 9 a girecek hala 5-6 yaş pantolonları giyiyor. bel olsa boy olmuyor boy olsa bel olmuyor. Bacakları bileklerim kalınlığında. Göz altları çökük çökük. Rüzgarda savrulup gidiyor.
Yaşıtlarını tutup kaldıramazsın bizimkini havada hoplat o derece..Her gören zayıf, çelimsiz, bakımsız vs. diyor.
Ama yemiyor, yediremiyorum. Kafaya takınca karşılıklı üzülüyoruz. Takmasam hiç umrunda değil yemek.

Canim bnm kardesimde oyleydi
Goren bu cocuga bir sey yedirmiyo musunuz diyordu o kadar zayifti ki kemikleri sayiliyordu her yeri mor mordu
Hatta bir gun okuldan gelirken cok ruzgar vardi bildigin ucuyordu havada yakaldim
Snra ergenlik doneminde bir ataga gecti masallah simdi kilosuda boyuda gayet ideal
Siz yine elinizden geleni yapin ama gerisini zamana birakin bir sekilde buyuyorlar cok sukur :)

Alemsin bacı ya bende mangal yaparım eşim bi kez yaptı oda yaktı bende kızdım dediki gider yine getiririm marketten kalbimi kırdığına degermi o günden sonrada elini mangala sürmüyor

6 Kasım Pazartesi Su/Spor Listesi
1.gulenyuzumsunsen
2 litre su
1 bardak limonlu su
1000 ipatlama= 200 puan
150 squat=30 puan
500 Side leg lift=100 puan
200 bridge=40 puan
Toplam=370 puan

benim su spor bugün böyle oldu
Hergün 100 yaptığım hareketlerin bugün 2 katına ,5 katına çıkardım
Şimdi neden dellendin derseniz
Küçük bi kase cipsi yedim
Kendime ceza verdim
1 saattir
Hareket yaptım ve ip atladım
Bacaklarımı hissetmiyorum
Oh oldu bana
3 dk cipsi yer mutlu olursan sonu böyle olur işte

Menüm de
Kahvaltı 08:30
1 haşlanmış yumurta
Salatalık
Zeytin peynir
Marul maydanoz yeşil soğan
1 ceviz

İkindi 14:30
1 tabak yoğurtlu haşlanmış karnabahar

15:00 küçük kase cipsi
Ara 16:30 Yeşil elma

Akşam 18:00
1 kase mercimek çorbası
Salata

Son düzenleme:
2 gün önce yoğurtlu karnabahardan bahsetmiştim tok tutuyor diye, Bugün kendimi denemek için tekrar yedim ve akşama kadar inanılmaz tok tuttu.

Haşlanmış Karnabahar Tadından hiç hoşlanmadım ama artık sık sık menüme girecek elbet birgün alışırım ..

Akşam menümde cipsi yediğim için hafif tutmaya çalıştım , çorbayı yedim ama salatayı daha yemedim .
Şimdi yapıp az bişi yiyeceğim

Canım bir omlet yap. Üzerine gezdir bol baharatlı z yağını. Lezzete gel. Ekmeği bırakalı 4 yıl oldu. Hayattaki en gereksiz şeymiş ekmek yemek. Benden söylemesi

Canım bal ben de çarpıntı yapıyor. Şeker komasına giriyorum sanırım. Anneanneme de ciğerlerinde rahatsızlık var diye anzer balı getirtmiştik. Onun da tansiyonunu yükseltti. Diğer söylediklerine amenna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…