Bizimkide çok hareketli zayıftı geçen seneden beri açık süt alıyorum her akşam 1 bardak yatmadan ballı süt içiriyorum öyle kilo aldı topladı iyi şimdi ama bizim boyumuzda çok uzun sınıfın en uzunuyuz 5 yaşında 26 kilo şuan ama boyu uzun göstermiyoBen geçen sene benim büyük oğlan için yaptırmıştım doğal ürünler satan bir yerde. Çok sıska bizim ki belki biraz kilosu toparlanır diye. Dediğin gibi enerji veriyor duvarlara tırmandı ama zerre kilo almadı sıpa.
Şimdi ben yesem 1 kasık direk 1 kg alırım. Bizim evde bünyesi kilo yapan tek cisim benim
Bizimkide çok hareketli zayıftı geçen seneden beri açık süt alıyorum her akşam 1 bardak yatmadan ballı süt içiriyorum öyle kilo aldı topladı iyi şimdi ama bizim boyumuzda çok uzun sınıfın en uzunuyuz 5 yaşında 26 kilo şuan ama boyu uzun göstermiyo
Bizim sıkıntımızda hamurişi ekmek hiç yemez. Tek yediği karbonhidrat yaptığım mantıdır. Poğaça börek ağzına sürmez. Dün akşama dek mantı yaptım buzluğa attım.Anaamm ne diyorsun, 5 yaşında ve 26 kilo mu? Maaaşşallah nazarlar değmesin..
Bizimki 8 i bitirecek 3 gün sonra ve 23,5 kg adam ben ne yapayım nasıl kilo aldıracam bu çocuğa..
Biri bana akıl versinnn..
Her sabah kahvaltısına yumurta yapıyorum, yarısını zor bela kavga ede ede yiyor. Zorlarsam öğürüyor.
Bende açık süt alıyorum içiriyorum hergün ikisine de. Muz ceviz fındık fıstık koyuyorum beslenmesine. hamur işi ayrıca..
akşam yemeklerinde 1 tabak yemeği zor bela yiyor.. Benim ki cidden afrikalı gibi napcam ben???
İştah açıcı şeyler yedir yazın aralarda demir şurubu takviyesi yap ama unutma yazın sadece.
Aktardan karadut şurubu aldım sulandırıp meyve suyu gibi içriyorum hergün keçiboynuzu özü yediriyorum 1 kaşık. Nutrigenin vitaminlerini kullanıyoruz. Hergğn 1 çay kaşığı çörekotu yağımızda var soğuk press. Birde bahsettiğim karışımı yaptım veriyorum işte. Bence balı arısütünü propolisi kendin al kendin yap hazırlarına az koyuyorlar propolisi arısütünü sen kendin yap. Sebze çorbaları yap kremalı olunca yer lezzetli oluyor çünkü. Hiç kereviz yediğini anlamaz. Ben bu yaz tarhanamı yaparken közlenmiş biberden yaptım çok lezzetli oldu. Yarım kilo kuzu kuşbaşı alıyorum az az bölüp buzluğa atıyorum sonra çıkarıp çıkarıp haşlıyorum. Sarımsakta koyuyorum içine. Pişince ılıyınca tarhana koyup bidaha pişirip içiriyorum çok faydasını görüyorum. Bizim reflümüzde varya normalde gelişimde sıkıntı olması gerekirken bu yollarla gelişimi çok şükür hep ileri oldu. Ama işte hep mutfaktayım ömrüm mutfakta geçiyor hep işim var hiç müsait değilim hiç gezemiyorum napalım iyi olsunlarda
Kizlar cocuklariniz ne guzel saglikli seyler yiyorlar zayif olsunlar bosverin saglikli olsunlarda
Fos fos eti ne yapacaksiniz bizde varda ne yapiyoz anca zayiflamya calisiyoruz :)
Canim bnm kardesimde oyleydiCanım etli butlu olsun derdinde değilim inan. Azıcık yaşını göstersin, sağlıklı görünsün yeter. Birde halsizliği ve çabuk yorulma durumu var tabi. Ayrıca kansızlık da var haliyle.. Her 6 ayda bir kan tahlili yaptırıyoruz hep demir eksikliği, kansızlık vitamin depoları boş.
8 yaşında çocuk 9 a girecek hala 5-6 yaş pantolonları giyiyor. bel olsa boy olmuyor boy olsa bel olmuyor. Bacakları bileklerim kalınlığında. Göz altları çökük çökük. Rüzgarda savrulup gidiyor.
Yaşıtlarını tutup kaldıramazsın bizimkini havada hoplat o derece..Her gören zayıf, çelimsiz, bakımsız vs. diyor.
Ama yemiyor, yediremiyorum. Kafaya takınca karşılıklı üzülüyoruz. Takmasam hiç umrunda değil yemek.
Piknikte eşim telefonunu alır oyun oynar ben mangal ızgara yaparım. Oyun oynamaktan gözleri bozuldu gözlüksüz görmüyo hala oynuyo
Telefonunda oyun dolu çocuklara vermiyor gözleri bozulur diye tablette yok gözleri bozulmasın diye
Piknikte benim gibi mangal yapan başka kadın varmı yoksa bi enayi benmiyimki
Hayırlı olsun canımEvin altını yaptırdık çok farketti soğuma olmuyo şimdi sıcacık duruyo inşallah hastalıklardan kurtuluruz
Ahaha çok güldüm yineAllahım muhteşem bir dönüş oldu
Kız dostmusun düşman mı anacım
Aklımıza döner falan getirme şimdi durduk yere
Sen kahvede yüz. Geceleri zombi gibi uyuma. Erkenden kalpten gidecen Allah korusun benden söylemesiKızlar benim kalbimden kuflenmiş de motor dönmüyor gibi ses geliyor bu gün. Hayırdır inşallah. İyice hurdaya çıkıyorum galiba
Canım bir omlet yap. Üzerine gezdir bol baharatlı z yağını. Lezzete gel. Ekmeği bırakalı 4 yıl oldu. Hayattaki en gereksiz şeymiş ekmek yemek. Benden söylemesiSelam kızlar, nasılsınız bakalım?Dün geç saate kadar elektrik yoktu bildirim yapamadım, extra işler çıktı ve ben akşam bir parça ekmek yedim zeytinyağına batıra batıra. Kaçamak diyince ilk aklıma gelen şey, bol baharatlı güzel bir sızma yağa ekmek banmak .. Bir kaç güne regl olacağım onun etkisi hep böyle oluyor. Bu sabah da uzun süre acıkmadım. Öğlen gibi artık biraz çiğ yer fıstığı ile birkaç kuru üzüm yedim yeşilçay ile. Bu dönem yogaya ara veriyorum ama bol ev işi bahçe işi gidiyor bir şekilde..
Canım bal ben de çarpıntı yapıyor. Şeker komasına giriyorum sanırım. Anneanneme de ciğerlerinde rahatsızlık var diye anzer balı getirtmiştik. Onun da tansiyonunu yükseltti. Diğer söylediklerine amennaCumartesi günü balcı dükkanına gittim. Elimde hakiki tahlil ettirilmiş bal var epeyce. Balcıdan 1 şişe arı sütü ve 1 şişede sıvı propolis aldım. Eve geldim 1 şiş poleni yarım kavanoz bala karıştırdım tahta kaşıkla. Asla metal deymeyecek çünkü. Aru sütü ve propoliside ekledim bir güzel karıştırdım buzdolabında muhafaza ediyorum. Çocuklara yediriyorum hergün. Kendimde yedim inanılmaz enerji veriyor kızlar. Önceleri hazır alırdım ama böyle hem daha ekonomik hemde daha içeriği zengin oldu. Hemen etkisini görüyosunuz zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?