Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Listeden çıktın ya ondan dedim gitme tabi otur oturduğun yerde

Menüm belli oldu yazayım hemencik
Sabah: 1 dilim ekşi maya tam buğday ekmeği 1 yumurta çeri domates sivribiber. 1 dilim süzme peynir. Şekersiz limonlu ayvalu ıhlamur çayı
Ara:filtre kahve
Öğlen: 6 kaşık yeşil mercimek yemeği. 3 kaşık yoğurt
Ara: 1 mandalin 6 badem
Akşam: 6 kaşık yeşilmercimek yemeği ve közlenmiş patlıcan salatası

Linke ekledin mi canım menunu.

Selam kızlar, nasılsınız bakalım? Dün geç saate kadar elektrik yoktu bildirim yapamadım, extra işler çıktı ve ben akşam bir parça ekmek yedim zeytinyağına batıra batıra. Kaçamak diyince ilk aklıma gelen şey, bol baharatlı güzel bir sızma yağa ekmek banmak .. Bir kaç güne regl olacağım onun etkisi hep böyle oluyor. Bu sabah da uzun süre acıkmadım. Öğlen gibi artık biraz çiğ yer fıstığı ile birkaç kuru üzüm yedim yeşilçay ile. Bu dönem yogaya ara veriyorum ama bol ev işi bahçe işi gidiyor bir şekilde..

Kaptancımbenide listeden çıkart çünkü mesela çocuklarımın ikiisi birden hastallandımı en az 1 hafta doktorlarda koşturmaktan ne diyet yapabiliyorum ne spor. Takımada zararım olmasın. Öğlen sabahtan ev topla çocukların 1 saat kahvaltısı yemek yap filan öğlen oluyo öğlen küçüğü uyut büyüğü okula bırak o zaman koşuyorum sonra ufağı doyur diğerini okulsan al gel ev süpür akşam yemeği çayları kahveleri kekleri derken saat 22 oluyo çocukları uyutuyorum hadi ağırlık sporu vakti geliyo. Saat 24 oluyo o saatten sonrada kimse kalmamış oluyo burda. Bende geçmişi alıntılıyorum.
Çocuklar olmasaydı eskisi gibi çpk faal olurdumda bazen menümü paylaşcak vakit zor buluyorum beni mazur gör ben listeden çıkayım ama burda hep olururm sizleri seviyorum çünkü

Şöyle miis gibi temiz havada bancan mis misss ohh özlemiçim
Bu sene pikniklerede gidemedik özlemişim

Piknikte eşim telefonunu alır oyun oynar ben mangal ızgara yaparım. Oyun oynamaktan gözleri bozuldu gözlüksüz görmüyo hala oynuyo
Telefonunda oyun dolu çocuklara vermiyor gözleri bozulur diye tablette yok gözleri bozulmasın diye
Piknikte benim gibi mangal yapan başka kadın varmı yoksa bi enayi benmiyimki

Güle güle kullanın inşallah
Saol canım ev çok komforlu oldu sanki yaz günündeki gibi yerler hiç soğuk değil. Ama yine ev 24 buçukta küçük açıyo üzerini büyükte sıcak istiyo dün 24 e aldık sweat vardı üzerinde üşümüş sonra tekrar 24 buçuğa aldık. Yeterki hastalanmasınlar diye. Yoksa doktor muayene ücreti taksi parası ilaç parası derken fazlasıyla o paralar çıkıyo bizdem

Cumartesi günü balcı dükkanına gittim. Elimde hakiki tahlil ettirilmiş bal var epeyce. Balcıdan 1 şişe arı sütü ve 1 şişede sıvı propolis aldım. Eve geldim 1 şiş poleni yarım kavanoz bala karıştırdım tahta kaşıkla. Asla metal deymeyecek çünkü. Aru sütü ve propoliside ekledim bir güzel karıştırdım buzdolabında muhafaza ediyorum. Çocuklara yediriyorum hergün. Kendimde yedim inanılmaz enerji veriyor kızlar. Önceleri hazır alırdım ama böyle hem daha ekonomik hemde daha içeriği zengin oldu. Hemen etkisini görüyosunuz zaten.

Bugün 1 kaşık yoğurda zencefil zerdeçal ve tarçın ekleyerek yiyeceğim yatmadan önce metabolizmayı ateşliyormuş

Ben geçen sene benim büyük oğlan için yaptırmıştım doğal ürünler satan bir yerde. Çok sıska bizim ki belki biraz kilosu toparlanır diye. Dediğin gibi enerji veriyor duvarlara tırmandı ama zerre kilo almadı sıpa.
Şimdi ben yesem 1 kasık direk 1 kg alırım. Bizim evde bünyesi kilo yapan tek cisim benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…