Temiz havaya aslında her gün çıkmak lazım. Ayakları toprağa basmak (ekmeğı yağa banıp yemekten bahsetmiyorum farkındaysanızŞöyle miis gibi temiz havada bancan mis misss ohh özlemiçim
Bu sene pikniklerede gidemedik özlemişim
Katılıyorum canım sana. Sağlıksız kilo alacaklarına sağlıklı zayıf olsunlarKizlar cocuklariniz ne guzel saglikli seyler yiyorlar zayif olsunlar bosverin saglikli olsunlarda
Fos fos eti ne yapacaksiniz bizde varda ne yapiyoz anca zayiflamya calisiyoruz :)
Ne yapsan canım bilemedimki. Çocuk psikologları ne diyor acaba bu duruma. Bir araştırsanaCanım etli butlu olsun derdinde değilim inan. Azıcık yaşını göstersin, sağlıklı görünsün yeter. Birde halsizliği ve çabuk yorulma durumu var tabi. Ayrıca kansızlık da var haliyle.. Her 6 ayda bir kan tahlili yaptırıyoruz hep demir eksikliği, kansızlık vitamin depoları boş.
8 yaşında çocuk 9 a girecek hala 5-6 yaş pantolonları giyiyor. bel olsa boy olmuyor boy olsa bel olmuyor. Bacakları bileklerim kalınlığında. Göz altları çökük çökük. Rüzgarda savrulup gidiyor.
Yaşıtlarını tutup kaldıramazsın bizimkini havada hoplat o derece..Her gören zayıf, çelimsiz, bakımsız vs. diyor.
Ama yemiyor, yediremiyorum. Kafaya takınca karşılıklı üzülüyoruz. Takmasam hiç umrunda değil yemek.
Aynı benim erkek kardeşim. 4 kilonun üzerinde doğdu maşallah. Hatta bugün doğum günüCanim bnm kardesimde oyleydi
Goren bu cocuga bir sey yedirmiyo musunuz diyordu o kadar zayifti ki kemikleri sayiliyordu her yeri mor mordu
Hatta bir gun okuldan gelirken cok ruzgar vardi bildigin ucuyordu havada yakaldim
Snra ergenlik doneminde bir ataga gecti masallah simdi kilosuda boyuda gayet ideal
Siz yine elinizden geleni yapin ama gerisini zamana birakin bir sekilde buyuyorlar cok sukur :)
Bu da iyiymiş canım
Alemsin bacı ya bende mangal yaparım eşim bi kez yaptı oda yaktı bende kızdım dediki gider yine getiririm marketten kalbimi kırdığına degermi o günden sonrada elini mangala sürmüyor
Canım kararında yemişsin. Güzel menü afiyet olsunMenüm de
Kahvaltı 08:30
1 haşlanmış yumurta
Salatalık
Zeytin peynir
Marul maydanoz yeşil soğan
1 ceviz
İkindi 14:30
1 tabak yoğurtlu haşlanmış karnabahar
15:00 küçük kase cipsi
Ara 16:30 Yeşil elma
Akşam 18:00
1 kase mercimek çorbası
Salata
Zatin bahaneye bakıyormuş demiBu da iyiymiş canım
Maşallah bebişim bayılıyorum menülerine sağlık fışkırıyooMenüm
Sabah 7:30
2.5 yumurtalı omlet
Filtre kahve
Öğle 12:00
1 küçük kase haş brokoli/karnabahar
170 gr kadar ızgara hindi göğsü
1 kase yeşil salata (içerisinde az peynir, kış kabağı, ve mantar vardı)
Akşam 16:00
1 kase yoğurt
Su 2.5 litre + 1 fincan yeşil çay
Spor 40 dakika yürüyüş
Aynen öyle hiç gerek yokmuş sabah yemek yeterli o da ekşi mayalı olmalı bence. Ama bu saç dökülmesi nolcak ekmeği bırakınca durmadan dökülüyoCanım bir omlet yap. Üzerine gezdir bol baharatlı z yağını. Lezzete gel. Ekmeği bırakalı 4 yıl oldu. Hayattaki en gereksiz şeymiş ekmek yemek. Benden söylemesi
Canım öyle olmuyo işte. Bizimki ben hamileyken herpes simplex virüsü kapmış boğazlarında uçuk çıktı 15 gün hastanede 40 derece ateşlerle yattık o kadarki hiçbirşey ateşini düşüremedi 3 doktor baktılar perişan olmuştuk. Ondan sonra reflüsü çok arttı aşırı zayıfladı yemedi göz altları çökük kara kara oldu. Ve 1 sene hep hasta oldu onı düzeltecem diye 1 senem mutfakta geçti tam 1 senede adam ettim ve hastalıkları azaldı kiloda önemli zayıf yemeyen çocuk çok daha fazla hasta oluyoo güçsüz oluyo obezlik değil ama güçlü kuvvetli çocuk herdaim iyi.Kizlar cocuklariniz ne guzel saglikli seyler yiyorlar zayif olsunlar bosverin saglikli olsunlarda
Fos fos eti ne yapacaksiniz bizde varda ne yapiyoz anca zayiflamya calisiyoruz :)
Canım üzülme 1 sene bende çoj uğraştım zor oldu ama başardım suratının sarılığı gitti göz altları düzeldi topladı. Sen şimdi ilk önce ona her gece yatmadan en son ballı süt içir muhakkak. Nutrigenin üzümlü vitamini var iştah açıyo kan yapıyo onu kullan. Eczanede keçiboynuzu özü var onuda al hergün 1 kaşık yedir. Hakiki soğuk sıkım çörekotu yağı al hergün 1 çay kaşığı içir reflü için birebir geliyo kansızlığada iyi geliyo. Sonra açık süt alıyosunya yoğurtta yapıyosundur muhakkak. Yapmıyorsanda yapmaya başla. Ama yoğurdunun mayasıda doğal olmalı. Hazır yoğurttan elde edilmiş maya olmamalı. Bunun için önce maya elde etmelisin. Ben nohuttan 1 kez elde ettim 1 senedir onu kullanıyorum sende netten bakarak nohuttan yoğurt elde etme diye yapabilirsin. Bunları yap bak geçecek herşey. Ve asla 1 tane bile olsa cips yedirme cips reflülü çocukları mahvediyo. Sen bunları yap yaz gelmeden toplar kendiniCanım etli butlu olsun derdinde değilim inan. Azıcık yaşını göstersin, sağlıklı görünsün yeter. Birde halsizliği ve çabuk yorulma durumu var tabi. Ayrıca kansızlık da var haliyle.. Her 6 ayda bir kan tahlili yaptırıyoruz hep demir eksikliği, kansızlık vitamin depoları boş.
8 yaşında çocuk 9 a girecek hala 5-6 yaş pantolonları giyiyor. bel olsa boy olmuyor boy olsa bel olmuyor. Bacakları bileklerim kalınlığında. Göz altları çökük çökük. Rüzgarda savrulup gidiyor.
Yaşıtlarını tutup kaldıramazsın bizimkini havada hoplat o derece..Her gören zayıf, çelimsiz, bakımsız vs. diyor.
Ama yemiyor, yediremiyorum. Kafaya takınca karşılıklı üzülüyoruz. Takmasam hiç umrunda değil yemek.
Hakiki balın şifaları kuranda geçiyor canım.Canım bal ben de çarpıntı yapıyor. Şeker komasına giriyorum sanırım. Anneanneme de ciğerlerinde rahatsızlık var diye anzer balı getirtmiştik. Onun da tansiyonunu yükseltti. Diğer söylediklerine amenna
Zencefilli ballı limonlu suyu sabah aç karna iç 10 gün sonra ara ver.Menum
Sabah 7.30
Ceyrekten daha az tost kasarli sucuklu
Oglen
5 yk bulgur pilavi
Az haslanmis tavuk
1 kase yogurt
Ara
Menengic kahvesi
1 bardak cay
Aksam 19.00
Yarim kase paca corbasi
1.5 bardak ayran
Ara
Yarim nar
Yarim seftali
Zencefilli limonlu balli su 1 bardak
The walking dead izleye izleye ben de zombileşiyorumSen kahvede yüz. Geceleri zombi gibi uyuma. Erkenden kalpten gidecen Allah korusun benden söylemesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?