Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Şöyle miis gibi temiz havada bancan mis misss ohh özlemiçim
Bu sene pikniklerede gidemedik özlemişim
Temiz havaya aslında her gün çıkmak lazım. Ayakları toprağa basmak (ekmeğı yağa banıp yemekten bahsetmiyorum farkındaysanız ).

Tabii biz şehir bebelerinde ne gezer.. Kablolar arasında yaşamaya alışmışız.

Ne yapsan canım bilemedimki. Çocuk psikologları ne diyor acaba bu duruma. Bir araştırsana

Aynı benim erkek kardeşim. 4 kilonun üzerinde doğdu maşallah. Hatta bugün doğum günü . Çocukluğunda yemedi yemedi. Bir deri bir kemikti. Annem üzüntüden kendini mahvetti. Şimdi hızla kilo alıyor. Arkadaş ortamında gece geç saatlerde dışarda yemek yiyorlar. Sürekli olmuyor diye yeni pantolon almak zorunda kalıyor. Bu sefer de annem kızıyor oğlum sendeki bu gidişat ne diye. Biraz dikkat et diye. Hiç bir şey için üzmeyin kendinizi hayatta kızlar. Gün geliyor devran dönüyor

Canım kararında yemişsin. Güzel menü afiyet olsun

6 Kasım Pazartesi Su/Spor Listesi
1.gulenyuzumsunsen
2 litre su
1 bardak limonlu su
1000 ipatlama= 200 puan
150 squat=30 puan
500 Side leg lift=100 puan
200 bridge=40 puan
Toplam=370 puan

2. Cerulean
40 dakika yürüyüş = 40 puan
2,5 litre su + 1 fincan yeşil çay

Kızlar beni bu hafta sonları yakıyor. Dün sabah tartıdaki gördüğümle bu sabah arasında fark var. Bu sefer cumartesini de kurtardım çok dikkatlı beslendim. Pazar günü çok kalorili şeyler yedim. Tartıda hemen belli ediyor. Hiç affetmiyor

Menüm

Sabah 7:30
2.5 yumurtalı omlet
Filtre kahve

Öğle 12:00
1 küçük kase haş brokoli/karnabahar
170 gr kadar ızgara hindi göğsü
1 kase yeşil salata (içerisinde az peynir, kış kabağı, ve mantar vardı)

Akşam 16:00
1 kase yoğurt

Su 2.5 litre + 1 fincan yeşil çay
Spor 40 dakika yürüyüş

Annemle babam geldi memleketten perşembe gidiyorlar o yüzden fazla giremiyorum şekerlerim gözüm üstünüzde

Menum
Sabah 7.30
Ceyrekten daha az tost kasarli sucuklu

Oglen
5 yk bulgur pilavi
Az haslanmis tavuk
1 kase yogurt

Ara
Menengic kahvesi
1 bardak cay

Aksam 19.00
Yarim kase paca corbasi
1.5 bardak ayran

Ara
Yarim nar
Yarim seftali
Zencefilli limonlu balli su 1 bardak

Maşallah bebişim bayılıyorum menülerine sağlık fışkırıyoo

Canım bir omlet yap. Üzerine gezdir bol baharatlı z yağını. Lezzete gel. Ekmeği bırakalı 4 yıl oldu. Hayattaki en gereksiz şeymiş ekmek yemek. Benden söylemesi
Aynen öyle hiç gerek yokmuş sabah yemek yeterli o da ekşi mayalı olmalı bence. Ama bu saç dökülmesi nolcak ekmeği bırakınca durmadan dökülüyo

Kizlar cocuklariniz ne guzel saglikli seyler yiyorlar zayif olsunlar bosverin saglikli olsunlarda
Fos fos eti ne yapacaksiniz bizde varda ne yapiyoz anca zayiflamya calisiyoruz :)
Canım öyle olmuyo işte. Bizimki ben hamileyken herpes simplex virüsü kapmış boğazlarında uçuk çıktı 15 gün hastanede 40 derece ateşlerle yattık o kadarki hiçbirşey ateşini düşüremedi 3 doktor baktılar perişan olmuştuk. Ondan sonra reflüsü çok arttı aşırı zayıfladı yemedi göz altları çökük kara kara oldu. Ve 1 sene hep hasta oldu onı düzeltecem diye 1 senem mutfakta geçti tam 1 senede adam ettim ve hastalıkları azaldı kiloda önemli zayıf yemeyen çocuk çok daha fazla hasta oluyoo güçsüz oluyo obezlik değil ama güçlü kuvvetli çocuk herdaim iyi.

Canım üzülme 1 sene bende çoj uğraştım zor oldu ama başardım suratının sarılığı gitti göz altları düzeldi topladı. Sen şimdi ilk önce ona her gece yatmadan en son ballı süt içir muhakkak. Nutrigenin üzümlü vitamini var iştah açıyo kan yapıyo onu kullan. Eczanede keçiboynuzu özü var onuda al hergün 1 kaşık yedir. Hakiki soğuk sıkım çörekotu yağı al hergün 1 çay kaşığı içir reflü için birebir geliyo kansızlığada iyi geliyo. Sonra açık süt alıyosunya yoğurtta yapıyosundur muhakkak. Yapmıyorsanda yapmaya başla. Ama yoğurdunun mayasıda doğal olmalı. Hazır yoğurttan elde edilmiş maya olmamalı. Bunun için önce maya elde etmelisin. Ben nohuttan 1 kez elde ettim 1 senedir onu kullanıyorum sende netten bakarak nohuttan yoğurt elde etme diye yapabilirsin. Bunları yap bak geçecek herşey. Ve asla 1 tane bile olsa cips yedirme cips reflülü çocukları mahvediyo. Sen bunları yap yaz gelmeden toplar kendini

Günaydın kızlar akşam ateşim çıktı olçtum 39.5 olmuş. Nasıl titredim.. Ömrümde hiç bu kadar kotu hasta olmamıştım. Çocuklar beni mahvetti sabaha kadar kabus gördüm. Şimdi banyo yapıp yatacağım inşallah. Çocuklara bulaşmasa bari. Gündüz de doktora giderim.

Zencefilli ballı limonlu suyu sabah aç karna iç 10 gün sonra ara ver.
Akşam çok çok çok az naptın öyle... Böyle beslenirsen devam edemezsin bi açlık kriziyle biter diyetin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…