Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kızlar ben de pazartesiye kadar 57 gibi takılıp artık pazartesi tartılıp acı gerçekle yuzleşeceğim. Kesin kilo aldım. Mezun oldum diye baya şımardım

Vayyyyyy 1,değil 2,değil tammmmm 4 katlı ben bunun hepsini gömerim kiiii
Kusura bakmayın kızlar size veremem. Kilo almanızı istemiyorum... Derece yapsaydık 1,çatal almanıza izin verirdim
İlahiii
Yazık kız kızlarakalabalıksınız diye 4 katlı getirdimdi

Kızlar ben de pazartesiye kadar 57 gibi takılıp artık pazartesi tartılıp acı gerçekle yuzleşeceğim. Kesin kilo aldım. Mezun oldum diye baya şımardım
Onca pastayı yersen tabi kilo alırsın
Kuzucum 8 kasımda ben hiç pasta görmedim takımda.. Hani pastamm
Açeydim kollarımı parçalıyeydim yiyeyydimm

Selamlar..

Dünden beri kötü bir grip halindeyim. dün inatla spor listemi tamamlamaya çalıştım. Ama şu squat denen hareket beni bitirdi. 30 tane dura dinlene zor yapabildim. Bu sabah bacaklarım fecii ağrıyorr.. Zaten eliptikte zorlanmıştı bacaklar squat ile pert oldular. Spor kısmını az hafifleticem mecburen iyileşene kadar. Eşimde dedi çok yüklenme birden bire tutulursun sonra hiç yapamazsın az az yap sürekli yap dedi..

Dün büyük oğlumun doğum günüsüydü eşim akşam eve gelirken nefis görünümlü cikolatalı muzlu bir pasta almış. Mum üfledik pasta kesildi ama ben ne yaptım yemedim...
ucundan bile yemedim.. ağzıma zerre atmadım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…