Ağırlık calışması kaslarda ödem yapar, şişer kaslar. Ondandır sabit çıkışın. Çarşambadan sonra yapma farkı görürsünDünkü koşudan sonrada akşam 2 saate yakın dambılla çalıştım gece yarılarına kadar
Bugün sabah tost yedim işe bak canım sıkılıyo
Yok canım listeden ayrıldı. Takımda devamKuzucum hugocuk takımda..
Kendi isteği ile ayrıldı demişsin.. Hiç ayrılmış gibi yazmıyoda yanlış değil dimi?
Harikasınız
İlahiiiVayyyyyy 1,değil 2,değil tammmmm 4 katlı ben bunun hepsini gömerim kiiii
Kusura bakmayın kızlar size veremem. Kilo almanızı istemiyorum... Derece yapsaydık 1,çatal almanıza izin verirdim
İlahiii
Yazık kız kızlarakalabalıksınız diye 4 katlı getirdimdi
Onca pastayı yersen tabi kilo alırsınKızlar ben de pazartesiye kadar 57 gibi takılıp artık pazartesi tartılıp acı gerçekle yuzleşeceğim. Kesin kilo aldım. Mezun oldum diye baya şımardım
Seneye sen de 57 ol ben de sana yaptırayım. Ama bu sene nooooOnca pastayı yersen tabi kilo alırsın
Kuzucum 8 kasımda ben hiç pasta görmedim takımda.. Hani pastamm
Seneye olurum ip atlayarakSeneye sen de 57 ol ben de sana yaptırayım. Ama bu sene noooo
Bende bugün itibari ile ip atlayacağım ama bu kilo ile nasil olur bilemiyorumSeneye olurum ip atlayarak
şimdi ip atlicam
Gelsene sen de topiğime... Koş hadi bekliyorum..
ben ip atlayamıyorum ki:)Seneye olurum ip atlayarak
şimdi ip atlicam
Gelsene sen de topiğime... Koş hadi bekliyorum..
valla gören hamile sanıyor maalesef kocaman göbek hatıra kaldı... iğnelerim bitsin sıkı spora başlayacağım..Kaptanımızın maşallahı varmış fit mi fit maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?