maşallah yaaSelamlar..
Dünden beri kötü bir grip halindeyim. dün inatla spor listemi tamamlamaya çalıştım. Ama şu squat denen hareket beni bitirdi. 30 tane dura dinlene zor yapabildim. Bu sabah bacaklarım fecii ağrıyorr.. Zaten eliptikte zorlanmıştı bacaklar squat ile pert oldular. Spor kısmını az hafifleticem mecburen iyileşene kadar. Eşimde dedi çok yüklenme birden bire tutulursun sonra hiç yapamazsın az az yap sürekli yap dedi..
Dün büyük oğlumun doğum günüsüydü eşim akşam eve gelirken nefis görünümlü cikolatalı muzlu bir pasta almış. Mum üfledik pasta kesildi ama ben ne yaptım yemedim...
ucundan bile yemedim.. ağzıma zerre atmadım..
Çokta sırıtmaz bence kilon baya ıyi cunkuvalla gören hamile sanıyor maalesef kocaman göbek hatıra kaldı... iğnelerim bitsin sıkı spora başlayacağım..
işte sadece göbek kalınca bebek gibi kaldıÇokta sırıtmaz bence kilon baya ıyi cunku
maşallah yaagulenyuzumsunsen ile senin iradene hayranım
benim eşim de almış gelmiş bana dün yarısını gömdüm
soylemeyecektim ama neyse
Aaaa ben de öyleyim kız... çakValla kaptan şu sıralar fazla motiveyim. Her an aklımda diyet spor vs var.
İşi gücü serdim saldım valla.
Benim sürekli motive kalmam lazım. Huyum pis benim bir şeyi serdim mi tam seriyorum, odaklandım mı başka bişe düşünmüyorum.
Ahh şu bir kaç şeyi aynı anda yapabilen insanlardan olabilseydim keşkemm..
ya da kızlar hep beraber 21 gün şeker orucu yapalımmmm mıııı
kimler katılmak ister eklesin alta ismini hadii..
yarın 1. gün olur
Anka
işte sadece göbek kalınca bebek gibi kaldı
Aaaa ben de öyleyim kız... çak
kafam aynı anda bir kaç konu almıyor
Şeker orucu nedir kaptan nasıl yapılıyor??
Bunu karatay grubunda da çok duydum ama detayını bilmiyorum.
Azcık anlatsana
benim 3. sezaryen oldu.. 1 yaşında bebeğim... şimdiye kadar karın çalışamadım korkumdan... biraz çalışsam acıyordu... ama artık çalışacağım bakalım gider inşallah... ben ameliyat istemem yaa doğal yollardan gittiği kadar..Yaa sen 57 kiloya düştün ama göbek kaldı mı yani??
Ne yapıcaz biz bu göbekleri kaptan..
Dün mezura ile ölçü aldım gögüs ile göbek aynı ölçüde zaten çuval gibi göbeğim.
Liposuction dan başka çare yok galiba. Ben ufaktan para biriktireyim barii..
Hazır narkoz almışken hem lipo hem karım germe ohh miss..
Benim 5. Sezeryan dikişlerim uyuşuk gibi hala ama yapıyorum sporumubenim 3. sezaryen oldu.. 1 yaşında bebeğim... şimdiye kadar karın çalışamadım korkumdan... biraz çalışsam acıyordu... ama artık çalışacağım bakalım gider inşallah... ben ameliyat istemem yaa doğal yollardan gittiği kadar..
Ne bitter bile mi
21 gün canım nolcak. Elmadan ayrılma meyve serbest.Bi tek elmayla bitterimden nasıl ayrılcağımı düşündüm
benim 3. sezaryen oldu.. 1 yaşında bebeğim... şimdiye kadar karın çalışamadım korkumdan... biraz çalışsam acıyordu... ama artık çalışacağım bakalım gider inşallah... ben ameliyat istemem yaa doğal yollardan gittiği kadar..
Benim 5. Sezeryan dikişlerim uyuşuk gibi hala ama yapıyorum sporumu
Geri kalan maddeleri yapıyorum dA zaten orda meyve de Yok yazıyo başkanım ondan şeeeeettim21 gün canım nolcak. Elmadan ayrılma meyve serbest.
Bunu zaten yapıyorum ki benn.
Ahaa zaten ben bir aydır şeker orucu yapıyormuşum meğerse..
O zaman ben aynen devam ederek katılıyorum listeyeee..
3 sezaryen - 5 sezaryen anammm anamm diyorum
Ben ilk sezaryen olunca bide kötü geçince korkudan ikinciyi normal doğurdum.
Maşallah diyim size..
Ben ameliyatı çok istiyorum valla, sonuçları süper oluyor. iki ay önce eğitimde ameliyata girdim lipo+ karın germe+ meme küçültme yapıldı. Ahhh doktor o yağları lokur lokur çektikçe bildiğin düzleşti hatun..
Çıkanları da bir güzel popoya enjekte ettiler ohhh miss..
Yıllarca uğraşsan o kadar yağı atamazsın vücuttan. toplam 20 dk da 2 kilo yağ çıkarttılar valla.. tabi 600 gramını geri koydular popoya o ayrı konu. Ama güzel oldu beaaa
Sonuna kalıp meme ve germe kısmını izleyemedim. Ama bende öyle komple bir kaporta yenileme istiyorum yaaa.
Nerde meyve yok yazıyor canımGeri kalan maddeleri yapıyorum dA zaten orda meyve de Yok yazıyo başkanım ondan şeeeeettim
O zaman halayda ikinci sırada ben oluyum
Ben almayayım canım sağolBunu zaten yapıyorum ki benn.
Ahaa zaten ben bir aydır şeker orucu yapıyormuşum meğerse..
O zaman ben aynen devam ederek katılıyorum listeyeee..
3 sezaryen - 5 sezaryen anammm anamm diyorum
Ben ilk sezaryen olunca bide kötü geçince korkudan ikinciyi normal doğurdum.
Maşallah diyim size..
Ben ameliyatı çok istiyorum valla, sonuçları süper oluyor. iki ay önce eğitimde ameliyata girdim lipo+ karın germe+ meme küçültme yapıldı. Ahhh doktor o yağları lokur lokur çektikçe bildiğin düzleşti hatun..
Çıkanları da bir güzel popoya enjekte ettiler ohhh miss..
Yıllarca uğraşsan o kadar yağı atamazsın vücuttan. toplam 20 dk da 2 kilo yağ çıkarttılar valla.. tabi 600 gramını geri koydular popoya o ayrı konu. Ama güzel oldu beaaa
Sonuna kalıp meme ve germe kısmını izleyemedim. Ama bende öyle komple bir kaporta yenileme istiyorum yaaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?