Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Günaydın canlarımmm. Çokkkk yorgun bir dün geçirdim. Gelemedim buraya da. Bi ara uğradım ama o kadar çok özel mesaj gelmiş ki onları cevaplarken şarjım bitti.
Dun gündüz görümcemler vardı. Akşama da kayınvalideleri çağırdık. Gündüz o yüzden giremedim. Akşam da yemekten sonra bulaşık makinesini çalıştırdım. Borusu tıkanmış. Su taştı mutfağı du bastı. Halısını kaldırdık oraları temizledik. Makinedeki bulaşıkları da elimde yıkadım gece belim koptu. Ben yıkadım eşim duruladı kaldırdı. hala belim ağrıyor.

Geçmiş olsun canım aynı şeyi birkaç hafta ben yaşadım gerçekten çok kötü oluyor anlıyorum seni.

Hepinize günaydın kızlar:) Günlük menümüzü buraya öı yazıyoruz ilk sayfadaki linke mi? Yarın adet günüm 2,3 akşamdır kutu kutu çikolata yedim heralde ama bugün buraya katılımca bir azim geldi canım istesede yemeyeceğim.

İki yere de yazıyoruz canım. Orda bulması daha kolay oluyor. Bazen vaktim olmuyor hızlıca oraya bakıyorum. Kim kaçamak yapmış kim güzel beslenmiş. Orda yorum yapılmıyor sadece menü bırakılıyor. Kaçamak yapanı

Tamam canım bende bu şekilde yapayım:)

Ben bugün kahvaltımı az sonra evde yapacağım normalde 8de yapıyorum hafta içi işe gitmeden sonra dışarı çıkacağım alışverişe diyete en uygun yemeği bulup yemeye çalışacağım. Akşamda evde olurum zaten.

Nasılsın canım. Nasıl oldun. Çıktın mı hastaneden
Yok çıkmadım hastanedeyim inş yarın çıkarım sürekli tahlil alıyorlar degerler normal olunca çıkaracaklar sanırım ama bugün çok iyiyim hamdolsun kuzum şimdilik sadece sıvı tükete biliyorum katı yiyecek yasak çorba su meyve suyu idare edeyoruz

Oooo çok kötü olmus ya. Geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…