- 7 Nisan 2016
- 1.943
- 2.777
- 63
Kontrol ettim, şimdilik bir şey yok. Bekliyorum bakalım.Aman canım herpes olmasında bizimki giibi. Baksana yine tekrarladı
Senin zaten maşallahın var canım ya bu azimle çıtır bir hatun olacaksın
Günaydın canlarımmm. Çokkkk yorgun bir dün geçirdim. Gelemedim buraya da. Bi ara uğradım ama o kadar çok özel mesaj gelmiş ki onları cevaplarken şarjım bitti.
Dun gündüz görümcemler vardı. Akşama da kayınvalideleri çağırdık. Gündüz o yüzden giremedim. Akşam da yemekten sonra bulaşık makinesini çalıştırdım. Borusu tıkanmış. Su taştı mutfağı du bastı. Halısını kaldırdık oraları temizledik. Makinedeki bulaşıkları da elimde yıkadım gece belim koptu. Ben yıkadım eşim duruladı kaldırdı.hala belim ağrıyor.
Sağol canım. Sana da geçmiş olsun o zaman.Geçmiş olsun canım aynı şeyi birkaç hafta ben yaşadım gerçekten çok kötü oluyor anlıyorum seni.
İki yere de yazıyoruz canım. Orda bulması daha kolay oluyor. Bazen vaktim olmuyor hızlıca oraya bakıyorum. Kim kaçamak yapmış kim güzel beslenmiş. Orda yorum yapılmıyor sadece menü bırakılıyor. Kaçamak yapanıHepinize günaydın kızlar:) Günlük menümüzü buraya öı yazıyoruz ilk sayfadaki linke mi? Yarın adet günüm 2,3 akşamdır kutu kutu çikolata yedim heralde ama bugün buraya katılımca bir azim geldi canım istesede yemeyeceğim.
Sağol canım. Sana da geçmiş olsun o zaman.
Nasılsın. Dun çağırdım ilgilenemedim ozur dilerim.
İki yere de yazıyoruz canım. Orda bulması daha kolay oluyor. Bazen vaktim olmuyor hızlıca oraya bakıyorum. Kim kaçamak yapmış kim güzel beslenmiş. Orda yorum yapılmıyor sadece menü bırakılıyor. Kaçamak yapanı
Nasılsın canım. Nasıl oldun. Çıktın mı hastanedenGünaydınnnnnnnnnnnnnnn
Hayırlı sabahlar kızlar
Olur mu tatlım öyle şey:) Teşekkür ederim canım ben birde balık yıkamıştım düşün o su taştı aman Allahım tam bir felaketti:)
Yok çıkmadım hastanedeyim inş yarın çıkarım sürekli tahlil alıyorlar degerler normal olunca çıkaracaklar sanırım ama bugün çok iyiyim hamdolsun kuzum şimdilik sadece sıvı tükete biliyorum katı yiyecek yasak çorba su meyve suyu idare edeyoruzNasılsın canım. Nasıl oldun. Çıktın mı hastaneden
Oooo çok kötü olmus ya. Geçmiş olsun canımGünaydın canlarımmm. Çokkkk yorgun bir dün geçirdim. Gelemedim buraya da. Bi ara uğradım ama o kadar çok özel mesaj gelmiş ki onları cevaplarken şarjım bitti.
Dun gündüz görümcemler vardı. Akşama da kayınvalideleri çağırdık. Gündüz o yüzden giremedim. Akşam da yemekten sonra bulaşık makinesini çalıştırdım. Borusu tıkanmış. Su taştı mutfağı du bastı. Halısını kaldırdık oraları temizledik. Makinedeki bulaşıkları da elimde yıkadım gece belim koptu. Ben yıkadım eşim duruladı kaldırdı.hala belim ağrıyor.
Geçmiş olsun canim.Günaydın. Oğlan ateşli yine. İla� saati de gelmedi. Bedamcige evrilmis gibi duruyor. Hastaneye gidiyoruz. Kahvaltı da etmedim.
Hayırlı sabahlar canim iyiymissin senin adına sevindimGünaydınnnnnnnnnnnnnnn
Hayırlı sabahlar kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?