aaa 5 çocuğun mu var. Yaşın kaç canım. Bende isterdim çok çocuğum olmasını ama cesaret edemem bakamam diye.Bende çok seviyorum ondan 5 tane var :) evet hasta olmasalar keske
32 bakıyorum bir şekilde hepsine yetmeye calisiyorumaaa 5 çocuğun mu var. Yaşın kaç canım. Bende isterdim çok çocuğum olmasını ama cesaret edemem bakamam diye.
7 yaşında canım. Bu yaşta diş ateşi hiç duymadım.Ay kıyamam ya neden ki acaba diş felan cikarmiyormu acaba
Haa ben küçük sandım ya.7 yaşında canım. Bu yaşta diş ateşi hiç duymadım.
O geçen hafta ateşlendi, kustu. Ertesi gün turp gibi oldu. Günlerdir öksürüyor yatınca ama genel durumu, iştahı iyi. Ortanca birden titriyor, ateş 38. Yarım saat sonra 39.5. Parol bile kesmedi bugün, 4 saati dolmadan ateşi çıkmaya başladı. Bugün ibufen verdim mecburen.Haa ben küçük sandım ya.
Ya hiç belirti yoksa enfeksiyondur kan ve odrarina baktirsaydiniz keske. Benim kızda olmuştu idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı. Sadece ateşi var di7 yaşında canım. Bu yaşta diş ateşi hiç duymadım.
Onu da sordum. Acıyor mu falan diye yok diyor. İştahı iyi. Kusma falan da yok. Yarın gündüz acil sakin olur, götürüp baktiracagim.Ya hiç belirti yoksa enfeksiyondur kan ve odrarina baktirsaydiniz keske. Benim kızda olmuştu idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı. Sadece ateşi var di
geçmiş olsun canım. Hastalıklar hep gece çıkar zaten.Bugün 2. gece ve oğluşum yine ateşli. Dün 38.5'un üzerine çıkmayan ateş bu gece 39.5'i gördü. Sabaha karşı yeniden ateşi olursa şehire hastaneye götüreceğim yarın. Hiçbir şikayeti yok ateş dışında. Boğazı hafif kizarik o kadar. Bi tahlil baktiracagim. Grip desem grip değil, sinüzit desem öksürük yok, bademcik desem şiş değil. Anlamadım gitti...
Onlar küçük daha ya anlamazlar tam ki bazı idrar yolları enfeksiyonunda ağrı sizi olmaz canim götür bence deOnu da sordum. Acıyor mu falan diye yok diyor. İştahı iyi. Kusma falan da yok. Yarın gündüz acil sakin olur, götürüp baktiracagim.
Aynen..geçmiş olsun canım. Hastalıklar hep gece çıkar zaten.
İyi akşamlar canım
Hoşgeldin aramıza
Hoşgeldin canim
HoşgeldinHoşbuldum kızlar teşekkür ederim :)
Aman canım herpes olmasında bizimki giibi. Baksana yine tekrarladıBugün 2. gece ve oğluşum yine ateşli. Dün 38.5'un üzerine çıkmayan ateş bu gece 39.5'i gördü. Sabaha karşı yeniden ateşi olursa şehire hastaneye götüreceğim yarın. Hiçbir şikayeti yok ateş dışında. Boğazı hafif kizarik o kadar. Bi tahlil baktiracagim. Grip desem grip değil, sinüzit desem öksürük yok, bademcik desem şiş değil. Anlamadım gitti...
Senin zaten maşallahın var canım ya bu azimle çıtır bir hatun olacaksınEee kızlar
Daha daha nasılsınız
Psikolojik olarak nasıl gidiyor diyetiniz
Ben Bu hafta her haftakinden daha hırslıyım nedense
Hep 900 gr civarı veriyorum kilo onu geçmeye çalışıyorum bu hafta
Ayy hatta birinci bile olmak istiyorum yüzdemle Ama tam o psikoloji de ve kararlılıkta değilim
O dA sonra inşallah
afiyet olsun canimMenüm
Sabah 11:00 2yumurtalı omlet bir dilim tam buğday ekmeği
Ara 14:00 Bir avuç fındık,iki adet kurabiye
Akşam 19:30 tavuk ızgara ve 3 yk bulgur pilavı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?