- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
geçmiş olsun. Bulaşık makinesi ne büyük icat insan böyle zamanlarda anlıyorGünaydın canlarımmm. Çokkkk yorgun bir dün geçirdim. Gelemedim buraya da. Bi ara uğradım ama o kadar çok özel mesaj gelmiş ki onları cevaplarken şarjım bitti.
Dun gündüz görümcemler vardı. Akşama da kayınvalideleri çağırdık. Gündüz o yüzden giremedim. Akşam da yemekten sonra bulaşık makinesini çalıştırdım. Borusu tıkanmış. Su taştı mutfağı du bastı. Halısını kaldırdık oraları temizledik. Makinedeki bulaşıkları da elimde yıkadım gece belim koptu. Ben yıkadım eşim duruladı kaldırdı.hala belim ağrıyor.
geçmiş olsun canım. Bademcik ateşini iyi bilirim allah kolaylık versin kuzucuğa acil şifalarGünaydın. Oğlan ateşli yine. İla� saati de gelmedi. Bedamcige evrilmis gibi duruyor. Hastaneye gidiyoruz. Kahvaltı da etmedim.
Bulaşık makinesi yüzünden geldi başımıza zatengeçmiş olsun. Bulaşık makinesi ne büyük icat insan böyle zamanlarda anlıyor
Sağol canım. Sen o kadar yıkayıp katıyorsun hortumu nasıl tıkanmış anlamadım.. O kesin eskidiği için yirtilmistir...florence_N geçmiş olsun canım rabbim şifa versin.
Canim ya kanda verdirtseydin keskeAcildeyiz kızlar. Yoksa kusmasi başladı. İstahsizligi başladı. Şurup verdiler. İdrar tahlili verdik sonuç bekliyoruz..
Geçmiş olsun canım. Acaba nesi varki. Biz bugün iyiyiz azcık azcık yiyo. Çok başında yakaladık kolau geçti bu sefer. Benim kafama takılan biişey var. Şimdi bu uçuk mesela dudağımızda çıkıyor bizimAcildeyiz kızlar. Yoksa kusmasi başladı. İstahsizligi başladı. Şurup verdiler. İdrar tahlili verdik sonuç bekliyoruz..
Reçete almaya gittigimizde doktorun odasında tekrar küstü, damar yolu açıldı, kan alındı, ateşi düşünce bulantı için serum takacaklarCanim ya kanda verdirtseydin keske
Geçmiş olsun canim umarım ufat birşeydir atlatır serumla.kiyamam ya.Reçete almaya gittigimizde doktorun odasında tekrar küstü, damar yolu açıldı, kan alındı, ateşi düşünce bulantı için serum takacaklar
Hay Allah nedenki acaba. Aynı bize benzeyince belirtiler herpes sandım. Bizim yaralar 3.cü gün çıktı 2 gün boğazda kızarıklık oldu bademcik hastalığı deyip antibiyotik verdilerdi. 3.cü gün kusma başladı. Kanda çıkar sizinkide. Ben bizim ufağa geçer diye endişe ediyorum. Doktor düşük ihtimal dedi ama evhamlı olduğumu biliyo ondan öyle demiş olabilirde banaReçete almaya gittigimizde doktorun odasında tekrar küstü, damar yolu açıldı, kan alındı, ateşi düşünce bulantı için serum takacaklar
Haklısın canim ya.Bu yavruların hastalıkları çok üzüyor beni. İnsan eğerki anne olmasa hayatta ölmezde yaşlanmazda diyorum ben. Bu yaşıma dek böyle üzüntü görmedim ben. Allah beterinden dermasız büyük hastalıklardan korusun.
Hele birde kustularmı çok üzülüyorum korkuyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?