Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

geçmiş olsun. Bulaşık makinesi ne büyük icat insan böyle zamanlarda anlıyor

Acildeyiz kızlar. Yoksa kusmasi başladı. İstahsizligi başladı. Şurup verdiler. İdrar tahlili verdik sonuç bekliyoruz..

Acildeyiz kızlar. Yoksa kusmasi başladı. İstahsizligi başladı. Şurup verdiler. İdrar tahlili verdik sonuç bekliyoruz..
Geçmiş olsun canım. Acaba nesi varki. Biz bugün iyiyiz azcık azcık yiyo. Çok başında yakaladık kolau geçti bu sefer. Benim kafama takılan biişey var. Şimdi bu uçuk mesela dudağımızda çıkıyor bizim
Zaman zamanda tekrarlıyorya bizde. Bu uçuk bizim oğlanların ağzında boğazında çıktıya. Eee o zaman bizim nasıl dudağımızda tekrarlıyosa bizimkilerinde ağzında boğazındamı tekrarlayacak böyle

Reçete almaya gittigimizde doktorun odasında tekrar küstü, damar yolu açıldı, kan alındı, ateşi düşünce bulantı için serum takacaklar
Hay Allah nedenki acaba. Aynı bize benzeyince belirtiler herpes sandım. Bizim yaralar 3.cü gün çıktı 2 gün boğazda kızarıklık oldu bademcik hastalığı deyip antibiyotik verdilerdi. 3.cü gün kusma başladı. Kanda çıkar sizinkide. Ben bizim ufağa geçer diye endişe ediyorum. Doktor düşük ihtimal dedi ama evhamlı olduğumu biliyo ondan öyle demiş olabilirde bana

Bu yavruların hastalıkları çok üzüyor beni. İnsan eğerki anne olmasa hayatta ölmezde yaşlanmazda diyorum ben. Bu yaşıma dek böyle üzüntü görmedim ben. Allah beterinden dermasız büyük hastalıklardan korusun.
Hele birde kustularmı çok üzülüyorum korkuyorum ben

Haklısın canim ya.

Ya yana yatırdım video izlediler. .. Sindi tost yiyorlar. Ufaklığı evde bırakamadim durmaz, eniştemle de durmadı burada, aldım yanimizda. Emzirdim ama uyumadı.. inşallah ona da bulaşmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…