İnşallah bulaşmaz ama neki hastalığı belli oldumu. Bizimkide abisinden ayrılmıyo bende korkuyorumYa yana yatırdım video izlediler. .. Sindi tost yiyorlar. Ufaklığı evde bırakamadim durmaz, eniştemle de durmadı burada, aldım yanimizda. Emzirdim ama uyumadı.. inşallah ona da bulaşmaz
Cuma bildirim yapmadın ki sen zaten.merhaba ben bu hafta tartılmasam ılaç değişikliği nedenı ıle sıkıntı yaşıyorum onumuzdekı hafta cuma tartılsam
Cuma bildirim yapmadın ki sen zaten.
Ben yaptım Menüm e yazmistimKızlar dun hiç kimse spor yapmadı mı
Spor listesi yapıyoruz ya oraya da yazman lazım canım.Ben yaptım Menüm e yazmistim
Onada yazmistimSpor listesi yapıyoruz ya oraya da yazman lazım canım.
Neymiş ki canım hastalığı.Sinirim tepemde f.ck the system diyim siz anlayın. Yatış yaptirmadigima pişman oldum. İmza atar cikarirdim ilaçtan sonra. Eczane antibiyotiği acil yazdı diye vermedi. Parayla alacağım dedim yine vermedi. Haklılar da ilaca ulaşmak kolay olmamalı ama çocuk ilaçsız kaldı. Ateş düşürücülerle devam. Yarın aile hekimine yazdırmayı deneyeceğim. Vermezlerse hastaneye götüreceğim tekrar. Ateşi daha arabadayken yine çıktı. İla� icirdim, evde duş aldırdım eşim dönüyor köyden. Bakalım o ilçe eczanesinden alabilecek mi.. Olmazsa gece yine götüreceğim hastaneye.
Tamam o zaman sorun yok.Onada yazmistim
Tamam o zaman sorun yok.Onada yazmistim
aman allahım telefonum kafayı yedi
Bademcik ama hafif, idrarda hafif enfeksiyon. Crp çok yüksek, wbc yüksek, lenfosit çok çok düşük. Ağır bir enfeksiyon habercisi dedi dr.Neymiş ki canım hastalığı.
Wbc kaç canım. Lenfosit düşüklüğü bağışıklık sisteminin zayıf olduğunu gösterir. Tek başına hastalık olarak kabul edilmez. Wbc yüksekse antibiyotik şart tabi. Acil yazınca neden vermediler ki.. Çok tuhaf.Bademcik ama hafif, idrarda hafif enfeksiyon. Crp çok yüksek, wbc yüksek, lenfosit çok çok düşük. Ağır bir enfeksiyon habercisi dedi dr.
Crpyi 86 görünce unuttum wbcyi. Normalin 2.5 katı kadardı. Lenfosit %40 mi neydi normali %4 çıktı bizimki. İdrarda keton 8, 2 eritrosit ve 3-4 lökosit çıktı.Wbc kaç canım. Lenfosit düşüklüğü bağışıklık sisteminin zayıf olduğunu gösterir. Tek başına hastalık olarak kabul edilmez. Wbc yüksekse antibiyotik şart tabi. Acil yazınca neden vermediler ki.. Çok tuhaf.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?