Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ya yana yatırdım video izlediler. .. Sindi tost yiyorlar. Ufaklığı evde bırakamadim durmaz, eniştemle de durmadı burada, aldım yanimizda. Emzirdim ama uyumadı.. inşallah ona da bulaşmaz
İnşallah bulaşmaz ama neki hastalığı belli oldumu. Bizimkide abisinden ayrılmıyo bende korkuyorum

Sinirim tepemde f.ck the system diyim siz anlayın. Yatış yaptirmadigima pişman oldum. İmza atar cikarirdim ilaçtan sonra. Eczane antibiyotiği acil yazdı diye vermedi. Parayla alacağım dedim yine vermedi. Haklılar da ilaca ulaşmak kolay olmamalı ama çocuk ilaçsız kaldı. Ateş düşürücülerle devam. Yarın aile hekimine yazdırmayı deneyeceğim. Vermezlerse hastaneye götüreceğim tekrar. Ateşi daha arabadayken yine çıktı. İla� icirdim, evde duş aldırdım eşim dönüyor köyden. Bakalım o ilçe eczanesinden alabilecek mi.. Olmazsa gece yine götüreceğim hastaneye.

Neymiş ki canım hastalığı.

Bademcik ama hafif, idrarda hafif enfeksiyon. Crp çok yüksek, wbc yüksek, lenfosit çok çok düşük. Ağır bir enfeksiyon habercisi dedi dr.
Wbc kaç canım. Lenfosit düşüklüğü bağışıklık sisteminin zayıf olduğunu gösterir. Tek başına hastalık olarak kabul edilmez. Wbc yüksekse antibiyotik şart tabi. Acil yazınca neden vermediler ki.. Çok tuhaf.

Sabah 08:00
1 elma
Kahvaltı 10:00
2 haşlanmış yumurta
7 zeytin
Keçi peyniri
Marul maydanoz tere

İkindi 14:45
6 yk zeytinyağlı pırasa
1 büyük bardak ayran

Akşam 17:30
1 tabak yoğurtlu haşlanmış ıspanak

Crpyi 86 görünce unuttum wbcyi. Normalin 2.5 katı kadardı. Lenfosit %40 mi neydi normali %4 çıktı bizimki. İdrarda keton 8, 2 eritrosit ve 3-4 lökosit çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…