Ayıp olmaz canım çağır.Ben gördümde ayıp olmasın diye cagirmadim
Yaaa haftaya gelsin o zaman artılarKünefe ve kabak datlusu yiyerek
Selamlar 12. Takım..
Bu hafta sonu benim için çokkk kötü geçti.. Birazdan yazacağım menülerimi.Anka beni vuracak.
Vursun zaten.. Bu ne şımarıklık dediğinizi duyar gibiyim. Hastalık ve yorgunlukla birlikte salıverdim ipleri.
Kesin ayağıma dolanacak o ipler benim..
Cumartesi öğlene kadar her şey yolundaydı sonra olanlar oldu.. Çok üzgünüm çokkk
İşte menülerim... Hatalarımı kırmızı olarak belirteceğim..
11.11.2017 Cumartesi
Sabah 09:30
1 kepekli sandaviç ekmeğine kaşarlı tost
1 bardak çay
Öğle 14:30
1 kase mercimek çorbası
1 havuç, 1 turp, 1 salatalık (limonlu)
Üzerine..
1 dilim çikolatalı pasta..
2 kaşık nutella..
17:30
miktarını bilmiyorum ama ufak tırtıklama şeklinde patates kızartması ve oğlanın sonunu yemeyip bıraktığı 2 lokma hamburger
20:50
1 büyük kase patlamış mısır.
1 bardak Ice tea
Yuhh dimi..
Gelelim pazar gününee..
12.11.2017 Pazar
Kahvaltı 10:30
1 tabak menemen,
8-10 zeytin,
2 dilim peynir..
2 çikolatalı pankek
üzerine 2 kaşık daha nutella
14:30 şekersiz türk kahvesi
18:30
1 tabak yeşil mercimek yemeği
yarım kase havuşlu yoğurt
20:30
1 büyük kase patlamış mısır
1 kase fındık- fıstık
Tüm bunları lop lop götürürken spor yaptım mı hayır..
Şimdi bana ne ceza vereceksiniz? Acımayın Lütfenn
Selamlar 12. Takım..
Bu hafta sonu benim için çokkk kötü geçti.. Birazdan yazacağım menülerimi.Anka beni vuracak.
Vursun zaten.. Bu ne şımarıklık dediğinizi duyar gibiyim. Hastalık ve yorgunlukla birlikte salıverdim ipleri.
Kesin ayağıma dolanacak o ipler benim..
Cumartesi öğlene kadar her şey yolundaydı sonra olanlar oldu.. Çok üzgünüm çokkk
İşte menülerim... Hatalarımı kırmızı olarak belirteceğim..
11.11.2017 Cumartesi
Sabah 09:30
1 kepekli sandaviç ekmeğine kaşarlı tost
1 bardak çay
Öğle 14:30
1 kase mercimek çorbası
1 havuç, 1 turp, 1 salatalık (limonlu)
Üzerine..
1 dilim çikolatalı pasta..
2 kaşık nutella..
17:30
miktarını bilmiyorum ama ufak tırtıklama şeklinde patates kızartması ve oğlanın sonunu yemeyip bıraktığı 2 lokma hamburger
20:50
1 büyük kase patlamış mısır.
1 bardak Ice tea
Yuhh dimi..
Gelelim pazar gününee..
12.11.2017 Pazar
Kahvaltı 10:30
1 tabak menemen,
8-10 zeytin,
2 dilim peynir..
2 çikolatalı pankek
üzerine 2 kaşık daha nutella
14:30 şekersiz türk kahvesi
18:30
1 tabak yeşil mercimek yemeği
yarım kase havuşlu yoğurt
20:30
1 büyük kase patlamış mısır
1 kase fındık- fıstık
Tüm bunları lop lop götürürken spor yaptım mı hayır..
Şimdi bana ne ceza vereceksiniz? Acımayın Lütfenn
Ben geçen baktım da sen 3-4 kişi demişsin geleni bize yönlendirmeleri gerekiyor ama niye öyle olmamış , bende denk gelirsem yazarım artık canımArkadaşlar katılmak isteyenler konusuna yazan görürseniz çağırın olur mu. Ben bazen kaçırıyorum.
Alemin enayisi biziz çünkü.Ben geçen baktım da sen 3-4 kişi demişsin geleni bize yönlendirmeleri gerekiyor ama niye öyle olmamış , bende denk gelirsem yazarım artık canım
Deme öyle canım birdaha hatırlatalım gönderirlerAlemin enayisi biziz çünkü.
Yok canım siz gördüğünüzü çağırın yeter.Deme öyle canım birdaha hatırlatalım gönderirler
Tamam canımYok canım siz gördüğünüzü çağırın yeter.
tuh yaaa rabbim şifa versin... yatırsanız iyi olur aslında ağızdan beslenme sıkıntılıysa serumla beslenirdiSabah hastanedeydik. Kusuyordu doktor motilium verdi yolladı. Malesef o bademciklerindeki uçuklar mide ve bağırdaklarınada sarmış o sebeple kusuyormuş.
Eve geldik bu seferde ateşi 39.5 a fırladı. Soydum ettim doktoru aradım. Getir iğne yapalım 1 saat bekleyelim düşmezse yatırcam dedi. O ara ateşi 38 e düştü. Tekrar aradım ateşi 38 hocam dedim. Düştüyse bekle çıkarsa getir gece bile olsa dedi. Şuan beklemedeyim. Yarında araştırma hastanesi çocuk bölümünden randevu aldım orayada göstercem. Bademciklerindeki yaraları duruyo hala. Birde burda bir çocuk doktoru daha var arkadaşım çok tavsiye etti onu aradım yarın ondanda randevu aldım özel muhayenehanesinden. Birde bursada çocuk hastanesi varmış çok tavsiye ettiler ocaktan itibaren yeni yıl izinleri başlıyo eşimin bu sene izni bitmişti. Ocaktan sonra orayada götürcez tedbir amaçlı
Şuan çiğ sebze meyve salata yemesi yasak. Midesindede olduğundan. Çok üzgün ve de bitkinim. Ve bu bizim ikinci aynı hastalığımız. Birincisinde 2 hafta sürmüştü. 10 gün sürmüştü. Şimdide perşembe başladı. Bugün pazartesi bu bu haftanın 1 haftası daha var. Sürekli düşüp biranda 39 ları geçen ateş. Allah yardımcımız olsun
Sabah hastanedeydik. Kusuyordu doktor motilium verdi yolladı. Malesef o bademciklerindeki uçuklar mide ve bağırdaklarınada sarmış o sebeple kusuyormuş.
Eve geldik bu seferde ateşi 39.5 a fırladı. Soydum ettim doktoru aradım. Getir iğne yapalım 1 saat bekleyelim düşmezse yatırcam dedi. O ara ateşi 38 e düştü. Tekrar aradım ateşi 38 hocam dedim. Düştüyse bekle çıkarsa getir gece bile olsa dedi. Şuan beklemedeyim. Yarında araştırma hastanesi çocuk bölümünden randevu aldım orayada göstercem. Bademciklerindeki yaraları duruyo hala. Birde burda bir çocuk doktoru daha var arkadaşım çok tavsiye etti onu aradım yarın ondanda randevu aldım özel muhayenehanesinden. Birde bursada çocuk hastanesi varmış çok tavsiye ettiler ocaktan itibaren yeni yıl izinleri başlıyo eşimin bu sene izni bitmişti. Ocaktan sonra orayada götürcez tedbir amaçlı
Şuan çiğ sebze meyve salata yemesi yasak. Midesindede olduğundan. Çok üzgün ve de bitkinim. Ve bu bizim ikinci aynı hastalığımız. Birincisinde 2 hafta sürmüştü. 10 gün sürmüştü. Şimdide perşembe başladı. Bugün pazartesi bu bu haftanın 1 haftası daha var. Sürekli düşüp biranda 39 ları geçen ateş. Allah yardımcımız olsun
Sabah hastanedeydik. Kusuyordu doktor motilium verdi yolladı. Malesef o bademciklerindeki uçuklar mide ve bağırdaklarınada sarmış o sebeple kusuyormuş.
Ben de regl bekliyorum. Canım tatlı istiyordu aslında ama spor yaptım geçti çok şükür.Haftanın ilk günü regl bekliyor olmama rağmen iyi gidiyor kızlar sizde nasıl durumlar?
Ben de regl bekliyorum. Canım tatlı istiyordu aslında ama spor yaptım geçti çok şükür.
Spor yapıp veya başka şeylerle oyalanınca geçiyor.Tatlı krizlerim benimde meşhur canım bir atlatsaydık hayırlısıyla:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?