Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Yarım saat eliptik 50 squat yazdım...

Yarım saat eliptik 50 squat yazdım...

Sabah hastanedeydik. Kusuyordu doktor motilium verdi yolladı. Malesef o bademciklerindeki uçuklar mide ve bağırdaklarınada sarmış o sebeple kusuyormuş.
Eve geldik bu seferde ateşi 39.5 a fırladı. Soydum ettim doktoru aradım. Getir iğne yapalım 1 saat bekleyelim düşmezse yatırcam dedi. O ara ateşi 38 e düştü. Tekrar aradım ateşi 38 hocam dedim. Düştüyse bekle çıkarsa getir gece bile olsa dedi. Şuan beklemedeyim. Yarında araştırma hastanesi çocuk bölümünden randevu aldım orayada göstercem. Bademciklerindeki yaraları duruyo hala. Birde burda bir çocuk doktoru daha var arkadaşım çok tavsiye etti onu aradım yarın ondanda randevu aldım özel muhayenehanesinden. Birde bursada çocuk hastanesi varmış çok tavsiye ettiler ocaktan itibaren yeni yıl izinleri başlıyo eşimin bu sene izni bitmişti. Ocaktan sonra orayada götürcez tedbir amaçlı
Şuan çiğ sebze meyve salata yemesi yasak. Midesindede olduğundan. Çok üzgün ve de bitkinim. Ve bu bizim ikinci aynı hastalığımız. Birincisinde 2 hafta sürmüştü. 10 gün sürmüştü. Şimdide perşembe başladı. Bugün pazartesi bu bu haftanın 1 haftası daha var. Sürekli düşüp biranda 39 ları geçen ateş. Allah yardımcımız olsun

tuh yaaa rabbim şifa versin... yatırsanız iyi olur aslında ağızdan beslenme sıkıntılıysa serumla beslenirdi

Canım çok geçmiş olsun.
Bence de yatır hastaneye, bak midesine kadar inmiş. En azından serumla falan toparlar biraz. Yazık kuzucuğa. Allah acil şifalar versin.

Çok çok geçmiş olsun Allahım acil şifalar versin
canım (

Tatlı krizlerim benimde meşhur canım bir atlatsaydık hayırlısıyla:))
Spor yapıp veya başka şeylerle oyalanınca geçiyor.
Aslında ben zayıflama doneminde baya bitirmiştim. Aklıma bile gelmemeye başlamıştı. Ama zayıfladım diye şımardım eski yeme duzenime döndüm yine başladı krizler. Şunu çok iyi anladım.
Diyete sadık kaldıkça daha çok yapasın geliyor. Ama kaçamak yapınca yeni kaçamaklar da oluyor. Bu spor için de geçerli.
Yatmak yatmayı, hareket hareketi getiriyor arkasından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…