Rabbim feraha çıkarsın canım. Devam edebilirsin tabii ki. Listeye girmen uzar sadece.günaydın
haftasonum çok kötüydü çok basit bir şeyden büyük bir aile façiası yaşadım diyet spor takımı bırak gemileri yakmıştım işe bile gelmeyi düşünmüyordum.çok kırılmıştım....sabah uyandım bir duş alıp kendime geldim rütin işlerimi yapmak zorundaydım şimdi işteyim eğer haftasonunu pas geçerseniz devan etmek istiyorum çünkü biliyorum bu kafayla ipin ucu kaçarsa feçi kaçar
Aynen dur dedim bu gün. O kadar emek verdim çöpe atamam.Tekrar başladıysan sorun yok :)
Zaten +- 2 olabilir
Daha fazlasına izin verme
innuk
@Alya39
Kızlar nerelerdesiniz sohbet menü Yok kayıpsınız
Bizi bırakırsanız nasıl gidecek o kilolar
Hadi ekleyiverin menünüzü sporunuzu
@Gulumse25
Nasıl oldun canımm
Bir an önce iyileşte aramıza gel inşallah
Anka
Kaptanım sesin çıkmıyor inşallah bi sorun yoktur
innuk hedefin neydi canım.
Tamam canım. Tabii ki her zaman azaltabilirsinCanım ben hafta sonları giremiyorum. Başlarken bildirmiştim. Hafta içi full burdayım.
Hedefi 56 koyalım kaptan. Sonra dan düşüre bilirim değil mi?
Ben bunu unutmuşum kusura bakma canımCanım ben hafta sonları giremiyorum. Başlarken bildirmiştim. Hafta içi full burdayım.
***12.TAKIM Pazartesi kontrol ***
florence_N (72.3/74/-1.7)
jane eyre_ (59.1/59/0.1)
gulenyuzumsunsen (79/78.6/0.4)
İnnuk(65.5/
Yeni üyelerimiz
@niloyabebe(81) bslngc 81 gncl 80.200 fark -800
@Alya39(77)
akasya1612
@Elmira2017
@smy11(64/64/0) sabit
İzindekiler
@simeranya7 (97,1/96,6)
Liste dışı yarışanlar
@hugocuk
@gulumse25
Anka
Kan tahlili yaptırdın mı canım yakın zamanda.Benim sabit. Üç haftadır cabaliyorum hic veremedim. Çarşamba diyetisyene gidicem. Abartılı yemiyorum spor yapmaya çalışıyorum ama kilolar gitmiyor
Bence bi tahlil yaptırmalısın canım,Benim sabit. Üç haftadır cabaliyorum hic veremedim. Çarşamba diyetisyene gidicem. Abartılı yemiyorum spor yapmaya çalışıyorum ama kilolar gitmiyor
Tebrik ederim harikasın canım***12.TAKIM Pazartesi kontrol ***
florence_N (72.3/74/-1.7)
jane eyre_ (59.1/59/0.1)
gulenyuzumsunsen (79/78.6/0.4)
İnnuk(65.5/
Yeni üyelerimiz
@niloyabebe(81) bslngc 81 gncl 80.200 fark -800
@Alya39(77)
akasya1612
@Elmira2017
@smy11(64/64/0) sabit
İzindekiler
@simeranya7 (97,1/96,6)
Liste dışı yarışanlar
@hugocuk
@gulumse25
Anka
Selamlar 12. Takım..
Bu hafta sonu benim için çokkk kötü geçti.. Birazdan yazacağım menülerimi.Anka beni vuracak.
Vursun zaten.. Bu ne şımarıklık dediğinizi duyar gibiyim. Hastalık ve yorgunlukla birlikte salıverdim ipleri.
Kesin ayağıma dolanacak o ipler benim..
Cumartesi öğlene kadar her şey yolundaydı sonra olanlar oldu.. Çok üzgünüm çokkk
İşte menülerim... Hatalarımı kırmızı olarak belirteceğim..
11.11.2017 Cumartesi
Sabah 09:30
1 kepekli sandaviç ekmeğine kaşarlı tost
1 bardak çay
Öğle 14:30
1 kase mercimek çorbası
1 havuç, 1 turp, 1 salatalık (limonlu)
Üzerine..
1 dilim çikolatalı pasta..
2 kaşık nutella..
17:30
miktarını bilmiyorum ama ufak tırtıklama şeklinde patates kızartması ve oğlanın sonunu yemeyip bıraktığı 2 lokma hamburger
20:50
1 büyük kase patlamış mısır.
1 bardak Ice tea
Yuhh dimi..
Gelelim pazar gününee..
12.11.2017 Pazar
Kahvaltı 10:30
1 tabak menemen,
8-10 zeytin,
2 dilim peynir..
2 çikolatalı pankek
üzerine 2 kaşık daha nutella
14:30 şekersiz türk kahvesi
18:30
1 tabak yeşil mercimek yemeği
yarım kase havuşlu yoğurt
20:30
1 büyük kase patlamış mısır
1 kase fındık- fıstık
Tüm bunları lop lop götürürken spor yaptım mı hayır..
Şimdi bana ne ceza vereceksiniz? Acımayın Lütfenn
Hiç. Dün hastaneden gelince 72.4 İdim. Sabah bı kalktım böyle çıktı. Dün 2 bardak su icmistim akşam epey içtim, ondandır belki.Flo naptın sen yine yaaa
Ben Bazen söyleyince olmaz diyorlardaHiç. Dün hastaneden gelince 72.4 İdim. Sabah bı kalktım böyle çıktı. Dün 2 bardak su icmistim akşam epey içtim, ondandır belki.
hayır canım yaptırmadım. Bakalım çarşamba gidince diyetisyen yaptırır heralde. Birazdan randevu almaya calısıcam. Afyonda diyetisyenim vardı çok iyiydi. Hamilelik boyunca 11 kilo aldım ve bebişim 3700 doğdu. Fazla kilo almadığım gibi bebegimde iyi beslendi. Bakalım burda ki diyetisyen nasıl olacakKan tahlili yaptırdın mı canım yakın zamanda.
Biri beni çimdiklesin simi iki günde 500 gr vermiş
Harikasın simi nasıl oldu bu
Ben gördümde ayıp olmasın diye cagirmadimArkadaşlar katılmak isteyenler konusuna yazan görürseniz çağırın olur mu. Ben bazen kaçırıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?